IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    па то йе нормалнооооо Затова се надявам на Луканката, дано да играе, че него май всички го поразпродадоха за Кино Одеон, поради липса на кинтаж, за да си вземат Кунчо Вълчо - хеттрик на Луканката и съм жиииик-тааааак
    Имаме сделка за хеттрик на Лукаку и по два гола на Вилиан и Кунчо
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Уест Хям са си гадно отборче и това е
      Черешките им скъсаха шушоните 65 минути и ако не беше безмисления фаул на Смит, довел да първия гол на шунките, мача щеше да си свърши 1:0.
      Ти кой мач по-точно си гледал???
      Уест Хям напъваше от началото - после Карол се контузи (пак) и това им обърка играта за 20на минути, в които домакините вкараха, после - пълна доминация на гостите!

Тия бездарници Борнемут са сигурни пътници към долната дивизия с тая игра!

Абсолютно не знаеха къде се намират през 90% от времето - вкараха си първи шут във вратата, защото Адриян беше заспал, след това имаха 2 положения и това е!

ПП Казвам това, защото гледах "комбинирано" по една испанска телевизия трите мача и от всички отбори черешките бяха най-зле! Отделен въпрос е че имах залог над 9 корнера, а 6-7 минути преди края домакините бяха с ЕДИН срещу СЕДЕМ за гостите!

Коментар

За сметка на това го имат 67% от играчите в платената лига, като 90% от тях са го сложили капитан този кръг.
        Значи няма да вкара и един гол, че даже и дузпа може да изпусне.
        па то йе нормалнооооо Затова се надявам на Луканката, дано да играе, че него май всички го поразпродадоха за Кино Одеон, поради липса на кинтаж, за да си вземат Кунчо Вълчо - хеттрик на Луканката и съм жиииик-тааааак
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          ........ Аз съм с Кунчо, който все още до известна степен е и диференшъл, защото го имат около 11% от отборите. ...............
          За сметка на това го имат 67% от играчите в платената лига, като 90% от тях са го сложили капитан този кръг.
          Значи няма да вкара и един гол, че даже и дузпа може да изпусне.

Коментар

Не ми стигнаха парите за Митко с пайетите и той взе, че даде гол и асистенция да се надявам, че утре вилиан ще даде 2 гола
            Уест Хям са си гадно отборче и това е
            Черешките им скъсаха шушоните 65 минути и ако не беше безмисления фаул на Смит, довел да първия гол на шунките, мача щеше да си свърши 1:0.

Коментар

Не ми стигнаха парите за Митко с пайетите и той взе, че даде гол и асистенция да се надявам, че утре вилиан ще даде 2 гола
              Море по-скоро 5... с две асистенции

Коментар

• Не ми стигнаха парите за Митко с пайетите и той взе, че даде гол и асистенция да се надявам, че утре вилиан ще даде 2 гола
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момци, кръгът започва тази вечер. Оправихте ли отборите? Капитани, диференшъли? Аз съм с Кунчо, който все още до известна степен е и диференшъл, защото го имат около 11% от отборите. Мисля си, че ако не се контузи, ще вкара поне 2 пъти на карамелите

Имам и 1 трансфер, който е доста лесно предвидим
                  Last edited by Hakkinen; 12.01.2016, 15:58.

Коментар

Ти що си сменил аватарчето, бре
                    От жажда ще да е

Коментар

Наистина беше фурор младежът!
                      ама се прецака сам или пук го прецакаха Уж го искаха Манчо, пък отиде под наем в Наполи, там се контузи и те така. А беше страшен футбалер - марези-нерези и варди-марди могат само вода да му носят, ама ...
                      Ти що си сменил аватарчето, бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Ето къде се подвизава хита на един от предходните сезони на FPL:

Мичу рита за отбор от 4-а дивизия в Испания
                        Наистина беше фурор младежът!

Коментар

• Ето къде се подвизава хитът на един от предходните сезони на FPL:

Мичу рита за отбор от 4-а дивизия в Испания
                          Last edited by Hakkinen; 08.01.2016, 18:48.

Коментар

добре си, аз съм гордо 11-ти, но бях 15-ти в предишния кръг
                            Аз смени преди да минат купите няма да правя, че не се знае кой и какво - то така или иначе за нищо не се боря, така че съм на кубертеновия принцип. Малко ме е яд, че избързах с дивата карта в лигата без смени, но там така или иначе всички сме вече с почти еднакви отбори
                            Аз говорех че съм 10-ти в безплатната лига,а ти май говориш за платената,не че е особено важноДа няма само контузии за ФА че да не ми объркват плановетеИ безплатен тип за всички-Кун почва да кърти,вземайте го докато е време,да не кажете че не сте знаели
                            Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Единственият, който присъства във всички отбори е Марез (като едва сега го купих)
                              На 90% в отборите присъстват:
                              Лукаку
                              Кейн (пак сега го купих)
                              Арнаутович - нямам го и го смятам за пълен шанаджия - един мач прави и после 10 спи
                              Рос Баркли

... което прави около 45% от титулярния състав без резервите
                              Демек, има мегдан за разлики в точките в края на сезона

Защитите са коренно различни като може би само Бейлерин присъства малко повече (и него го нямам)
                              Според мен вратарите ще направят голямата разлика и правилният избор на капитан
                              забрави Йозил и Игало/Варди + Алдервейлд/Дан, а вратарите също са подобни, т.е. едно 80% от отборите са еднакви в лигата без смени. За мен е ок Марез да се разкара - и без това имам 5 полузащитника, та един трявба да ми е резерва, а обикновено резервите ми точкуват най-много

Изборът на капитан става диференшъл, особено в кръг, в който явният фаворит за капитан се осере. Аз затова юях да държа Агуеро още 2 кръга и след това да си набия дивата, ама пуста лакомия за трансфери... Сега Хаки е фаворит за лигата без смени - трябваше още точки да му махнем

Коментар

• сега зидан като вземе марез да носи вода на роналдо и ще се оклюмаме всички...

Коментар

Working...
                                X