IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Лъжата и истината са относителни понятия. За нищо не може да се каже че е цялостно разбрано, но за всичко може да се каже че не е. Така реално погледнато всичко е лъжа и няма истина. А ако няма истина, то няма и лъжа. И стигаме до относителното, че лъжа и истина имат смисъл само към някаква отправна точка. Променяш отправната точка и лъжа и истина си сменят нещата.
    Равновесния е умен мъж.
    Много добре знае къде да търси отправната точка.
    Отправна точка в USA посолство, например носи $.
    Отправна точка в фактите - нищо.
    И все пак удоволствие да си бъбриш с равновесния, нищо от отправната му точка, той поне има акъл, за разлика от Чунчо и сие.

Коментар

• Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

МАЛКО ЛИ???

Коментар

• забелязъл съм че колегата Софикс редовно пуска такива екзистенциални теми , и то не от скоро - с колко започнахте, как започнахте, колко ви е голям(портфейла), ква е доходността , каква сума най мн сте губили, ама да не лъжете , и т.н.

може би има(л) голямо доверие на тоя форум и е разочарован ниското ниво(вкл и отворковците с които е пълно и обществото ни), или пък е многопластова личност изкушена от психология или неминуемите сравнения/себеоценки спрямо другите...

и все пак това са едни от най любопитните и интересни теми, моментално генериращи интерес и настоящата го показва отново всеки влиза да види тръпката

Софикс ,
        Надяваме се че ще продължиш да пишеш , ако ще и с друг ник а че ще продължиш да четеш - в това няма съмнение
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Е па те това си е пък баш голата истина!!!
          Началото дадоха червените гниди!!!
          +1

Алкохола и комунизЪма на никого не са простили. За справка - гореизброените!
          Общуването с такива (дори и само виртуално) ви сваля до "нивото" им. Не го забравяйте!

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
            останаха да се навъртат тук - няколко алкохолици,двама селски идиота
            Е и ние все някъде трябва да пишем
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
              Аз по отдавна... и от теб
              Тук мноооооого отдавна не МОЖЕ да пишеш това което мислиш!
              З-А-Б-Р-А-Н-Е-Н-О е! Не може, не само свободно и истина да пишеш.... не може, НИЩО да пишеш Всичко се трие! Критерии - божа работа! Зависи с коя кълка нагоре е станал/а вездесъщия, абсолютно винаги прав, и никога не грешащ в преценката си - модератор.
              Благодарение на това, останаха да се навъртат тук - няколко алкохолици, лумпени, тролове, един, двама селски/форумни идиота, няколко милиционери... И.....това е реалността към момента.
              Най-хубавото тепърва предстои
              Интересно, колко време ще стой тази ИСТИНА
              Е па те това си е пък баш голата истина!!!
              Началото дадоха червените гниди!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Аз оня ден излъгах, когато хима поскъпваше, че отивам за кайма.
                Ама си мисля, че всички във форума разбраха майтапа - ето най-чистосърдечно си признавам

Отделно - софикс батка, ти си старо куче медалист, не ни изоставяй бе пич.
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Във форума пиша 10 година с този ник, но реших да спра да пиша и само да чета. Ако все пак реша да пиша ще си регна нов ник с който да пиша още 10 години А темата я пуснах защото ми е интересно дали всички пишат това което мислят или не. Успех на всички играчи!
                  Аз по отдавна... и от теб
                  Тук мноооооого отдавна не МОЖЕ да пишеш това което мислиш!
                  З-А-Б-Р-А-Н-Е-Н-О е! Не може, не само свободно и истина да пишеш.... не може, НИЩО да пишеш Всичко се трие! Критерии - божа работа! Зависи с коя кълка нагоре е станал/а вездесъщия, абсолютно винаги прав, и никога не грешащ в преценката си - модератор.
                  Благодарение на това, останаха да се навъртат тук - няколко алкохолици, лумпени, тролове, един, двама селски/форумни идиота, няколко милиционери... И.....това е реалността към момента.
                  Най-хубавото тепърва предстои
                  Интересно, колко време ще стой тази ИСТИНА

Коментар

• Аз оня ден излъгах, когато хима поскъпваше, че отивам за кайма.
                    Ама си мисля, че всички във форума разбраха майтапа - ето най-чистосърдечно си признавам

Отделно - софикс батка, ти си старо куче медалист, не ни изоставяй бе пич.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• "Всичко което пишете във форума ли е истина"
                      "От утре спирам да пиша".
                      Просто ни казва, че не всичко което пише е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Без софикс форумът ще бъде едно по-тъжно място
                        +1
                        и по скучно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Без софикс форумът ще бъде едно по-тъжно място
                          Абе нали остават БГ-40 и другите!!!

Коментар

• Без софикс форумът ще бъде едно по-тъжно място
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Мисля че колегата Софикс е опънал по-яко смукача тази вечер. Просто не му вярвайте
                              е то не пречи да му се радваме-пък смукача се опъва за здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                За смукача си прав, но другото е сериозно
                                Кое налага да спреш да пишеш, че така и не разбрах ?

Коментар

Working...
                                X