IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Аз мога да ти посоча 7 отбора, които го имаха, но нямаха право да го продадат
    е, това е лигата без смени, то там всичко е късмет, но за лигата с по-голямата сума си е голям риск да се вземе, а може да бъде страшен диференшъл, знам ли. А може и пак да се счупи. Според мен ще порита 20-30 минути, но с тази защита на Ливера може и да са му достатъчни
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Кунчо Вълчо с хеттрик срещу Ливера - гаранция никой няма да го има Митко с пайетите ми е контузен, така че нищо чудно да го изчейнджа за Кунчо, но ще изчакам до утре, за да съм сигурен
      Аз мога да ти посоча 7 отбора, които го имаха, но нямаха право да го продадат
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Хайде и аз да вдигна една тема

Тя си става и актуална вече след паузата за националните отбори. Та, идеи за трансфери, капитани и изкачване в класирането?
        Кунчо Вълчо с хеттрик срещу Ливера - гаранция никой няма да го има Митко с пайетите ми е контузен, така че нищо чудно да го изчейнджа за Кунчо, но ще изчакам до утре, за да съм сигурен
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хайде и аз да вдигна една тема

Тя си става и актуална вече след паузата за националните отбори. Та, идеи за трансфери, капитани и изкачване в класирането?

Коментар

да внимавам какво си пожелавам освен Пайет вече ми е трайно контузен - пише, че го чакат през Февруари да се завърне,
            Напрово го урочаса вчера!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              А аз не искам никой да се контузва, че съвсем ще ми се обърка стратегията вече.
              Е, като фен, искам на конкуренцията да им се напълни лазарета, че да ги догоним поне. Ама с нашите куци коне и срещу 8 човека да играем, пак ще вкараме с клизма.
              да внимавам какво си пожелавам освен Пайет вече ми е трайно контузен - пише, че го чакат през Февруари да се завърне, така че вече едното място ми се осовободи. Сега прочетох, че и Кунчо май се е пооправил, та не се знае дали ще порита пак, а още повече дали няма да се счупи пак след 1-2 мача, а аз ще съм направил 3-4 ротации, за да си го взема

Коментар

... Ама с нашите куци коне и срещу 8 човека да играем, пак ще вкараме с клизма.
                Без обиди моля!!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

аз затова и не направих трансфер - сега имам 2 свободни, значи мога да направя спокойно поне 3 Всъщност, честно казано искам някой да се контузи, защото сега не съм сигурен кой искам да сменя - предните контузии на брейка ми скапаха доста системата, поради моята си малоумщина, сега да видим как ще е.
                  А аз не искам никой да се контузва, че съвсем ще ми се обърка стратегията вече.
                  Е, като фен, искам на конкуренцията да им се напълни лазарета, че да ги догоним поне. Ама с нашите куци коне и срещу 8 човека да играем, пак ще вкараме с клизма.

Коментар

....
                    Следва international break, а след това още камара контузени играчи и битка м/у Юнайтед и Лестър за титлата...
                    аз затова и не направих трансфер - сега имам 2 свободни, значи мога да направя спокойно поне 3 Всъщност, честно казано искам някой да се контузи, защото сега не съм сигурен кой искам да сменя - предните контузии на брейка ми скапаха доста системата, поради моята си малоумщина, сега да видим как ще е.

Коментар

• В отборите без смени вярно е голям майтап
                      В последният кръг съм с 8 играча и 16 точки. В този смисъл, за успешно нацелен капитан се брои играч, който има поне две точки за кръга....
                      Е, успял съм поне това

В отбора със смени пак не уцелих капитанчето, но този кръг явно си беше на слабаците, отмъкващи точки напук на логиката.
                      Първо Черешките размазаха гаргите по всички параграфи, освен по късмет и онези вкараха с половин положение.
                      След това Уотфърд трябваше да свият сърмите на Лисиците още в първото полувреме. Вместо да им лепнат три гола поне, не успяха да вземат и точка в най-слабия мач на Лестър досега.
                      После Манчовците ги тресна типичния късмет и след 90+ минути скука намазаха най-много от всички в челото на ВЛ.
                      Грънците пък как успяха да вкарат, че и да не пуснат, още не мога да си го обясня... Признавам обаче, че гола на Арнаутович си беше от класа.
                      Вчера Арсетата трябваше да паднат, но у дома си е у дома и ето ти хикса.
                      А гадното отборче от лондонското гето пак се превърна в кошмар за нас... Не харесвам Пардю и Палас поотделно, а като са заедно направо ми развалят удоволствието от футбола.

Следва international break, а след това още камара контузени играчи и битка м/у Юнайтед и Лестър за титлата...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        +1
                        С девет човека играя и съм на по-малко от 70 точки от водача
                        С тея темпове и преди трансферния прозорец мисля да изляза водач в класирането
                        А след него, когато (Дай Боже) съм в пълен състав ... не ми се мисли
                        Куците Коне ще газят !!!
                        аз също съм с 9 човека и съм почти пълна трагедия в лигата без смени, виж в другата за втора седмица поред целя капитана, което си е постижение, като се утвърдих в топ 10 и влязох в първия 1 милион играча. И като се замисля, че рпеди 2 години бях влязъл в топ 1000 на света Ама бавно и полека, за разлика от любимите ми чукотки, вървя малко по малко напреТ при това без да съм правил смени в кръга, което си е постижение за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          След спечелване на този кръг бавно, но стабилно почвам да скъсявам разликата с водача в класирането. ....
                          +1
                          С девет човека играя и съм на по-малко от 70 точки от водача
                          С тея темпове и преди трансферния прозорец мисля да изляза водач в класирането
                          А след него, когато (Дай Боже) съм в пълен състав ... не ми се мисли
                          Куците Коне ще газят !!!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз за първи път уцелих капитана, което си е напредък, но пък нямах късмет с други едни бастуни. Все пак съм полудоволен и продължаваме напреТ

Коментар

Eden Hazard hasn't scored a Premier League goal in 14 games, a run lasting 1285 minutes.

Май от него ще финансирам купуването на Агуеро като се оправи

Коментар

• Eden Hazard hasn't scored a Premier League goal in 14 games, a run lasting 1285 minutes.

Май от него ще финансирам купуването на Агуеро като се оправи

Коментар

Working...
                                X