If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Качва се някаква мадама на такси.
Стигат до посочения адрес и шофьора вика - 20лв.
Мадамата:
- Виж сега, нямам никакви пари в мен, не може ли да измислим нещо друго...малко секс вместо да плащам?
Таксиджията:
- Е стига де, 4-тата си ми за днес, писна ми...и излиза от колата.
Гледа някъв човек върви по тротоара и му вика:
- Бе имам една тука на задната седалка дето не може да ми плати...така и така...дай 20лв и ходи я оправи.
Човекът навит, влиза в таксито и почва да работи.
Обаче минават ченгета и гледат колата се клати...шофьора стои в страни и пуши цигара.
Приближават се полицаите и светкат с фенерче към задната седалка:
- Вие кво правите тука бе?
Мъжа се поогледал...помислил и вика:
- Е как кво? Правя секс с жена си.
Полицая:
- Ааа, добре ние си помислихме че неква простит¥тка си фанал.
Мъжа:
- Бе то и аз така си мислих до преди да светнете с фенерчето.
" Има нещо сбъркано в ИИ. Вместо той да готви, чисти и пере, за да мога аз да чета и творя изкуство, той прави изкуство и пише, за да мога аз да чистя, готвя и пера. " - от нета, с благодарност към автора, който не ми е известен.
Колхозпазар Варна. Засукана дама на възраст пита с ирония продавача:
- И на тия "Био" домати какво им е биото?
- Амии госпоДжа, те тия разбираш ли, циганете дето ги берат, ми те идат на работа с колелета, бе госпоДжо ........
- Скъпа, нали знаеш, че в неделя - Митко се жени...
- Кой, кой?...
- Митко, бе! Бившият ми съученик. И ти си поканена на сватбата, забрави ли?
- А, да! И какво?
- Ами, в петък Митко организира ергенско парти. Нали няма проблем да отида?
- Ти, луд ли си, бе? Нали знам какво ще направите там? Ще си повикате някоя долнопробна пач*вра и ще и се изредите всичките!
- Хайде сега - глупости, бе, мило! Просто - ще хапнем, ще пийнем, ще си поговорим...
- Ти, кого ще баламосваш, бе? Знаеш ли на колко ергенски партита съм ходила, а?
Попълвам бланка: в графата "месторождение" пиша Толбухин, в графата "местожителство" пиша Добрич. Служителката 22-23 годишна, преглежда бланката и ме пита: - А каква е причината да се преместите? Мигайки и не знаейки как точно да отговоря, промърморвам под мустак; - Случи се поради промяна на държавния строй! На свой ред и тя замига учудено и със съчувствие отбеляза: - Бежанец!
Гответе се, резултата от електронното управление тръгна на работа! Да му мислят родените в Мичурин, Михайловград, Станке Димитров и всякакви родени от "комунизАма" недоразумения.
Сетих се за един много стааар виц от комунизма.
Спира КАТ един пиян
Име - чие?
Фамилия - чия?
Абе ти да не си китаец
Коментар