Сега си направих една малка сметка за пропуснатите ползи и се оказа, че много сериозно съм сгрешил с дивата карта - щях да имам 152 точки с още 2-ма оставащи да играят за последните 3 кръга, ако не я бях набил, а сега съм реазлизирал 103 точки и съм си изхарчил дивата карта Голяма грешка от моя страна, но всеки сам си плаща за грешките - бързата кучка планина повдига все пак...
Поздрави за Муси и неговите куци коне - излезе начело в лигата без смени, което май никога не се е случвало евър
П.С. То и аз в платената лига със смени имам 2 кръга от последните 3 след нова година, в които съм с най-добър резултат от всички, но съм толкова далече от първите, че чак ми се плаче Все пак е добро начало на новата година -дано да е хаирлия
Поздрави за Муси и неговите куци коне - излезе начело в лигата без смени, което май никога не се е случвало евър
П.С. То и аз в платената лига със смени имам 2 кръга от последните 3 след нова година, в които съм с най-добър резултат от всички, но съм толкова далече от първите, че чак ми се плаче Все пак е добро начало на новата година -дано да е хаирлия
Коментар