IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    Мисля че колегата Софикс е опънал по-яко смукача тази вечер. Просто не му вярвайте
    За смукача си прав, но другото е сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Мисля че колегата Софикс е опънал по-яко смукача тази вечер. Просто не му вярвайте
      И аз така го мисля
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Във форума пиша 10 година с този ник, но реших да спра да пиша и само да чета. Ако все пак реша да пиша ще си регна нов ник с който да пиша още 10 години А темата я пуснах защото ми е интересно дали всички пишат това което мислят или не. Успех на всички играчи!
        Софикс батка, за къде без твойте включвания, пичаго?
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Мисля че колегата Софикс е опънал по-яко смукача тази вечер. Просто не му вярвайте
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Успех и на теб!
            Само дето не се разбра какво общо има това с ника ти! Освен ако не се чувстваш разпознат от някой и това те притеснява. Аи успех!
            Караш ме да пиша на сила

1. Аз не съм известна личност за да ме разпознаят.
            2. Мисля че след 10 години участие заслужавам почивка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Всичко, което пиша е лъжа
              и при това ти вярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                Ако искам да се дърлям с теб ще влеза в темата за Украйна. Сега е неделя вечер, не ми се занимава с малоумници.
                Не съди по себе си за други хора.

Коментар

Във форума пиша 10 година с този ник, но реших да спра да пиша и само да чета. Ако все пак реша да пиша ще си регна нов ник с който да пиша още 10 години А темата я пуснах защото ми е интересно дали всички пишат това което мислят или не. Успех на всички играчи!
                  Успех и на теб!
                  Само дето не се разбра какво общо има това с ника ти! Освен ако не се чувстваш разпознат от някой и това те притеснява. Аи успех!

Коментар

Има два варианта - един човек пише с няколко акаунта и много хора пишат с един акаунт.
                    Ти май си от вторите. Лявата ръка не знае какво е написала дясната ръка

Коментар

Има два варианта - един човек пише с няколко акаунта и много хора пишат с един акаунт.
                      то и затова двете ръце са еднакви по вид но различни по смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Лъжата и истината са относителни понятия. За нищо не може да се каже че е цялостно разбрано, но за всичко може да се каже че не е. Така реално погледнато всичко е лъжа и няма истина. А ако няма истина, то няма и лъжа. И стигаме до относителното, че лъжа и истина имат смисъл само към някаква отправна точка. Променяш отправната точка и лъжа и истина си сменят нещата.
                        +1

Коментар

Никакъв акаунт не продавам, а просто смятам да не пиша във форума

Все пак ако пиша няма да е с този ник

Коментар

Много е изнервящ този форум, всякакви хора пишат глупости. За това действа много отпускащо като те изнервят и ти да ги изнервяш

Коментар

Верно ли?!? Понеже смятам да спра да пиша във форума реших да пусна тази тема
                              Лъжата и истината са относителни понятия. За нищо не може да се каже че е цялостно разбрано, но за всичко може да се каже че не е. Така реално погледнато всичко е лъжа и няма истина. А ако няма истина, то няма и лъжа. И стигаме до относителното, че лъжа и истина имат смисъл само към някаква отправна точка. Променяш отправната точка и лъжа и истина си сменят нещата.

Коментар

Е що?
                                Таман наближаваш 5К.
                                Очевидно ще продадеш ника/акаунта.
                                Ако не е тайна по колко вървят 4К акаунтите?

Коментар

Working...
                                X