При мен най-важно е да я използвам в някой от позволените кръгове, а не извън тях, за да не направя рецидив и да последвам съдбата на любимия си отбор
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
аз стандартно съм си зле, затова и набих и дивата карта малко рано, но имам да наваксвам Здраве да е, а за довечера си пожелавам 1:3 с голове на Симпсън и хеттрик на Агуеро с 3 асистенции на СилветоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИ аз съм с Йозил, въпреки че имам в отбора и Кун. Търся първи приличен резултат за цял месец назад... дано имам късмет
Иначе съм почти сигурен, че най-резултатния мач ще е Норич- Астън Вила и всички ние ще гризнем дървото в поредния шантав кръг
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСупер! Имам си трансферна занимавка от тази вечер та чак до догодина
Аз съм с Йозил - основно заради преките конкуренти в лигата и нежеланието ми да си купувам Агуеро.
Приятен футболен понеделник на всички!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоред правилата - от довечера може
Аз съм сло жил Агуеро капитан, пък да видим какво ще стане - гаранция е диференшъл. Купих Чех, но не съм убеден, че онова леке Менгер няма да го забие на пейката - рискче малко
Аз съм с Йозил - основно заради преките конкуренти в лигата и нежеланието ми да си купувам Агуеро.
Приятен футболен понеделник на всички!
Коментар
-
според правилата - от довечера може
Аз съм сло жил Агуеро капитан, пък да видим какво ще стане - гаранция е диференшъл. Купих Чех, но не съм убеден, че онова леке Менгер няма да го забие на пейката - рискче малкоПървоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеeстествено, даже дават повече тръпка - примерно пазиш си 2-5-3 за финала, ама тогава имаш контузен нападател или полузащитник и реално си губиш този бонус. Или точкуване на резервите - аз редовно си завършвам с по 7-8 реално играещи играча от 15
Така че, тъй като има и нови участници, да взема пак да кажа правилата, ако някой друг реши да се включи:
- вход - 20 кинта
- не се правят никакви трансфери, но можеш да си ротираш постоянно състава с наличното
- единствените разрешени трансфери са двете диви карти, първата се ползва до края на 5-ти кръг (т.е. кръга следващ затварянето на летния трансферен прозорец), с други думи може да се ползва за 2-5 кръг, който когато реши, че му е нужна, няма ограничения. А втората се ползва през зимния трансферен прозорец, т.е. 20-24 кръг.
- новите 3 бонуса (капитан, ол-атак и резерви) се ползват който когато му е кеф
- победителят получава цялата събрана сума, за момента - 140 кинта, нямаме призове за останалите места или най-добър седмичен
И естествено стискаш палци да няма контузениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеМомци, аз пак да питам като най-бавно загряващ:
Трансферният прозорец за лигата без смени кога започва технически?
Фентъзито ще активира за употреба втората дива карта след кръга на 28 Дек, т.е. още довечера и важи за първия кръг от новата година. Обаче трансферите в Англия започват на 02 Януари...
Коментар
-
Момци, аз пак да питам като най-бавно загряващ:
Трансферният прозорец за лигата без смени кога започва технически?
Фентъзито ще активира за употреба втората дива карта след кръга на 28 Дек, т.е. още довечера и важи за първия кръг от новата година. Обаче трансферите в Англия започват на 02 Януари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПодкрепям... отгоре на всичко ми е капитан и на двата отбораNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеза пореден път правя -8, за да взема Агуеро, а онова малоумното Пелегрини го е сложило резерва - сигурно щеше да направи хеттрик и беше диференшъл, но.... На Пелегрини пожелавам @@@@@@@@@ Ами когато не върви, не върви и правиш рестарт - остана ми да се боря в лигата без смени и за седмичния приз, останалото отиде у киреча"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
за пореден път правя -8, за да взема Агуеро, а онова малоумното Пелегрини го е сложило резерва - сигурно щеше да направи хеттрик и беше диференшъл, но.... На Пелегрини пожелавам @@@@@@@@@ Ами когато не върви, не върви и правиш рестарт - остана ми да се боря в лигата без смени и за седмичния приз, останалото отиде у киречаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар