Първоначално изпратено от D.J. Bogger
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е вашият стил на търговия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ убаво де, ти кат отваряш темата що не дадеш пример като отговориш сам на формулираните от тебе въпроси ?
Коментар
-
Моят стил на търговия е като на 90% от всички търгуващи - купувам във високото и после продавам в ниското. И накрая като направя една успешна сделка не забравям да се похваля на колкото се може повече хора. Добре, че са парите от издръжката на детето, иначе отдавна да съм го закъсал и да спя по пейките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ убаво де, ти кат отваряш темата що не дадеш пример като отговориш сам на формулираните от тебе въпроси ?
Браво, точно така. Човека си е практик и си действа по правилото KNOW YOUR LIMITS, което си е повече от похвално.
Ама Равния май нещо е успял да те поизкара от равновесие че все го спрягаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЯвно тук всички са много успешни и не си казват триковете.
Да са живи и здрави!
Аз не се занимава с борси и комар с тарикати не играя.
Ама Равния май нещо е успял да те поизкара от равновесие че все го спрягаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЯвно тук всички са много успешни и не си казват триковете.
Да са живи и здрави!
Аз не се занимава с борси и комар с тарикати не играя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеКакви акции харесвате? - всички които си струват
Колко време ги държите? доста може от месеци до години
Затваряте ли губещите си позиции или си ги стискате? зависи за кои позиции говорим, ако е CFD веднага слагам загубата в джоба и си отивам
Добавяте ли в губещи позиции? ако са акции и ходят на долу и съм преценил че си заслужават да, както и в момента правя със златарите
Какви анализи ползвате? само техника
Играете ли срещу тренда? редовно, особено с тея опции, това там като че ли е основното
Търгувате ли със заемни средства? не само с това което имам
така добре ли е ?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи да си пусна една темичка. Е, предполагам не се учудвате, че аз съм авторът
Какви акции харесвате?
Колко време ги държите?
Затваряте ли губещите си позиции или си ги стискате?
Добавяте ли в губещи позиции?
Какви анализи ползвате?
Играете ли срещу тренда?
Търгувате ли със заемни средства?
Инвеститор ли сте или трейдър?
Колко време ги държите? доста може от месеци до години
Затваряте ли губещите си позиции или си ги стискате? зависи за кои позиции говорим, ако е CFD веднага слагам загубата в джоба и си отивам
Добавяте ли в губещи позиции? ако са акции и ходят на долу и съм преценил че си заслужават да, както и в момента правя със златарите
Какви анализи ползвате? само техника
Играете ли срещу тренда? редовно, особено с тея опции, това там като че ли е основното
Търгувате ли със заемни средства? не само с това което имам
така добре ли е ?Last edited by michaelis; 21.04.2014, 12:48.
Коментар
-
Какъв е вашият стил на търговия?
Ми да си пусна една темичка. Е, предполагам не се учудвате, че аз съм авторът
Какви акции харесвате?
Колко време ги държите?
Затваряте ли губещите си позиции или си ги стискате?
Добавяте ли в губещи позиции?
Какви анализи ползвате?
Играете ли срещу тренда?
Търгувате ли със заемни средства?
Инвеститор ли сте или трейдър?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар