IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега си направих една малка сметка за пропуснатите ползи и се оказа, че много сериозно съм сгрешил с дивата карта - щях да имам 152 точки с още 2-ма оставащи да играят за последните 3 кръга, ако не я бях набил, а сега съм реазлизирал 103 точки и съм си изхарчил дивата карта Голяма грешка от моя страна, но всеки сам си плаща за грешките - бързата кучка планина повдига все пак...
    Поздрави за Муси и неговите куци коне - излезе начело в лигата без смени, което май никога не се е случвало евър
    П.С. То и аз в платената лига със смени имам 2 кръга от последните 3 след нова година, в които съм с най-добър резултат от всички, но съм толкова далече от първите, че чак ми се плаче Все пак е добро начало на новата година -дано да е хаирлия
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      ... влезе Таргет и ми донесе 12 точки , а го бях взел само за да запълня състава
      ...
      Този пич верно не е играл четири месеца, но знае кога да влезе явно

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ...... това е годината на точкуващите средняци - ей ги арсето са първи в класирането

Коментар

• Бе то и на мен ми влезе Данчо със симсонката и 7 точки, но въпросът е принципен - исках си Коларов и силвето титуляри агуерката очаквано фейлна, но май няма да правя смени този кръг и ще запазя трансфер за следващата
          Иначе таргета изби рибата - това май му е първи мач от 15 кръга насам, а и игра полузащитник, но и това го има в зара, пък и това е годината на точкуващите средняци - ей ги арсето са първи в класирането
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            На мен в последните 15 минути ми влязоха Гомис, Пеле и Редмънд за по 1 точка, така че да не остане място за Таргет, при положение че месец и нещо назад не съм имал кръг, в който 11 човека от отбора ми да играят
            От Септември този ми е първия кръг с 11 точкуващи играчи !!!
            Отборите ни са поне на половина еднакви (някъде по-долу съм пуснал ресърч-а) и точно такива шанаджии за по 3,7М дето цяла година са търкали пейката ще решат класирането...
            Таргет го взех, защото трябва да имам 5 защитници в състава и грам не съм се надявал да точкува.
            Преди Нова Година такъв ми беше Бен Уотсън, а то момчето си донесе доволно точки, че дори заслужи и да остане за втората част на сезона
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Мдааа гредичка си беше с Коларов, но пък на негово място ми влезе Таргет и ми донесе 12 точки , а го бях взел само за да запълня състава
              Както и да е ... в твоя стил: каква е тази лига без смени, дето съм на 1 (една!!!) точка от водача????
              На мен в последните 15 минути ми влязоха Гомис, Пеле и Редмънд за по 1 точка, така че да не остане място за Таргет, при положение че месец и нещо назад не съм имал кръг, в който 11 човека от отбора ми да играят
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

уф, сега пък и Коларов и Силвето са резерви - искрено се надявам на хеттрик на Луканката, по възможност още до почивката
                Мдааа гредичка си беше с Коларов, но пък на негово място ми влезе Таргет и ми донесе 12 точки , а го бях взел само за да запълня състава
                Както и да е ... в твоя стил: каква е тази лига без смени, дето съм на 1 (една!!!) точка от водача????
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз реших да пробвам с bench boost-а докато все още всички почти са ми здрави, ама полза нямаше, защото бенча на Сити не се точкува

Коментар

• уф, сега пък и Коларов и Силвето са резерви - искрено се надявам на хеттрик на Луканката, по възможност още до почивката

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Може би сте коментирали някъде назад в темата и съм пропуснал, но забелязвам, че има лека промяна в ползването на дивата карта. Вече разделят сезона на две половини и всяка от двете карти може да се ползва съответно в първата и втората половина от сезона, а не както беше преди, само докато е отворен зимния трансферен прозорец.

За обикновената лига е ясно - всеки си я ползва, когато намери за добре, но за лигата без смени запазваме ли ограничението да я използваме до последния януарски кръг?

Питам, за да не завършвам сезона с -100 точки
                      да, запазваме го - до последния януарски кръг е, т.е. до края на трансферния прозорец, както винаги

Коментар

• Може би сте коментирали някъде назад в темата и съм пропуснал, но забелязвам, че има лека промяна в ползването на дивата карта. Вече разделят сезона на две половини и всяка от двете карти може да се ползва съответно в първата и втората половина от сезона, а не както беше преди, само докато е отворен зимния трансферен прозорец.

The Wildcard chip can be used twice a season, once in the first half of the season (before 28 Dec 14:00) and once in the second half of the season.

Wildcards are played on the transfers page but aren't active until you have confirmed the transfers.
                        За обикновената лига е ясно - всеки си я ползва, когато намери за добре, но за лигата без смени запазваме ли ограничението да я използваме до последния януарски кръг?

Питам, за да не завършвам сезона с -100 точки
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Хеттрик на Кун и от първи ставаш пети. .. Не ти го желая, но е по вероятно. ..
                          Такъв е живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Ха дано! По тази логика аз съм с трима диференшъли - Луканката, Жирафа и Коща. Безценно!
                            Хеттрик на Кун и от първи ставаш пети. .. Не ти го желая, но е по вероятно. ..

Коментар

па то йе нормалнооооо Затова се надявам на Луканката, дано да играе, че него май всички го поразпродадоха за Кино Одеон, поради липса на кинтаж, за да си вземат Кунчо Вълчо - хеттрик на Луканката и съм жиииик-тааааак
                              Ха дано! По тази логика аз съм с трима диференшъли - Луканката, Жирафа и Коща. Безценно!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Ти кой мач по-точно си гледал???
                                Уест Хям напъваше от началото - после Карол се контузи (пак) и това им обърка играта за 20на минути, в които домакините вкараха, после - пълна доминация на гостите!

Тия бездарници Борнемут са сигурни пътници към долната дивизия с тая игра!

Абсолютно не знаеха къде се намират през 90% от времето - вкараха си първи шут във вратата, защото Адриян беше заспал, след това имаха 2 положения и това е!

ПП Казвам това, защото гледах "комбинирано" по една испанска телевизия трите мача и от всички отбори черешките бяха най-зле! Отделен въпрос е че имах залог над 9 корнера, а 6-7 минути преди края домакините бяха с ЕДИН срещу СЕДЕМ за гостите!
                                Абе точно този мач гледах, но без комбинация.
                                Шунките можеха да са назад поне три гола още първото полувреме.
                                Едва след 60-та минута, след като извадиха Ричи, започнаха да губят средата на терена. Дотогава, както забеляза и коментатора на чача, ако не пъвата, то всяка втора топка биваше спечелена от Черешките и следваше опасна атака. И така до гола на Пайе, който си беше ала-Стоичков.

Коментар

Working...
                                X