Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
КЛАСИКА -Някакъв отива на лекар:
- Докторе, напоследък губя усещане за вкус, паметта си, трудно виждам и даже нямам желание за секс....
- Сестра, дайте на пациента една лъжица от буркан номер 6.
- Аууу, но това са л@йна!!!
- Сестра, пишете - върна му се вкусът! - Сега за паметта - сестра, дайте на пациента една лъжица от буркан номер 6!
- Ама това е бурканът с лайната!
- Сестра, пишете - върна му се паметта! - Сега за зрението - сестра, дайте на пациента една лъжица от ееей оня там буркан.
- Но, докторе, това е пак буркан номер 6!
- Сестра, пишете - върна му се зрението! - Сега, за последно, сестра, свалете буркана и все пак дайте на пациента една лъжица от него!
- Абе, докторе, ще ви @ба майката, стига с тия лайна!!!
- Сестра, пишете, върна му се желанието за секс! Пациентът е излекуван!..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕдна лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разумът...
Съвестта:
- Как можеш да спиш спокойно, след като изневери на мъжа си?
Разумът:
- Зависи. Той все няма време за с*кс! Постоянно е зает! И светица да си, ще изневериш!
Съвестта:
- Добре, има някакво оправдание. Но да го правиш с пациент – къде отиде лекарската етика?
Разумът:
- Глупости! Петрова от трета поликлиника как се ч*ка с пациенти, а? И те доволни, и тя оправена...
Замълчала съвестта, но таман лекарката взела да се унася и тя ехидно ѝ прошепнала в ухото:
- Да, ама Петрова не е ветеринар!..destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Една лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разумът...
Съвестта:
- Как можеш да спиш спокойно, след като изневери на мъжа си?
Разумът:
- Зависи. Той все няма време за с*кс! Постоянно е зает! И светица да си, ще изневериш!
Съвестта:
- Добре, има някакво оправдание. Но да го правиш с пациент – къде отиде лекарската етика?
Разумът:
- Глупости! Петрова от трета поликлиника как се ч*ка с пациенти, а? И те доволни, и тя оправена...
Замълчала съвестта, но таман лекарката взела да се унася и тя ехидно ѝ прошепнала в ухото:
- Да, ама Петрова не е ветеринар!..
- 2 Харесвания
Коментар
-
...
на врата се чука
Жена отваря
На прага мъж с кофа(одголемите) пълна с ла*на в ръка.
Влиза без покана и без да каже нищо, излива кофата на килима. Размазва с крак.
- ???
- Добър ден. Аз казвам се Христофор Минтцевски,... имам удоволствието да представя на Вашето внимание, най-новото поколение на почистващата система Райндбол CTR100V6777 4*4 !!!
Само след 6 (ШЕСТ) минути, с новата система Райндбол CTR100V6777 4*4 и килимът Ви ще е като НОВ. Ако СЛУАЙНО не се справя, съм готов да изям това, което не успея да почистя с Райндбол CTR100V6777 4*4 !!!
- Хляб ? кетчуп ? майонеза или други подправки ?
- ???
- Нямаме ток...Last edited by Andi11; 16.02.2018, 10:23.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
-
Нещо като за днес:
В магазин за сувенири, непосредствено преди Свети Валентин:
- Моля, дайте ми онова червено плюшено дупе.
- Но, господине, това е сърце!
- Госпожо, аз съм кардиoхирург от 20 години и знам как изглежда сърцето, така че дайте ми онова червено плюшено дупе!Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМажете дето готват, са тенджери !Чуден е животът!
Коментар
-
Класика- – Ало, полицията ли е? Моята жена излезе вчера и още не се е прибрала....
– Опишете как беше облечена?
– Ами, как… жена, с рокля! Излезе с колата.
– Каква е колата?
– Ами… червена Supra, Recaro седалки, Takata колани, 98-ма година, с мотор 2JZ-GTE, сингъл турбо конверсия и строук на 3,4л, 1294 коня, Enkei RPF1 джанти, TRD волан, регулируемо Tein окачване, Ridox бодикит…
- 1 like
Коментар
-
- Скъпи, с какво ще ме изненадаш за 14-ти февруари?
- Миличка, харесваш ли Мадрид?
- О, да-невероятна атмосфера,прекрасна архитектура, чудесна кухня!
- А Париж?
- Но моля те! Шанз-Елизе, Мулен Руж...Ти луд ли си?Само като чуя париж и в съзнанието мо изплуват шансоните на Жо Десен.
- Чудесно! 14-ти февруари,21.45 часа, Реал Мадрид-Пари Сен Жермен!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар