IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Успех на всички! Все пак ако пиша няма да е с този ник
    Е що?
    Таман наближаваш 5К.
    Очевидно ще продадеш ника/акаунта.
    Ако не е тайна по колко вървят 4К акаунтите?

Коментар

• Успех на всички! Все пак ако пиша няма да е с този ник

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Всичко, което пиша е лъжа
        Това не беше нужно да го признаваш знаем го отдавна.Дори знаем че няколко човека сте в Карлуково с право на достъп до компютър за да не буйствате

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Верно ли?!? Понеже смятам да спра да пиша във форума реших да пусна тази тема

Коментар

• Аз съм Пътя, и Истината, и Живота

Вие тотално изтрещяхте,бе!

Специални поздрави на модераторите!
            Без тяхната денонощна работа и усилия - нямаше да постигнете тези забележителни успехи
            Честито!

Коментар

Просто отговорете на въпроса честно!
              Ми,послъгваме си чат-пат,особено,като опънем по-здраво смукача....

Коментар

• Пиша само доказани и потвърдени 100% истини
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Коментар

• Преди време четох в една книжка, че послъгваето е измежду първите признаци за интелигентност. И, с все по-голяма горчивина започвам да се убеждавам че, изглежда, е прав: колкото по-честно и открито се повдигат сериозните въпроси /особено, в интернетските форуми и българските медии-също/ толкова по-дълбоко се старае системата и онези, които дърпат конците, да замажат, каквото могат. Така, излиза, че /поне у нас/ хубавите неща трудно стават, доде не замотаеш този, онзи или там, третия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                      Всичко, което пиша е истина. Все пак не се крия зад анонимен профил и сравнително лесно човек може да добие представа за мен - кой съм и с какво се занимавам. Ако реша да излъжа за нещо и ме хванат в крачка, ще бера много негативи.

А и по времето на комунизма са ме учили да не лъжа, защото после няма да ме направят пионерче...
                      Да си жив и здрав, с дух корав!
                      Last edited by SOFIX; 09.03.2014, 22:37.

Коментар

• Всичко, което пиша е истина. Все пак не се крия зад анонимен профил и сравнително лесно човек може да добие представа за мен - кой съм и с какво се занимавам. Ако реша да излъжа за нещо и ме хванат в крачка, ще бера много негативи.

А и по времето на комунизма са ме учили да не лъжа, защото после няма да ме направят пионерче...

Коментар

• Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

Working...
                        X