IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...да не говорим, че този късен гол на Челси ми прецака чистата мрежа и 5 допълнителни точки от Смолинга

Коментар

• Тия разговори са за спортната тема, дето остава недолюбвана!
      Иначе и от мен поздрав за "г-н Стоичков" - голем си беше, голем си остана!

ПП Относно фентъзито: направо ще са изям - Йозил с 10 точки, Лукаку с 9 и още 2ма с по 8 не съм ги сложил за капЕтане, ами един мишо с 3 точки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Винаги съм се удивявал как най-веиликите ни в последните 25-30 години спортисти - Ицо, Барбукоглу, Интересчийски, Шарапов са все уникални л@йна като хора А точно тези хора повдигат националното ни самочувствие и би трябвало да носят гордост и пример за подражание.
        поради що името на нашата курникова си го сложил в едно изречение с ицо, барбука и казийски?
        л@йната сред сънародниците в бг са твърде много, та затова и по върховете на класациите мирише. такъв ни е манталитета.

чрд на ицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Аз бих посочил на първо четене Краси Балъков и Данчо Йовчев като изключение от описаното от теб. Уникални спортисти, но и с много чисто човешки достойнства.
          Нито един от двамата не може да стъпи на малкия пръст като популярност на изброените. А и за балъчето може да поспорим, но е факт, че е голям на тема благотворителност, то и барбукоглу е такъв до известна степен, че там парата идва основно от българската фибанка, пък и балъчето никога не е правил изпълненията на барби - ако не беше Краси, нямаше да видим Португалия тогава (не че свършихме нещо, но въпросът е принципен).
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз бих посочил на първо четене Краси Балъков и Данчо Йовчев като изключение от описаното от теб. Уникални спортисти, но и с много чисто човешки достойнства.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Да му е честит 50-годишния юбилей на Ицата!!!
              Жив и здрав -велик футболист, най-международно принзатия ни ритнитопковец, дори бих казал спортист, и 0 (зеро) като човек - пълна мърша!!! Винаги съм се удивявал как най-веиликите ни в последните 25-30 години спортисти - Ицо, Барбукоглу, Интересчийски, Шарапов са все уникални л@йна като хора А точно тези хора повдигат националното ни самочувствие и би трябвало да носят гордост и пример за подражание.
              П.С. Не съм сложил играчи на Левски, защото нито един от тях в последните 25-30 години не е бил на световна висота - просто факт, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Иначе и НСПП и Говньо са същите дрисъци като горепосочените в човешки план
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Стоичков как можеше срещу Малта ?????
                Аз мениджър ли съм или лукова глава ???
                Нищо де, надявам се следващия кръг всичките ми 5 защитника да са на линия и тогава катеначото да влезе в пълна сила
                Да му е честит 50-годишния юбилей на Ицата!!!

Коментар

Защото Бритън е халф, а Бейнс защитник и не можеш да останеш само с двама
                  Стоичков как можеше срещу Малта ?????
                  Аз мениджър ли съм или лукова глава ???
                  Нищо де, надявам се следващия кръг всичките ми 5 защитника да са на линия и тогава катеначото да влезе в пълна сила
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Само не мога да хвана защо не ми вкара резервата Бритън на мястото на Бейнс, който дори не беше в групата за мача????
                    С неговите 2 точки щях да деля 1-вото място с Пандите на Хаки. Верно той е -20, но пък е по-сладко като вземеш чиста победа
                    "Куците Коне" мачкат !!!
                    Защото Бритън е халф, а Бейнс защитник и не можеш да останеш само с двама

Коментар

• Само не мога да хвана защо не ми вкара резервата Бритън на мястото на Бейнс, който дори не беше в групата за мача????
                      С неговите 2 точки щях да деля 1-вото място с Пандите на Хаки. Верно той е -20, но пък е по-сладко като вземеш чиста победа
                      "Куците Коне" мачкат !!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Сигурдсон, както е тръгнало ще става голмайстор на лигата Аз съм зложил на 2-0 за Челси днес, с 2 гола на Иванович, че имам много да наваксвам в лигата без смени

Коментар

• уф, пак грешна прогноза от моя страна - чаках до последно Луканката, че да видя какво ще става, та му падна цената с 0.3 милки и те пуснаха, че е здрав чак накрая, дейш и миндилите му Продадох го, той пък вкара гол, а за капак хем Лестър биха сититу, хем Стоук бяха смазани като домакини от Евертън, а аз си закупих Арнаутина, че и капитан го сложих, пък и Джоунс взех с надежда за клийн шийт, а то стана просто шит
                          Здраве да е, ще гоним двойния кръг.
                          П.С. А и оня миндил Марез ми е първа резерва

Коментар

Аз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
                            Миналата година така сложих капитан Жируту и... той смотания си изкара червен картон за - 2 точки.... Наваксах сериозно тогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              П.С. Аз пък смятам, че опцията с резервите ще донесе повече точки от трипъл кептъна
                              Трудна работа с резервите в двойните кръгове доста от хората се ротират и трябва да се мисли кой ще играе и двата мача и кой не... Иначе за трипъл кептъна имаш голям шанс да наваксаш, ако всички набият Агуеро и той се контузи в първия мач в 10-тата минута... И ти си в играта, верно е!

Коментар

Аз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
                                е, то и аз ще трябва да търся диференфъл и ако всички са с Агуеро примерно, то аз ще съм с друг, щото иначе няма сми Така че шансът да се набия на криво дрЪво, както го правя последните 3 кръга, в които нарочно не слагам Кунчето капитан и губя точки, е доста, ама досъа голям
                                Е, нося си кръста от глупостите в началото, така че ще се пробвам, пък каквото стане.
                                П.С. Аз пък смятам, че опцията с резервите ще донесе повече точки от трипъл кептъна

П.П.С. @Кептъне, и аз много го уважавам и хамона, и прошутото, ама и нашият бут от Елена (но оригинален, който да си вземеш от Елена, а не ментаците по магазините) си е класа Иначе жената харесва суджук, щото единственото мезе, дето не се продава нарязано, та ми къса нервичките да ѝ го нарежа на тънко

Коментар

Working...
                                X