Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Уф, тоя Марез откакто го продадох направи 50 точки за 3 кръга И логично си излетях на последно място Какво става с тези Лестър и особено тези супер посредствени дървета Марез и Варди, които явно правят мачовете на живота си...
Иначе другото е логично - след като играчите в Челси успяха да изгонят Моу (особено онова шибано говедо шумадийско Иванович, който вчера избухна с гол и асистенция), сега май и тези на Юнайтед искат на махат Ман Гал. Само Арсето не искат да си гонят Менгер-а, пък и защо им е - хубави заплатки, никакво напрежение за резултати - ако бият, бият, ако паднат, паднат, всички са доволни и те така, теNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз не качвам, другите слизат, малка, но доста съществена разликаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСтига де - качваш в класирането...
Аз съм със 7 точки до момента, като ще имам още една поради капитанаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, моят капитан е с една, но пък имам цели 6 играли в лигата без смени.
П.С. А оня михлюз Марез е забил хеттрик, дейш и резака му - 21 пропуснати точки от собствената ми глупост и малшанс
Аз съм със 7 точки до момента, като ще имам още една поради капитанаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеНай-високо точкувания ми играч е с 2 точки
П.С. А оня михлюз Марез е забил хеттрик, дейш и резака му - 21 пропуснати точки от собствената ми глупост и малшансNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеЛигата без смени, затова е толкова оспорвана Всеки кръг имам по 2-3ма дето правят точки и останалото или въобще не играе или е пълна плява. Важното е да нацелиш един от тези 2-3ма за капитан.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСлед нова година, т.е. От 02.01.2016 до края на януари
Срещу мен да бягате.... не можете да ме хванете
Стига де, и аз ви играя без вратар вече цял сезон и с не повече от 7 човека...
Ако сложа и вратар .. тя ще стане страшнаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВ лигата без смени е като касапница наистина И на мен ако ми играя шестима, пак ще е добре...
Кога отваряше трансферния прозорец там?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар