IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мен най-важно е да я използвам в някой от позволените кръгове, а не извън тях, за да не направя рецидив и да последвам съдбата на любимия си отбор
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И аз вече използвах картата за следващия кръг. Тръгвам от последна позиция в лигата без смени, с почти изцяло нов отбор

Коментар

• аз стандартно съм си зле, затова и набих и дивата карта малко рано, но имам да наваксвам Здраве да е, а за довечера си пожелавам 1:3 с голове на Симпсън и хеттрик на Агуеро с 3 асистенции на Силвето
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пандите снощи са превзели първото място в лигата без смени
          Сега остава само да избият 20-те точки наказание
          А в предния кръг тримата ми нападатели записаха общо 0 минути игра

Коментар

• Тъкмо щях да питам за wildcard-а и то станал лафа. Аз от месец чакам този ден и всеки ден презичислявам какви трансфери ще правя в лигата без смени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              И аз съм с Йозил, въпреки че имам в отбора и Кун. Търся първи приличен резултат за цял месец назад... дано имам късмет
              Агуеро ми се вижда по-различния и потенциално правилен избор за този кръг. Но го нямам и май се отказах да го имам. В моя случай предположих, че почти всички в топ 5 на лигата ще са с капитани от Арсенал, така че бях принуден да вървя с потока този кръг.
              Иначе съм почти сигурен, че най-резултатния мач ще е Норич- Астън Вила и всички ние ще гризнем дървото в поредния шантав кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Супер! Имам си трансферна занимавка от тази вечер та чак до догодина

Аз съм с Йозил - основно заради преките конкуренти в лигата и нежеланието ми да си купувам Агуеро.

Приятен футболен понеделник на всички!
                И аз съм с Йозил, въпреки че имам в отбора и Кун. Търся първи приличен резултат за цял месец назад... дано имам късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  според правилата - от довечера може
                  Аз съм сло жил Агуеро капитан, пък да видим какво ще стане - гаранция е диференшъл. Купих Чех, но не съм убеден, че онова леке Менгер няма да го забие на пейката - рискче малко
                  Супер! Имам си трансферна занимавка от тази вечер та чак до догодина

Аз съм с Йозил - основно заради преките конкуренти в лигата и нежеланието ми да си купувам Агуеро.

Приятен футболен понеделник на всички!

Коментар

• според правилата - от довечера може
                    Аз съм сло жил Агуеро капитан, пък да видим какво ще стане - гаранция е диференшъл. Купих Чех, но не съм убеден, че онова леке Менгер няма да го забие на пейката - рискче малко
                    Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    eстествено, даже дават повече тръпка - примерно пазиш си 2-5-3 за финала, ама тогава имаш контузен нападател или полузащитник и реално си губиш този бонус. Или точкуване на резервите - аз редовно си завършвам с по 7-8 реално играещи играча от 15
                    Така че, тъй като има и нови участници, да взема пак да кажа правилата, ако някой друг реши да се включи:
                    - вход - 20 кинта
                    - не се правят никакви трансфери, но можеш да си ротираш постоянно състава с наличното
                    - единствените разрешени трансфери са двете диви карти, първата се ползва до края на 5-ти кръг (т.е. кръга следващ затварянето на летния трансферен прозорец), с други думи може да се ползва за 2-5 кръг, който когато реши, че му е нужна, няма ограничения. А втората се ползва през зимния трансферен прозорец, т.е. 20-24 кръг.
                    - новите 3 бонуса (капитан, ол-атак и резерви) се ползват който когато му е кеф
                    - победителят получава цялата събрана сума, за момента - 140 кинта, нямаме призове за останалите места или най-добър седмичен

И естествено стискаш палци да няма контузени
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Момци, аз пак да питам като най-бавно загряващ:
                      Трансферният прозорец за лигата без смени кога започва технически?
                      Фентъзито ще активира за употреба втората дива карта след кръга на 28 Дек, т.е. още довечера и важи за първия кръг от новата година. Обаче трансферите в Англия започват на 02 Януари...
                      Важи от довечера според мен до края на Януари? Груец ти си по правилата?

Коментар

• Момци, аз пак да питам като най-бавно загряващ:
                        Трансферният прозорец за лигата без смени кога започва технически?
                        Фентъзито ще активира за употреба втората дива карта след кръга на 28 Дек, т.е. още довечера и важи за първия кръг от новата година. Обаче трансферите в Англия започват на 02 Януари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Подкрепям... отгоре на всичко ми е капитан и на двата отбора
                          Голям късмет в цялата работа е, че Компани се контузи, след като влезе резерва за 10 минути и не направи смяната в последните минути Бони за Агуеро, та поне не ми уби съвсем капитана. Но пък Бони пропусна дузпа, направена за нарушение срещу Силвето (вярно, че нямаше дузпа), та и от там загубих точки за асистенция, а и де Бройне изби рибата с гол и 2 асистенции.... Добре, че кресуел вкара гол, та поне малко ми оправи настроението. Здраве да е, продължаваме напреТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            за пореден път правя -8, за да взема Агуеро, а онова малоумното Пелегрини го е сложило резерва - сигурно щеше да направи хеттрик и беше диференшъл, но.... На Пелегрини пожелавам @@@@@@@@@ Ами когато не върви, не върви и правиш рестарт - остана ми да се боря в лигата без смени и за седмичния приз, останалото отиде у киреча
                            Подкрепям... отгоре на всичко ми е капитан и на двата отбора

Коментар

• за пореден път правя -8, за да взема Агуеро, а онова малоумното Пелегрини го е сложило резерва - сигурно щеше да направи хеттрик и беше диференшъл, но.... На Пелегрини пожелавам @@@@@@@@@ Ами когато не върви, не върви и правиш рестарт - остана ми да се боря в лигата без смени и за седмичния приз, останалото отиде у киреча

Коментар

• В лигата без смени успях да се добера до място в тройката с минус 20-те си точки, и с 34 изоставане от лидера, започвам да обмислям трансферни схеми за зимния прозорец, с които да го излъжа

Коментар

Working...
                                X