IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Намерили са ми снимката с първия ми автомобил, лично Флинстоун ма снима:
    https://www.youtube.com/watch?v=SAdtULV2qIE
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва:
      - Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена, кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица!
      Жената казва на свой ред: - Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се йебем! Има те, нема те-я се йебем!

входни врати метални врати
      Last edited by laolla; 13.02.2018, 18:06.

Коментар

• ЗЛАТЕН- Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десетина килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
        – Голема гад излезна онва, малкото. Как ни прекара само … неговата м… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата …

Коментар

• ЯКИ "бисери и вицове"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan

Не е по темата, но представи си, щом индианците са толкова напред пред руснаците, то какво остава за други страни???
            Не е по темата,но е чудно как човек може да мрази толкова някой, който не познава,че да казва на бялото черно?
            Хайде,не се прави на улав.Незнаем колко са напред.Най-новите постижения са винаги в областта на оръжията,а там май изостават.А тези дето им са умни са пришълци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Руският народ е по-талантлив, да ме прощават американците

Игор Шувалов в обръщение до финалисти на конкурса "Лидерите на Русия" по повод старта на Falcon Heavy.

То си е така.Руският народ е съставен основно от руснаци.Американският народ от индианци,другите са пришълци.Ти талантлив индианец виждал ли си? Освен може би Ташунко в едни други теми-цял дядо Ванго е.Много не познава,направо хич.

Коментар

• Руският народ е по-талантлив, да ме прощават американците

Игор Шувалов в обръщение до финалисти на конкурса "Лидерите на Русия" по повод старта на Falcon Heavy.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                  Като две капки вода. Не му се подигравайте на човека, че каква снимка с потник изкара...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
                      Jekata, да не дава господ да изгубиш дете - само тогава ще разбереш какво е изпитал този човек (РП)...
                      Оставете го намира, шегите ви са неуместни.
                      Аз ли не съм в час или ... ти?!
                      Аз си поствам една снимка. С известна прилика. Същото можеше да е с Радев, Вожда, Дончев, Захариева и Цецка ако щеш.
                      По твоята логика - да не дава Господ да спиш по паркинги и създаваш кръстословици.
                      Дори не се чудя как ги ражда на някои в главата...

Коментар

• https://www.facebook.com/svoboden.ch...6057206852490/
                        препоръка е

Коментар

• Двама адвокати си говорят:
                          - Жена ми утре има рожден ден и не знам какво да й подаря, всичко си има..
                          Другия:
                          - Направи като мен: подари й официален документ, заверен от нотариус, че има право на секс два часа по всяко време.
                          Срещнали се двамата след време:
                          ...- Направи ли подарък на съпругата ти?
                          - Да, толкова й хареса, че взе документа и изчезна веднага някъде за два часа...

интериорни врати блиндирани врати
                          Last edited by ksalami; 08.02.2018, 17:57.

Коментар

• ЗЛАТЕН- Прибира се мъж посреднощ пиян като кирка. Жена му чува шум от падане и надниква в кухнята. Гледа в тъмното мъжът й отворил хладилника и говори на светлината отвътре:
                            -Такси, карай към Слънчев бряг!
                            Безмълвно съпругата си ляга със злорада усмивка. След два часа става до тоалетната, пак надниква и заварва същата картина.
                            -Такси, карай към Слънчев бряг! -продължава да настоява пред хладилника мъжът й.
                            Жената отново безмълвно ляга да си доспи. На сутринта става, влиза в кухнята и гледа ни мъж , ни хладилник!
                            -Егати!- възкликва тя. - Кандърдисал го е!..

Коментар

• Jekata, да не дава господ да изгубиш дете - само тогава ще разбереш какво е изпитал този човек (РП)...
                              Оставете го намира, шегите ви са неуместни.

Коментар

• базикайте те се с човека...не е лека неговата:
                                https://4.bp.blogspot.com/-uvbOfPC01...-07-banova.jpg

Коментар

Working...
                                X