If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срещат се двама стари приятели, които не се били виждали десет години. Първият казва:
- Искаш ли утре в девет сутринта да се срещнем на голф игрището, ще поиграем, ще си спомним младите години. Само, че да знаеш, възможно е да закъснея половин час, ама ти ме почакай!
Срещат се на другия ден, първият дошъл навреме, играл като бог. Победил убедително и то с лявата ръка.
Удивен вторият пита:
- Как така се получава, че играеш толкова хубаво с лявата ръка, да не си левак?
- А, не, просто такъв ми е ритуала.
- Какъв ритуал?
- Ами такъв, като се събудя сутрин гледам, как спи жена ми. Ако спи на лявата страна, играя с лявата ръка, ако спи на дясната страна, играя с дясната ръка. По този начин винаги побеждавам.
Лекуване по еврейски.
Еврейски лекар не можел да си намери работа в американски болници, затова решил да отвори своя собствена малка частна клиника.
Пред входа, той публикувал плакат с надпис: „Получете лечение за 20 долара, а ние ще ви възстановим $ 100, ако болестта не изчезне“.
Американски адвокат решил, че това е добра възможност да спечели $ 100 и отишъл в клиниката.
Протекъл такъв диалог.
Адвоката: "Загубих си вкуса."
Доктора: "Сестра, донесете лекарство от кутия № 22 и поставете 3 капки в устата на пациента."
Адвоката: “Пфу! Това е керосин! "
Доктора: “Поздравления, чувството ви за вкус се върна. От вас 20 долара. "
Раздразнен адвокатът платил, но се върнал след няколко дни, за да си върне парите.
Адвоката: „Загубих паметта си. Не мога да си спомня нищо.
Доктор: "Сестра, донесете лекарство от кутия № 22 и поставете 3 капки в устата на пациента."
Адвоката (недоволен): „Това е керосин. Ти ми го даде, когато дойдох последния път.
Доктора: “Поздравления, паметта ви се е върнала. От вас 20 долара. "
Разгневеният адвокат му дал парите, но се върнал отново седмица по-късно, за да се опита да получи $ 100.
Адвоката: „Виждането ми се влоши много. Не виждам почти нищо.
Доктора: “За съжаление нямам лек за такова заболяване. Ето, вземете си 100-те долара. "
Адвоката (гледащ към банкнотата): "Но това е 20 долара, а не 100!"
Доктора: “Поздравления! От вас 20 долара."
Коментар