IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Уф, тоя Марез откакто го продадох направи 50 точки за 3 кръга И логично си излетях на последно място Какво става с тези Лестър и особено тези супер посредствени дървета Марез и Варди, които явно правят мачовете на живота си...

Иначе другото е логично - след като играчите в Челси успяха да изгонят Моу (особено онова шибано говедо шумадийско Иванович, който вчера избухна с гол и асистенция), сега май и тези на Юнайтед искат на махат Ман Гал. Само Арсето не искат да си гонят Менгер-а, пък и защо им е - хубави заплатки, никакво напрежение за резултати - ако бият, бият, ако паднат, паднат, всички са доволни и те така, те
    Аз пък сложих 2ма защитници на Лузърпул, а на Тотнъм вратарчето дето влезе в отбора на кръга седи на пейката....

Коментар

• Уф, тоя Марез откакто го продадох направи 50 точки за 3 кръга И логично си излетях на последно място Какво става с тези Лестър и особено тези супер посредствени дървета Марез и Варди, които явно правят мачовете на живота си...

Иначе другото е логично - след като играчите в Челси успяха да изгонят Моу (особено онова шибано говедо шумадийско Иванович, който вчера избухна с гол и асистенция), сега май и тези на Юнайтед искат на махат Ман Гал. Само Арсето не искат да си гонят Менгер-а, пък и защо им е - хубави заплатки, никакво напрежение за резултати - ако бият, бият, ако паднат, паднат, всички са доволни и те така, те
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз чакам днес Коне да избухне с 3-4 гола и асистенция, да наваксам изоставането

Коментар

Аз не качвам, другите слизат, малка, но доста съществена разлика
          Важното е движение да има
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Стига де - качваш в класирането...
            Аз съм със 7 точки до момента, като ще имам още една поради капитана
            Аз не качвам, другите слизат, малка, но доста съществена разлика
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

е, моят капитан е с една, но пък имам цели 6 играли в лигата без смени.
              П.С. А оня михлюз Марез е забил хеттрик, дейш и резака му - 21 пропуснати точки от собствената ми глупост и малшанс
              Стига де - качваш в класирането...
              Аз съм със 7 точки до момента, като ще имам още една поради капитана
              Only God Can Judge me...

Коментар

• и Вийналдум - резерва - а носи петнайсетина точки!!!

Коментар

• След Жиру вчера днес и Шкрътеля си заби АГ.
                  Сякаш ги урочасвам моите играчи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                    Най-високо точкувания ми играч е с 2 точки
                    е, моят капитан е с една, но пък имам цели 6 играли в лигата без смени.
                    П.С. А оня михлюз Марез е забил хеттрик, дейш и резака му - 21 пропуснати точки от собствената ми глупост и малшанс

Коментар

• Най-високо точкувания ми играч е с 2 точки

Коментар

• Мда, продадох михлюза Марез и той е вече с 2 гола - бахти каръка съм, честно
                        А в лигата без смени ще съм с макс 5 налични футболерци...

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                          Лигата без смени, затова е толкова оспорвана Всеки кръг имам по 2-3ма дето правят точки и останалото или въобще не играе или е пълна плява. Важното е да нацелиш един от тези 2-3ма за капитан.
                          Нещо което напоследък не ми се удава
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Лигата без смени, затова е толкова оспорвана Всеки кръг имам по 2-3ма дето правят точки и останалото или въобще не играе или е пълна плява. Важното е да нацелиш един от тези 2-3ма за капитан.

Коментар

След нова година, т.е. От 02.01.2016 до края на януари
                              Няма да има смисъл тогава... аз ще съм дръпнАл с прекалено много точки напред
                              Срещу мен да бягате.... не можете да ме хванете
                              Стига де, и аз ви играя без вратар вече цял сезон и с не повече от 7 човека...
                              Ако сложа и вратар .. тя ще стане страшна
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                В лигата без смени е като касапница наистина И на мен ако ми играя шестима, пак ще е добре...
                                Кога отваряше трансферния прозорец там?
                                След нова година, т.е. От 02.01.2016 до края на януари

Коментар

Working...
                                X