Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Амиииииииии под 130 тъй като- откраднати 100 + върнати 30=130. Е да де ама тя си е купила стока и от тази стока е останала печалба за собственика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3311836[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВалентинчо имаш възможност да си изтриеш поста
- 5 Харесвания
Коментар
-
ЗЛАТЕН- Веднъж един беден евреин, живеещ единствено със сляпата си майка, толкова дълго се молил на Бог, че Той се смилил и му казал:
- Добре, ще ти помогна, но ще изпълня само ЕДНО твое желание.
Евреинът без да мисли дълго поел въздух и започнал:
- Искам моята болна и сляпа майка да може да види, как красивата ми жена слага диамантено колие на шията на любимата ми дъщеря в скъпата ми кола, паркирана до басейна на разкошната ми къща на собствения ми остров!!!....ми,.. едно е !!..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3311836[/ATTACH]
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Tова някаква задча за децата ли е? Иначе готин въпрос - може да се зададе за КТБ, Белене, Гинка Върбинка и разни други, но да не политиканстваме. Класически пример за "инвестиция" и Yap-ита (Young Agrarian Professional) у нас - откраднаха едни пари, после ги върнаха у нас, накрая държавата им изкупи боклуците, върба ддс-то и парите заминаха в оШфоркивинаги търсиш втория план
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3311836[/ATTACH]Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДъртата вампирка-Тереза Мей попитала Шерлок Холмс, не намирате ли Сър, че Лондон е постоянно затиснат от мъгла? - Елементарно, Мей!!! Това са ГРУ и ФСБ, които тровят предателите си!!!..
The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар