Мда, онова Марезното ще вземе да направи 15 точки, при положение, че 3 мача беше резерва или не игра, а аз съм го забил на пейката, Отделно прдадох Ингало зя 13 точки, а Коларов изпусна дузпа, която ми струваше още 10 точки с бонусите, дето щеше да вземе. Горе-долу 40 точки по-малко от моята собствена глупост, но каквото сам си направи човек, никой друг не може да му го направи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
стандартно, пак сме отишли на 3-та страница - подготвихте ли отборите, че първата 1/4 от първенството мина? Аз все още съм си в дъното, но лека-полека се надявам да издрапам нагоре, пък ако стане - стане Мисля, че вече съм сглобил доста качествен състав, но не се знае, знае ли сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз имам 6 контузени в лигата без смени, не че това е оправдание за ужасното ми представяне и в едната, и в другата лига, но явно толкова си мога . Здраве да е, пак ще се правят ротации в състава, маакр много полза от тях да няма, освен за тийм велюто - отборът ми без смени се представя по-добре, а е с 4 милки по-еФтин
Само да дойде Януари ...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Много голяма грешка този кръг беше избора на Коща и Азар за капитани на двата ми отбора. Като изключим това имам среден резултат на фона на слабия като цяло кръг. За 10 кръга имам 2 уцелени капитана и останалото са 0-2 точки
Коща си заминава този кръг, а на негово място докато се възстанови Агуеро, мисля да взема Лукаку"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед спечелване на този кръг бавно, но стабилно почвам да скъсявам разликата с водача в класирането. Очаквам след две седмици, когато Бейнс се възстанови да принесе добавена стойност на отбора, а след Нова Година, когато най-накрая продадат онова извънземно Де Гея и започна да играя и с 11 човека всеки мач да финиширам първи с убедителна разлика пред втория...
В лигата head - to - head смятам още следващия кръг да отлепя от дъното. За съжаление там изпуснАх началото на сезона и сега целта пред отбора на "Куците Коне" е класиране в турнира Лига ЕвропаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
След спечелване на този кръг бавно, но стабилно почвам да скъсявам разликата с водача в класирането. Очаквам след две седмици, когато Бейнс се възстанови да принесе добавена стойност на отбора, а след Нова Година, когато най-накрая продадат онова извънземно Де Гея и започна да играя и с 11 човека всеки мач да финиширам първи с убедителна разлика пред втория...
В лигата head - to - head смятам още следващия кръг да отлепя от дъното. За съжаление там изпуснАх началото на сезона и сега целта пред отбора на "Куците Коне" е класиране в турнира Лига ЕвропаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемани, аз имам 3-ма от Сити, с очкаването за много точки от този, а и тримата са с не особено високи шансове да започнат (агуеро е с никакви, силва - почти хич, а коларката може и да го рестнат за шл и манчо другата седмица). А вече направих 3 трансфера, което си е мое решение де, просто не ми се чакаше, че цените растат С маринския мислим да гледаме дебюта на клопо в суита на фестивална, ако има желаещи - велкомен са, не е задължително да са от ливераNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС маринския мислим да гледаме дебюта на клопо в суита на фестивална, ако има желаещи - велкомен са, не е задължително да са от ливера
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДа вдигна малко темата, че идва дебюта на Клопо.
Толкова осакатяваща международна пауза не помня да е имало.
Мисля, че ФИФА, Мифа, УЕФА и всякакви-ФА трябва да се замислят за олекотяване на програмата. Не може да изискваш от футболисти в топ 5-6 отбори на ВЛ да имат постоянно серии от "5 мача за десет дни" с гарнитура два мача национални квалификации.
Няма да останат играчи за европейски и световни финали, ако продължават с тези темпове...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Да вдигна малко темата, че идва дебюта на Клопо.
Толкова осакатяваща международна пауза не помня да е имало.
Мисля, че ФИФА, Мифа, УЕФА и всякакви-ФА трябва да се замислят за олекотяване на програмата. Не може да изискваш от футболисти в топ 5-6 отбори на ВЛ да имат постоянно серии от "5 мача за десет дни" с гарнитура два мача национални квалификации.
Няма да останат играчи за европейски и световни финали, ако продължават с тези темпове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеЕто така се предизвиква съдбата...
Греда, дано да е нещо дребноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОпределено има нещо объркано в този ден - имам най-голям резултат в платената лига, при това трицифрен, и отгоре на всичкото постигнат въпреки отвартителния ми дефанс и Педро, донесли ми цели 11 точки от 6 играча Това определено си е постижение, особено на фона на тотално постния ми сезон досега
В крайна сметка след като всички бяха с капитан Агуеро някой наби ли му triple captain ???Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар