IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Гледам да не лъжа в живота си.

Защото - защо? Кого лъжа, фкрая на краищата?
    Фкрая-който дойде. По пътя-който мине.

Коментар

• Гледам да не лъжа в живота си.

Защото - защо? Кого лъжа, фкрая на краищата?
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Интересна тема!
        Аз лично, ако се е случило да лъжа, то не е било умишлено, щото съм лъгал и себе си междувременно. Изпадал съм в погрешни пресмятания за реалното състояние на активите или способността им да генерират доход. Никога не съм се лъгал във възможностите си обаче към настоящия момент. Дори съм консервативен в тази насока, макар да съм пропагандирал по агресивно поведение на пазара с цел да видя реакциите на другите, лично не съм поемал кой знае какви рискове.

П.П. Чак се учудих на откровеното си горно мнение, няма да се повтори...
        Лорд ефенди, ако ти не лъжеш, не лъжа и аз.
        Тъй де. Във всичките си сметки и предложения съм, ама поне 50% по-консервативен и от теб

Коментар

• когато пия-не лъжа
          Last edited by orakula; 28.03.2014, 01:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
            Уточнението Борисов е,че клипа е в Памет на Георги Николов-Мечката! Има си гугъл,ако те интересува кой е той,прочети....Иначе снимките са правени по пътя за Поморие - ж.п.линията,около Сарафово-летището......

Друг местен кадър от онова време беше този:

http://www.youtube.com/watch?v=iquO_zQdBts

Доста сносен певец, е за борец!
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

"Един коварен изстрел, червени рози отново сме на гроба нечий. Един коварен изстрел, ала чувам тропот. Дали смъртта за мене не дойде......"
              http://vbox7.com/play:f6dab2de
              E не за тук коментара

Коментар

• Интересна тема!
                Аз лично, ако се е случило да лъжа, то не е било умишлено, щото съм лъгал и себе си междувременно. Изпадал съм в погрешни пресмятания за реалното състояние на активите или способността им да генерират доход. Никога не съм се лъгал във възможностите си обаче към настоящия момент. Дори съм консервативен в тази насока, макар да съм пропагандирал по агресивно поведение на пазара с цел да видя реакциите на другите, лично не съм поемал кой знае какви рискове.

П.П. Чак се учудих на откровеното си горно мнение, няма да се повтори...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Е сега се гърмим ли
                  "Един коварен изстрел, червени рози отново сме на гроба нечий. Един коварен изстрел, ала чувам тропот. Дали смъртта за мене не дойде......"
                  http://vbox7.com/play:f6dab2de
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    Тя истината за всеки е различна.Важното е да успееш да намериш своята истина и да не подвеждаш умишлено останалите.
                    +1

Коментар

В името на SOFIX ще бодна една гроздова. Знам приятелю, че някъде там опъваш смукача и четеш.
                      "Спомени и сълзи останаха след теб......"
                      https://www.youtube.com/watch?v=cHuhBJ0VYB4
                      Е сега се гърмим ли

Коментар

• В името на SOFIX ще бодна една гроздова. Знам приятелю, че някъде там опъваш смукача и четеш.
                        "Спомени и сълзи останаха след теб......"
                        https://www.youtube.com/watch?v=cHuhBJ0VYB4
                        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          90% истина и 10 % интерпретация на истината.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Тя истината за всеки е различна.Важното е да успееш да намериш своята истина и да не подвеждаш умишлено останалите.

Коментар

• 90% истина и 10 % интерпретация на истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Равновесния е умен мъж.
                                Много добре знае къде да търси отправната точка.
                                Отправна точка в USA посолство, например носи $.
                                Отправна точка в фактите - нищо.
                                И все пак удоволствие да си бъбриш с равновесния, нищо от отправната му точка, той поне има акъл, за разлика от Чунчо и сие.
                                Някои бъркат отправните точки с опорни точки. И когато не ги бъркат, а кго правят умишлено, защото знаят - ето ти я лъжата, т.е. има и истина - а тя е, че много лъжат някои хора.

Коментар

Working...
                                X