...да не говорим, че този късен гол на Челси ми прецака чистата мрежа и 5 допълнителни точки от Смолинга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВинаги съм се удивявал как най-веиликите ни в последните 25-30 години спортисти - Ицо, Барбукоглу, Интересчийски, Шарапов са все уникални л@йна като хора А точно тези хора повдигат националното ни самочувствие и би трябвало да носят гордост и пример за подражание.
л@йната сред сънародниците в бг са твърде много, та затова и по върховете на класациите мирише. такъв ни е манталитета.
чрд на ицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз бих посочил на първо четене Краси Балъков и Данчо Йовчев като изключение от описаното от теб. Уникални спортисти, но и с много чисто човешки достойнства.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа му е честит 50-годишния юбилей на Ицата!!!
П.С. Не съм сложил играчи на Левски, защото нито един от тях в последните 25-30 години не е бил на световна висота - просто факт, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Иначе и НСПП и Говньо са същите дрисъци като горепосочените в човешки планNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСтоичков как можеше срещу Малта ?????
Аз мениджър ли съм или лукова глава ???
Нищо де, надявам се следващия кръг всичките ми 5 защитника да са на линия и тогава катеначото да влезе в пълна сила"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗащото Бритън е халф, а Бейнс защитник и не можеш да останеш само с двама
Аз мениджър ли съм или лукова глава ???
Нищо де, надявам се следващия кръг всичките ми 5 защитника да са на линия и тогава катеначото да влезе в пълна силаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСамо не мога да хвана защо не ми вкара резервата Бритън на мястото на Бейнс, който дори не беше в групата за мача????
С неговите 2 точки щях да деля 1-вото място с Пандите на Хаки. Верно той е -20, но пък е по-сладко като вземеш чиста победа
"Куците Коне" мачкат !!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Само не мога да хвана защо не ми вкара резервата Бритън на мястото на Бейнс, който дори не беше в групата за мача????
С неговите 2 точки щях да деля 1-вото място с Пандите на Хаки. Верно той е -20, но пък е по-сладко като вземеш чиста победа
"Куците Коне" мачкат !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
уф, пак грешна прогноза от моя страна - чаках до последно Луканката, че да видя какво ще става, та му падна цената с 0.3 милки и те пуснаха, че е здрав чак накрая, дейш и миндилите му Продадох го, той пък вкара гол, а за капак хем Лестър биха сититу, хем Стоук бяха смазани като домакини от Евертън, а аз си закупих Арнаутина, че и капитан го сложих, пък и Джоунс взех с надежда за клийн шийт, а то стана просто шит
Здраве да е, ще гоним двойния кръг.
П.С. А и оня миндил Марез ми е първа резерваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Аз пък смятам, че опцията с резервите ще донесе повече точки от трипъл кептъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
Е, нося си кръста от глупостите в началото, така че ще се пробвам, пък каквото стане.
П.С. Аз пък смятам, че опцията с резервите ще донесе повече точки от трипъл кептъна
П.П.С. @Кептъне, и аз много го уважавам и хамона, и прошутото, ама и нашият бут от Елена (но оригинален, който да си вземеш от Елена, а не ментаците по магазините) си е класа Иначе жената харесва суджук, щото единственото мезе, дето не се продава нарязано, та ми къса нервичките да ѝ го нарежа на тънкоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар