Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Пичове маните ги тези 100лв.
Аз друго се чудя.
Ако земята е кръгла и се върти около оста си за 24 часа, от запад на изток, което прави скорост близо 2000км/час за точки между тропика и екватора.
Как за бога самолетите летят на запад, като средната им скорост е под 1000.
Логично е още като отлепят от земята и да започнат да изостават. Демек да излети за Варна, а след час вече да е над Београд.
Некой има ли обеснение на този парадокс?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГолямо смятане смятате тука, а спряхте да публикувате бисери и вицове!
ПП Не знам като икономисти какви сметки правите, но разбира се загубата за магазинера е 200.00 лв. = 100 лв. откраднати + 30 лв. дадени + 70 лв. стойност на дрехата (може да е себестойност + маржа на печалбата, но така или иначе едното се води "пропуснати ползи")!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГолямо смятане смятате тука, а спряхте да публикувате бисери и вицове!
ПП Не знам като икономисти какви сметки правите, но разбира се загубата за магазинера е 200.00 лв. = 100 лв. откраднати + 30 лв. дадени + 70 лв. стойност на дрехата (може да е себестойност + маржа на печалбата, но така или иначе едното се води "пропуснати ползи")!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ПП Не знам като икономисти какви сметки правите, но разбира се загубата за магазинера е 200.00 лв. = 100 лв. откраднати + 30 лв. дадени + 70 лв. стойност на дрехата (може да е себестойност + маржа на печалбата, но така или иначе едното се води "пропуснати ползи")!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Голямо смятане смятате тука, а спряхте да публикувате бисери и вицове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Незнам какво имаш на предвид, но според мен търговеца е загубил 30лв плюс себестойността на продадената стока, тоест при всички положения това са под 100лв освен ако търговеца не продава на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеЗащо се джавкате момчета?
Откраднала 100 лв. и ги сложила в десния си джоб. После пазарувала с нейни 100 лв. от левия джоб. И колко е загубил търговецът? То много сложно, че чак да се скарате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
обясни го чудесно. наистина.
ако си даскал по математика, искам да говорим нещо.
А математикът би го обяснил с хиксове и игреци.
Философът би казал, че търговецът нищо не е загубил понеже така и така дере клиентите с цените.
Данъчният би казал, че така му се пада защото не издава касови бележки.
Полицаят би казал, че няма да предриеме нищо защото сумата е малка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеЗащо се джавкате момчета?
Откраднала 100 лв. и ги сложила в десния си джоб. После пазарувала с нейни 100 лв. от левия джоб. И колко е загубил търговецът? То много сложно, че чак да се скарате.
обясни го чудесно. наистина.
ако си даскал по математика, искам да говорим нещо.препоръка е
Коментар
-
Руски самолет разпилял няколко тона злато при излитане от Якутия
https://twitter.com/russian_market/s...01287104442368
Коментар
Коментар