Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеУест Хям са си гадно отборче и това е
Черешките им скъсаха шушоните 65 минути и ако не беше безмисления фаул на Смит, довел да първия гол на шунките, мача щеше да си свърши 1:0.
Уест Хям напъваше от началото - после Карол се контузи (пак) и това им обърка играта за 20на минути, в които домакините вкараха, после - пълна доминация на гостите!
Тия бездарници Борнемут са сигурни пътници към долната дивизия с тая игра!
Абсолютно не знаеха къде се намират през 90% от времето - вкараха си първи шут във вратата, защото Адриян беше заспал, след това имаха 2 положения и това е!
ПП Казвам това, защото гледах "комбинирано" по една испанска телевизия трите мача и от всички отбори черешките бяха най-зле! Отделен въпрос е че имах залог над 9 корнера, а 6-7 минути преди края домакините бяха с ЕДИН срещу СЕДЕМ за гостите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЗа сметка на това го имат 67% от играчите в платената лига, като 90% от тях са го сложили капитан този кръг.
Значи няма да вкара и един гол, че даже и дузпа може да изпусне.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение........ Аз съм с Кунчо, който все още до известна степен е и диференшъл, защото го имат около 11% от отборите. ...............
Значи няма да вкара и един гол, че даже и дузпа може да изпусне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе ми стигнаха парите за Митко с пайетите и той взе, че даде гол и асистенция да се надявам, че утре вилиан ще даде 2 гола
Черешките им скъсаха шушоните 65 минути и ако не беше безмисления фаул на Смит, довел да първия гол на шунките, мача щеше да си свърши 1:0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе ми стигнаха парите за Митко с пайетите и той взе, че даде гол и асистенция да се надявам, че утре вилиан ще даде 2 гола
Коментар
-
Момци, кръгът започва тази вечер. Оправихте ли отборите? Капитани, диференшъли? Аз съм с Кунчо, който все още до известна степен е и диференшъл, защото го имат около 11% от отборите. Мисля си, че ако не се контузи, ще вкара поне 2 пъти на карамелите
Имам и 1 трансфер, който е доста лесно предвидимLast edited by Hakkinen; 12.01.2016, 15:58."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТи що си сменил аватарчето, бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНаистина беше фурор младежът!
Ти що си сменил аватарчето, бреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЕто къде се подвизава хита на един от предходните сезони на FPL:
Мичу рита за отбор от 4-а дивизия в Испания
Коментар
-
Ето къде се подвизава хитът на един от предходните сезони на FPL:
Мичу рита за отбор от 4-а дивизия в Испания
Last edited by Hakkinen; 08.01.2016, 18:48."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре си, аз съм гордо 11-ти, но бях 15-ти в предишния кръг
Аз смени преди да минат купите няма да правя, че не се знае кой и какво - то така или иначе за нищо не се боря, така че съм на кубертеновия принцип. Малко ме е яд, че избързах с дивата карта в лигата без смени, но там така или иначе всички сме вече с почти еднакви отбориLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕдинственият, който присъства във всички отбори е Марез (като едва сега го купих)
На 90% в отборите присъстват:
Лукаку
Кейн (пак сега го купих)
Арнаутович - нямам го и го смятам за пълен шанаджия - един мач прави и после 10 спи
Рос Баркли
... което прави около 45% от титулярния състав без резервите
Демек, има мегдан за разлики в точките в края на сезона
Защитите са коренно различни като може би само Бейлерин присъства малко повече (и него го нямам)
Според мен вратарите ще направят голямата разлика и правилният избор на капитан
Изборът на капитан става диференшъл, особено в кръг, в който явният фаворит за капитан се осере. Аз затова юях да държа Агуеро още 2 кръга и след това да си набия дивата, ама пуста лакомия за трансфери... Сега Хаки е фаворит за лигата без смени - трябваше още точки да му махнемNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар