IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено има нещо объркано в този ден - имам най-голям резултат в платената лига, при това трицифрен, и отгоре на всичкото постигнат въпреки отвартителния ми дефанс и Педро, донесли ми цели 11 точки от 6 играча Това определено си е постижение, особено на фона на тотално постния ми сезон досега
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Реалистична лига

Относно лигата без смени: на мен ми допада идеята по принцип да играя в лига, която да е максимално близка до реалността. Не знам дали ще се съгласите, но например за догодина вместо лига без смени може да има "реалистична лига". Ето какво имам предвид:

1. Дивите карти да се ползват както в сегашната лига без смени, т.е. само по време на трансферните прозорци;
      2. Капитан на отбора може да е само футболист, който и в реалния отбор е бил поне веднъж капитaн през сезона (или през миналия сезон), ако такъв играч не може да се идентифицира, сте задължени да сложите за капитани двамата вратари .
      3. Да се разрешат трансфери на до 10 допълнителни играча (за да се допълни бройката до 25 за групата на отбора за сезона), т.е. можете да купувате и продавате колкото си искате, но общия брой на разлините играчи, които сте купили/продали извън дивите карти не може да надвишава 10.
      4. Новите глупости от типа на triple captain, all out attack и bench boost да са забранени - само вдигат акциите на случайния фактор.

Знам, че звучи доста сложно, но пък според мен ще е по-интересно. Правилата ги приемете като своебразен тест за интелигентност (който наруши дори едно правило - изгаря ). Може да не се прилагат всички правила, но според мен ще е хубаво да има нещо повече от това да си подредиш отбора за следващия кръг.
      Last edited by BobbyD; 04.10.2015, 00:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        чудесно, приключихме я - махм му 20 точки в края и му желая успех - при това положение ще има двойно по-голяма амбиция да ни бие
        Все едно Агуеро ми е донесъл "само" 30 точки днес, вместо 50 (но пък, както и очаквах, се оказа не само, че не съм единствен, а че направо всички сте с капитан Агуеро).

Доволен съм, че се оказахте по-снизходителни от Перушан и не ме пратихте във В група

Съжалявам за неволната грешка и до края ще се опитам с позволени средства да си спечеля първото място с 21+ точки
        Last edited by Hakkinen; 03.10.2015, 22:39.
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
          И аз съм ОК за Хаки, за да приключим темата.
          чудесно, приключихме я - махм му 20 точки в края и му желая успех - при това положение ще има двойно по-голяма амбиция да ни бие
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И аз съм ОК за Хаки, за да приключим темата.

Коментар

• Обаче за пръв път уцелвам капитана - е, то всички са с него, но все пак.
              П.С. И сам да си пиша, пак ще поддържам темата - станах като политическите писарушки

Коментар

• уф, значи, ще си взема защитник от сити и те ще допуснат гол от нюкясъл

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Щом няма вариант да остане както си е, -20 точки е приемливо наказание.
                  Груец, взимай решение от най-горна инстанция и да приключваме с грешката на Хаки.
                  ми нали уж демократ го играя, та чакам поне половината да се произнесат А засега сте двама, чакам поне още един да е на същото мнение.
                  Тази седмица съм закупил само един играч от Сити, пък да видим какво ще излезе -дано да е на хаирлия

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    ......аз лично мисля да оставим нещата както са или -20 точки (което отговаря на изиксванията)
                    Хаки не е човек дето ще тръгне да прави цигански номера и това е пропуск по невнимание - наказанията на БФС-тата в нормалните държави са служебна загуба или отнемане на точки
                    Щом няма вариант да остане както си е, -20 точки е приемливо наказание.
                    Груец, взимай решение от най-горна инстанция и да приключваме с грешката на Хаки.
                    Last edited by fantasy_gt; 03.10.2015, 11:56.

Коментар

• Аз за Бераино (6.2) имам, а за Сако (6.6) трябват врътки
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Аз ако бях на твое място бих бил -4 като си купя Сако + продам Муниеса който не ти играе така или иначе за Ошии от Съндърланд. Така и така имаш само трима играещи защитника и то един от тях ти е от Норич, което е си е в рейнджа 1-2 точки на кръг. Ако си вземеш момчето от Съндърланд ще имаш нужда от 1 чиста мрежа и си жус плюс ще имаш сериозн трети нападател... Успех!
                        Ти пък намери кой да му препоръчаш - Сакото Панталон Да събира кинтаж и да си взема Бераино по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Агуеро, Варди и Уилсън ми бяха нападателите до момента и сега трябва да сменя Уилсън с някой... Сако го гледах, но не ми достигат 0.2 млн да го взема, а не ми се набиват минуси
                          Аз ако бях на твое място бих бил -4 като си купя Сако + продам Муниеса който не ти играе така или иначе за Ошии от Съндърланд. Така и така имаш само трима играещи защитника и то един от тях ти е от Норич, което е си е в рейнджа 1-2 точки на кръг. Ако си вземеш момчето от Съндърланд ще имаш нужда от 1 чиста мрежа и си жус плюс ще имаш сериозн трети нападател... Успех!

Коментар

• чш, алоу, я коментирайте по същество за поправката Хакинен. Предложението за бира не е лошо, само дето винаги се събираме аз, маринския и Никола, а той пък не е в нашата лига без смени и не заслужава почерпка Та ако речете да се сберем - на линия съм, ако не - изберете си алтернатива, дал съм ви две

А за Уилсън - зависи от кинтажа - аз ще изчакам мачовете от седмицата (макар че сигурно ще свали с 0.3 дотогава) и после ще реша дали да играя 3-5-2 или 3-4-3. Луканката е с доста кофти програма, а пук смешки като Варди, при положение, че имам и другата смешка Марез и Ингало, ама наистина става прекалено късметлийско. Време е големите да се отпушат, но кои големи и кога, е съвсем отделен въпроЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Аз като си купих двама вратари от ЕДИН отбор. Единят беше титуляр миналата година, другият го заместваше докато е контузен и сега играе.... ТРЕТИ...
                              Яко !!!
                              Аз набих уайлда в последния ден, като мислех,че де Гея отива в Реал сигура, а Ромеро носеше яко точки и сега ... греда !!!
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Аз се прецаках с вратаря и сега чакам 01,01,2016 че дотогава ще играя без вратар
                                Ван гаал - пе*ераст!!!
                                Аз като си купих двама вратари от ЕДИН отбор. Единят беше титуляр миналата година, другият го заместваше докато е контузен и сега играе.... ТРЕТИ...

Коментар

Working...
                                X