IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    'начи в лигата без смени имам само 8 по-малко или повече контузени и 2, които не играят по принцип, та иначе казано може и да съм с 5 човека този кръг Ами не е зле, а

В другата лига се наложи да правя още смени - сега пък и Санчез се контузи, дейш и капута му Венгерски, тоя най-много си чупи футбалерците, големият спец. Та хайде още една смяна непремислена и понеже се освободи кинта, та взех и още една да направя, ей-така за разкош и уйде коня у ряката Ама аз така или иначе съм bottom dweller този сезон, така че все тая...
    В лигата без смени е като касапница наистина И на мен ако ми играя шестима, пак ще е добре...
    Кога отваряше трансферния прозорец там?

Коментар

• 'начи в лигата без смени имам само 8 по-малко или повече контузени и 2, които не играят по принцип, та иначе казано може и да съм с 5 човека този кръг Ами не е зле, а

В другата лига се наложи да правя още смени - сега пък и Санчез се контузи, дейш и капута му Венгерски, тоя най-много си чупи футбалерците, големият спец. Та хайде още една смяна непремислена и понеже се освободи кинта, та взех и още една да направя, ей-така за разкош и уйде коня у ряката Ама аз така или иначе съм bottom dweller този сезон, така че все тая...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Добре, че умря циганката ...
        Отново с девет човека.... отново спечелен кръг... вече съм пред Груйчето... и само на 26 точки от водача
        Толкова оспорвана лигата без смени никога не е била - всички отбори са в рамките на 60 точки и това след малко повече от 1/3 от сезона.
        "Куците коне" продължават да мачкат здраво и по Коледа (когато казват, че ставали чудеса) ще са начело на класирането
        е, то голяма далавера, че си пред мен - те почти всички са пред мен и в двете лиги Малко съм като Челси този сезон, пък да видим докъде ще се стигне. Отново супер сгрешен капитан, отново много зле точкуващи състезатели от "голямото добрутру" - Коста, Агуеро, Руни, Азар, Санчез и т.н. са пълни дървета през сезона до тук, за сметка на смешки като Варди (да бие рекорд на Нилстелрой по брой последователни мачове с гол е нещо, което се случва веднъж на хилядолетие за подобна смешка), Марез, Игало, Дийни, Уилсъм преди това и т.н.
        Но реалността е такава, каквато е и следва да се пригаждаме към нея - не се върви срещу течението, а аз явно точно това правя. Честито на тези, които водят - определено отлично представяне от тяхна страна - гледам и скромно попивам
        П.С. Както се казва, другият кръг е моят
        П.П.С. И най-странното е, че, ако не се лъжа, все още водя в класирането за най-висок седмичен резултат - явно някакъв екстремум ще да е било, ама защо само един отгоре и толкова много отдолу, та ми развалят медианата
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добре, че умря циганката ...
          Отново с девет човека.... отново спечелен кръг... вече съм пред Груйчето... и само на 26 точки от водача
          Толкова оспорвана лигата без смени никога не е била - всички отбори са в рамките на 60 точки и това след малко повече от 1/3 от сезона.
          "Куците коне" продължават да мачкат здраво и по Коледа (когато казват, че ставали чудеса) ще са начело на класирането
          Only God Can Judge me...

Коментар

Искрено се надявам йозил или Санчес да не играят, първата ми резерва е с 14 точки - поредната грешна преценка. Твърде много станаха този сезон .....
            Жалко, и двамата играят. Надявам се на хеттрик на Санчес, но най-вероятно и двамата няма да направят нишо

Коментар

Искрено се надявам йозил или Санчес да не играят, първата ми резерва е с 14 точки - поредната грешна преценка. Твърде много станаха този сезон .....
              Дано да е Санчес
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Поетият риск се оправда. Сега остава новите попълнения Йозил и Морено да снесат добри точки утре

Коментар

Поредната грешна прогноза, сега остава и да се е контузил сериозно
                  Поетият риск се оправда. Сега остава новите попълнения Йозил и Морено да снесат добри точки утре

Коментар

твърде вероятно е да страдаш но на принципа на обратното - имаш сигурен диференшъл с липсата му
                    Поредната грешна прогноза, сега остава и да се е контузил сериозно

Коментар

За този кръг направих 2 трансфера без да взимам Агуеро... да видим
                      твърде вероятно е да страдаш но на принципа на обратното - имаш сигурен диференшъл с липсата му

Коментар

• За този кръг направих 2 трансфера без да взимам Агуеро... да видим

Коментар

• Както и предположих, Кунчо вече е здрав, та май може да поритка срещу Ливера - чудя се дали да го купувам, или да изчакам този мач, че да не се счупи пак. Пък и трябва да правя 3 смени, за да го взема, та не знам. От друга страна никой няма да го купи, за този кръг няма изявен капитан и може вярно да излезе диференшъл

Коментар

Ние говорим за кунчо, а не за Митко с пайетите
                            Той си е "есеншъл"
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Не са 7 отбора - 6 са
                              Аз нямам Пайет ...
                              Ние говорим за кунчо, а не за Митко с пайетите

Коментар

Аз мога да ти посоча 7 отбора, които го имаха, но нямаха право да го продадат
                                Не са 7 отбора - 6 са
                                Аз нямам Пайет ...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X