Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко което пишете във форума ли е истина или послъгвате малко?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеМисля че колегата Софикс е опънал по-яко смукача тази вечер. Просто не му вярвайтеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВъв форума пиша 10 година с този ник, но реших да спра да пиша и само да чета. Ако все пак реша да пиша ще си регна нов ник с който да пиша още 10 години А темата я пуснах защото ми е интересно дали всички пишат това което мислят или не. Успех на всички играчи!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеУспех и на теб!
Само дето не се разбра какво общо има това с ника ти! Освен ако не се чувстваш разпознат от някой и това те притеснява. Аи успех!
1. Аз не съм известна личност за да ме разпознаят.
2. Мисля че след 10 години участие заслужавам почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсичко, което пиша е лъжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВъв форума пиша 10 година с този ник, но реших да спра да пиша и само да чета. Ако все пак реша да пиша ще си регна нов ник с който да пиша още 10 години А темата я пуснах защото ми е интересно дали всички пишат това което мислят или не. Успех на всички играчи!
Само дето не се разбра какво общо има това с ника ти! Освен ако не се чувстваш разпознат от някой и това те притеснява. Аи успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИма два варианта - един човек пише с няколко акаунта и много хора пишат с един акаунт.
Ти май си от вторите. Лявата ръка не знае какво е написала дясната ръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИма два варианта - един човек пише с няколко акаунта и много хора пишат с един акаунт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛъжата и истината са относителни понятия. За нищо не може да се каже че е цялостно разбрано, но за всичко може да се каже че не е. Така реално погледнато всичко е лъжа и няма истина. А ако няма истина, то няма и лъжа. И стигаме до относителното, че лъжа и истина имат смисъл само към някаква отправна точка. Променяш отправната точка и лъжа и истина си сменят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНикакъв акаунт не продавам, а просто смятам да не пиша във форума
Все пак ако пиша няма да е с този ник
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНикакъв акаунт не продавам, а просто смятам да не пиша във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВерно ли?!? Понеже смятам да спра да пиша във форума реших да пусна тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ що?
Таман наближаваш 5К.
Очевидно ще продадеш ника/акаунта.
Ако не е тайна по колко вървят 4К акаунтите?
Коментар
Коментар