If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази година първите 7 са в 40 точки 15 кръга преди края... Стана супер интересно май май ... Сега вече остава да видим кой ще познае тройния капитан щото май това ще се окаже решаващо, повечето изпуцаха втората дива карта...
Аз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Тази година първите 7 са в 40 точки 15 кръга преди края... Стана супер интересно май май ... Сега вече остава да видим кой ще познае тройния капитан щото май това ще се окаже решаващо, повечето изпуцаха втората дива карта...
Чудесна седмица в платната лига - Луканката (blank), Игало го оставих в резервите и той бланк, уцелих защитата и Мишо Антонинов и той помогна, а Рос дъ Бос Баркли (Паненката) с 16 точки + още 6 на Зума. Малко късмет, че го нямаше Лукаку иначе 2-те дузпи сигурно той щеше да ги бие. Най-после малко късмет....
Аз откакто набих wildcard-а в лигата без смени, Ериксен и Сигурдсон след като 20 кръга си драпаха шортите, се скъсват да вкарват и асистират. Агуеро даже няма да го коментирам, че него по принуда го смених.
и при мен така се получи, при това с много народ - това Рунтавия г@з се разцепи в последно време, Аю понаправи някоя точка, Кунката също не го коментирам, Таргет-а го изпуснах, а и той даде 30 точки за 3 кръга и те така, но изборът си беше мой, така че си нося последствията
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз откакто набих wildcard-а в лигата без смени, Ериксен и Сигурдсон след като 20 кръга си драпаха шортите, се скъсват да вкарват и асистират. Агуеро даже няма да го коментирам, че него по принуда го смених.
Иначе верно, че в лигата без смени напрежението неимоверно нараства.... 3 отбора в рамките на 5 точки, като в съставите им се въртят 4 нападателя - Агуеро,Ингало, Кейн и Лукаку
Явно другите играчи ще дават разликата, както и избора на капитан където ще е пълно шано...
Два са в петте точки... моите панди са 20 точки надолу
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
... И всички сте си купили Али-то, мискини с мискините
Твърдо варненско нЙе !!!!
Иначе верно, че в лигата без смени напрежението неимоверно нараства.... 3 отбора в рамките на 5 точки, като в съставите им се въртят 4 нападателя - Агуеро,Ингало, Кейн и Лукаку
Явно другите играчи ще дават разликата, както и избора на капитан където ще е пълно шано...
Темата е отлетяла чак на 4-та страница, а толкова интересна лига (и със смени, и без смени) не сме имали досега. И всички сте си купили Али-то, мискини с мискините
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар