IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Мажете дето готват, са тенджери !
    А тия дето ги бият жените им кви са бе , Коле ...

Коментар

• https://www.dnes.bg/politika/2018/02...godaria.367924

Коментар

• Мажете дето готват, са тенджери !
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• старо, но златно

Императорът се качва на ескалатора

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Врачанин на пръва среща:
            - Видиш ли звездите?
            - Вида ги.
            - Глеаш ли таме планината?
            - Да.
            - А видиш ли реката ?
            - Да, и нея я вида.
            - Е па, стига толко романтика, кини дрейте да минаваме на мандръсаньето!..
            Аз го знам иначе, както би казал типичният българин
            Младеж и девойка седАт на пейката и гледат небето.
            Он я пита:
            – Видиш ли онаа звезда горе?
            – Вида ги.
            – ТАва си ти. А онаа видиш ли я?
            – Вида я...
            – Това съм язе. А ония двете една връз друга видиш ли ги?
            Она, усещайки накъде връват нещата, са сгушва унего и отговаря:
            – Даааа, видааа я...
            Той замечтано въздъънал
            – Това съм язе на маторя!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Джендър -Младо семейство на видеозон, питат доктора:
              - Момче или момиче?
              Докторът:
              - Не мога да ви кажа. Има нови европейски првила. Самото дете, като навърши 18 г., ще си признае какъв му е полът...

Коментар

• Врачанин на пръва среща:
                - Видиш ли звездите?
                - Вида ги.
                - Глеаш ли таме планината?
                - Да.
                - А видиш ли реката ?
                - Да, и нея я вида.
                - Е па, стига толко романтика, кини дрейте да минаваме на мандръсаньето!..

Коментар

• Коментар

• https://www.dnevnik.bg/citat_na_deni...?ref=mobileapp

Коментар

• Гошо има хубава съседка.
                      "Как да я впечатля, че да я сваля". Мисли...мисли и го озарява страхотна идея: "Ще взема да си боядисам коня зелен, а тя като ме срещне ще ми каже:
                      - Какъв хубав зелен кон имаш Гошо.
                      Пък аз ще и кажа:
                      - Ти остави зеления кон ами аз съм ти много навит дай да се н.....м"....
                      Взема Гошо зелена боя, грабва баданарката и коня е вече зелен. Изкарва го на улицата, напред, назад съседката я няма. Прибира го и се отправя към кръчмата да удари една-две. И не щеш ли насреща му съседката:
                      - Хайде, комшу у дома, че моят е с комбайните за две седмици. Както съм ти навита...
                      Гошо развълнуван и отговаря:
                      - Ти остави тая работа, ами ела да видиш какъв зелен кон имам..

Коментар

• Соломон и Киркор вървят през пустинята. Евреинът има чанта с жълтици, арменецът - вкусен арменски хляб. По едно време Соломон огладнял:
                        -Киркор, дай ми малко хляб.
                        -Добре! - рекъл Киркор и отчупил малък залък - Дължиш ми 10 жълтици.
                        -Що толкова скъпо?
                        -Разходи се по пазара, може да намериш и по-евтино!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	15.2 КБ
ID:	3297354

Коментар

• ЗЛАТЕН- Една стара мома повикала нотариуса, за да състави завещанието си.
                            Нотариусът:
                            - Какво искате да завещаете?
                            - Имам 40000$ на сметка!
                            - И как бихте искали да ги разпределите?
                            - Разбирате ли, цял живот съм живяла сама, почти не съм излизала от вкъщи и затова бих искала погребението ми да се помни дълго от всички. Искам да завещая 35 хиляди за погребението си.
                            - За 35 хиляди може да се организира доста сносно погребение! А какво ще правите с останалите пет хиляди?
                            - Разбирате ли, никога не съм имала мъж... Затова искам за пет хиляди да намеря някой мъж, който да ми даде малко любов!
                            Нотариусът оформил цялата документация и казал, че ще се опита да намери такъв плейбой. Като се върнал у дома, разказал всичко на жена си. Тя му казала, че за 5 бона сама ще го закара до тази жена и няма да счита това за измяна.
                            На сутринта тя закарала мъжа си до дома на възрастната госпожица и останала да го чака в колата. Минал час, два, но мъжът й не се появявал.
                            Тогава жената на нотариуса започнала да свири с клаксона.
                            Отгоре се отворил прозорецът, показал се нотариусът и казал:
                            - Скъпа, вземи ме утре сутринта. Тя реши да бъде погребана за сметка на общината...

Коментар

• we sell donia, we have a big factory in the world for donia - we are make donia.
                              Last edited by KMETA; 10.02.2018, 05:47.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• - Тате, какво става с футболистите когато се влоши зрението им?
                                - Стават рефери, моето момче!

Коментар

Working...
                                X