IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    .... Малко ме е яд, че избързах с дивата карта в лигата без смени, но там така или иначе всички сме вече с почти еднакви отбори
    Единственият, който присъства във всички отбори е Марез (като едва сега го купих)
    На 90% в отборите присъстват:
    Лукаку
    Кейн (пак сега го купих)
    Арнаутович - нямам го и го смятам за пълен шанаджия - един мач прави и после 10 спи
    Рос Баркли

... което прави около 45% от титулярния състав без резервите
    Демек, има мегдан за разлики в точките в края на сезона

Защитите са коренно различни като може би само Бейлерин присъства малко повече (и него го нямам)
    Според мен вратарите ще направят голямата разлика и правилният избор на капитан
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
      Пайет пак ще ги кичи с пайети според мен а и взе да вдига цена вече, но мисля да изчакам мачовете за ФА че да няма изненади с контузии както стана с Ливърпул вчера.Единствената ми дилема е дали да заменя Йозко оцъкления със Санчез или не че не мога да взема и двамата?

P.S Гордо удържам десетото място в безплатната лига
      добре си, аз съм гордо 11-ти, но бях 15-ти в предишния кръг
      Аз смени преди да минат купите няма да правя, че не се знае кой и какво - то така или иначе за нищо не се боря, така че съм на кубертеновия принцип. Малко ме е яд, че избързах с дивата карта в лигата без смени, но там така или иначе всички сме вече с почти еднакви отбори
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пайет пак ще ги кичи с пайети според мен а и взе да вдига цена вече, но мисля да изчакам мачовете за ФА че да няма изненади с контузии както стана с Ливърпул вчера.Единствената ми дилема е дали да заменя Йозко оцъкления със Санчез или не че не мога да взема и двамата?

P.S Гордо удържам десетото място в безплатната лига
        Liverpool Forever

Коментар

що си сложил дивата, бре - много ти е рано - имаш доста скъп отбор, на фона на останалите, май е е най-скъпия, и трябваше да чакаш до края. Сега фаворит за лигата без смени става Хаки - аз лично бих държал Агуеро още 2 кръга, щото е домакин, и тогава да реша дали да го оставям, или да си подсиля другите линии. Но все пак - успех
          П.С. И два пъти вече идваш до София и не се обаждаш - ще се глобяваме ми се струва
          Виновен съм и ще си понеса глобата в течно състояние
          Иначе за отбора исках само да го балансирам още малко и да разкарам Бентеке, че Стъридж като се оправи и "белгиеца" сяда на пейката...
          Нямах намерение да правя много смени, но така се оказа...
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            +1
            И резултата е разлика от 13 точки до водача в лигата без смени
            Издумках wild-а и сега като подсилих средата и нападението, а вече имам и постоянен вратар смятам да атакувам бясно първото място тази година
            що си сложил дивата, бре - много ти е рано - имаш доста скъп отбор, на фона на останалите, май е е най-скъпия, и трябваше да чакаш до края. Сега фаворит за лигата без смени става Хаки - аз лично бих държал Агуеро още 2 кръга, щото е домакин, и тогава да реша дали да го оставям, или да си подсиля другите линии. Но все пак - успех
            П.С. И два пъти вече идваш до София и не се обаждаш - ще се глобяваме ми се струва
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ей, разгеле, един нормален кръг, в който някакви избушени измисленяци като Марези, Вардита, Арнаути и прочие капути да си дойдат по местата, че да мога и аз да захлебя малко ...
              +1
              И резултата е разлика от 13 точки до водача в лигата без смени
              Издумках wild-а и сега като подсилих средата и нападението, а вече имам и постоянен вратар смятам да атакувам бясно първото място тази година
              Only God Can Judge me...

Коментар

Ей, разгеле, един нормален кръг, в който някакви избушени измисленяци като Марези, Вардита, Арнаути и прочие капути да си дойдат по местата, че да мога и аз да захлебя малко (все пак Хаки направи повече точки от мен, но нейсе ) - посрешнах новата година на последно място, да видим докъде ще я докарам Иначе избързах с дивата карта, но нямаше как, просто отборът ми беше безобразно евтин, но пък то почти никой не качи, освен "австрийския" арнаутин, та ползата беше нулева, но все пак - можеше да изчакам още 2 кръга, особено с оглед програмата на Кунчо Вълчо, но решението си е мое
                Варди е за продажба вече (лично мнение). Аз се колебая Игало ли да взема на негово място или, с още няколко промени в останалите линии, да се пробвам с Хари Кейн
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ей, разгеле, един нормален кръг, в който някакви избушени измисленяци като Марези, Вардита, Арнаути и прочие капути да си дойдат по местата, че да мога и аз да захлебя малко (все пак Хаки направи повече точки от мен, но нейсе ) - посрешнах новата година на последно място, да видим докъде ще я докарам Иначе избързах с дивата карта, но нямаше как, просто отборът ми беше безобразно евтин, но пък то почти никой не качи, освен "австрийския" арнаутин, та ползата беше нулева, но все пак - можеше да изчакам още 2 кръга, особено с оглед програмата на Кунчо Вълчо, но решението си е мое

Коментар

• Аз незнам дали ще успея,но може ли един телефон на лични от някой, който ще бъде там.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Мач маратон в Суит днес? 14.30 там ако има желаещи
                      там съм, само не знам колко ще е маратон, а не спринт - приоритети Направих отбора в лигата без смени, пък да видим - нова година, нов късмет

Коментар

• Мач маратон в Суит днес? 14.30 там ако има желаещи

Коментар

• Аз нямах избор - отборът беше обезценен и се наложи да го продам, за да мога да си позволя нови играчи от средна класа

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                            Споко, аз го разкарах за 2рата част от сезона, така че се очаква да започне да вкарва
                            То и аз съм на път да го разкарам, но още не съм убеден, засега е пълна дупка, с изключение на 1 кръг...

Коментар

• Споко, аз го разкарах за 2рата част от сезона, така че се очаква да започне да вкарва

Коментар

• Агуеро пак нищо не направи - стана му традиция

Коментар

Working...
                                X