If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъж се връща от командировка и заварва жена си със съседа в леглото. Без да каже нищо, излиза и отива навън. Сяда на пейка в парка и потъва в тъжни мисли:
- Ама е ку@ва, специално й пратих sms, че си идвам по-рано.
Поседял, попушил, живнал малко:
- Е, от друга страна, може да не е ку@ва, може просто да не е получила sms-a....
Майтап, майтап, ама ..... преди малко в Софето заваля градушка. Първата ми реакция взех ключовете и реших да спася 2-3 коли. Излязох и ..... си казах, абе защоооо не си еВете маата. Застраховани ли са? - Застраховани са. А ако ме целне по тиквата, кой ще ми плати полузастрахованата тиква
Тъй де,нали уж за това си плащаме да сме спокойни,ама пак не сме спокойни!
Спокойствието Мамуне е състояние на духа,и най бедния човечец може да е по спокоен от уж застахованите за спокойствие за това.
И в това се крие проблема на човечеството в момента,и папата го каза,прекалено сме материални!!!
Абе май много взех да плямпам,извинявам се
Айде да гледаме мача
Вива ле Франс
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Майтап, майтап, ама ..... преди малко в Софето заваля градушка. Първата ми реакция взех ключовете и реших да спася 2-3 коли. Излязох и ..... си казах, абе защоооо не си еВете маата. Застраховани ли са? - Застраховани са. А ако ме целне по тиквата, кой ще ми плати полузастрахованата тиква
Коментар