IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Тази година първите 7 са в 40 точки 15 кръга преди края... Стана супер интересно май май ... Сега вече остава да видим кой ще познае тройния капитан щото май това ще се окаже решаващо, повечето изпуцаха втората дива карта...
    Аз имам предчувствие, че тройният ми капитан ще се отчете с пропусната дузпа и червен картон за трийсетина минути игра
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Тази година първите 7 са в 40 точки 15 кръга преди края... Стана супер интересно май май ... Сега вече остава да видим кой ще познае тройния капитан щото май това ще се окаже решаващо, повечето изпуцаха втората дива карта...

Коментар

• Аз имам един хамон тука, тъщата го донесе с малко винце, та няма да ни е много зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          е, стана още по-весело - Луканката го изкараха на полувремето - изглежда, че ще се разжалваме с него и ще се минава я на суджук, я на хамон
          Аз не мога да се оплача... Рос дъ Бос Баркли Паненката ми оправи вечерта.

Коментар

• Чудесна седмица в платната лига - Луканката (blank), Игало го оставих в резервите и той бланк, уцелих защитата и Мишо Антонинов и той помогна, а Рос дъ Бос Баркли (Паненката) с 16 точки + още 6 на Зума. Малко късмет, че го нямаше Лукаку иначе 2-те дузпи сигурно той щеше да ги бие. Най-после малко късмет....

Коментар

Ми кЪ Айде хеттрик на Луканката и всичко пак ще е весело
              е, стана още по-весело - Луканката го изкараха на полувремето - изглежда, че ще се разжалваме с него и ще се минава я на суджук, я на хамон
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                Затова ще си смучем бира и ще гледаме от дъното на класирането как се борят по върховете
                Ми кЪ Айде хеттрик на Луканката и всичко пак ще е весело
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Затова ще си смучем бира и ще гледаме от дъното на класирането как се борят по върховете

Коментар

Аз откакто набих wildcard-а в лигата без смени, Ериксен и Сигурдсон след като 20 кръга си драпаха шортите, се скъсват да вкарват и асистират. Агуеро даже няма да го коментирам, че него по принуда го смених.
                    и при мен така се получи, при това с много народ - това Рунтавия г@з се разцепи в последно време, Аю понаправи някоя точка, Кунката също не го коментирам, Таргет-а го изпуснах, а и той даде 30 точки за 3 кръга и те така, но изборът си беше мой, така че си нося последствията

Коментар

Аз откакто набих wildcard-а в лигата без смени, Ериксен и Сигурдсон след като 20 кръга си драпаха шортите, се скъсват да вкарват и асистират. Агуеро даже няма да го коментирам, че него по принуда го смених.
                      +1 за Ериксен
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз откакто набих wildcard-а в лигата без смени, Ериксен и Сигурдсон след като 20 кръга си драпаха шортите, се скъсват да вкарват и асистират. Агуеро даже няма да го коментирам, че него по принуда го смених.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Два са в петте точки... моите панди са 20 точки надолу
                          Аз наваксах 100-тина за няколко кръга, така че ... 20 точки и в един кръг могат да се избият
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Твърдо варненско нЙе !!!!

Иначе верно, че в лигата без смени напрежението неимоверно нараства.... 3 отбора в рамките на 5 точки, като в съставите им се въртят 4 нападателя - Агуеро,Ингало, Кейн и Лукаку
                            Явно другите играчи ще дават разликата, както и избора на капитан където ще е пълно шано...
                            Два са в петте точки... моите панди са 20 точки надолу
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

... И всички сте си купили Али-то, мискини с мискините
                              Твърдо варненско нЙе !!!!

Иначе верно, че в лигата без смени напрежението неимоверно нараства.... 3 отбора в рамките на 5 точки, като в съставите им се въртят 4 нападателя - Агуеро,Ингало, Кейн и Лукаку
                              Явно другите играчи ще дават разликата, както и избора на капитан където ще е пълно шано...
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Темата е отлетяла чак на 4-та страница, а толкова интересна лига (и със смени, и без смени) не сме имали досега. И всички сте си купили Али-то, мискини с мискините

Коментар

Working...
                                X