IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    А... ние да направим по 2 безплатни смени...
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111

Имам крещяща нужда от вратар !!!!

След бъзиците - аз лично мисля да оставим нещата както са или -20 точки (което отговаря на изиксванията)
    Хаки не е човек дето ще тръгне да прави цигански номера и това е пропуск по невнимание - наказанията на БФС-тата в нормалните държави са служебна загуба или отнемане на точки
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
      Аз предлагам да се съберем на по бира за някой мач и Хаки да почерпи по бира
      Супер, само моля да бъде тази събота, че в неделя и следващата седмица съм в активни мероприятия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        дейш, значи пак смени - то нищо чудно и някой да изгори в европейските турнири и пак става веселба
        Аз се прецаках с вратаря и сега чакам 01,01,2016 че дотогава ще играя без вратар
        Ван гаал - пе*ераст!!!
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз предлагам да се съберем на по бира за някой мач и Хаки да почерпи по бира

Коментар

Купи си Варди, тоя е машина за голове... Сако от Уест хям също има доста положения...
            Агуеро, Варди и Уилсън ми бяха нападателите до момента и сега трябва да сменя Уилсън с някой... Сако го гледах, но не ми достигат 0.2 млн да го взема, а не ми се набиват минуси
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Колебая се с Бераино или Игало да го заменя... би било прекрасно, ако имах кинти за Лукаку, но ще трябва да се задоволя с един от тези двамата
              Купи си Варди, тоя е машина за голове... Сако от Уест хям също има доста положения...

Коментар

Така, малко имах задачки, та да се включа - щото нали демокрацията е хубавото нещо, но накрая идва Светиня Му и се разпорежда. Е, аз го играя Тиквоний в играта, щото парите са на склад при мен
                По ред на номерата:
                1. Марински, няма как решенията да се вземат с пълно единодушие, това го няма в ни един закон, освен за едни особени дружества. Дори промените в Конституцията се правят в най-лошия случай с квалифицирано мнозинство от 75%. Е, тук имаме 75%, че и отгоре да не се пипа сегашното положение.
                2. От друга страна е вярно, че имаме нарушение на правилата и е редно да има санкция за това. Нямаме правила за подобно нарушение, за това и за него се вземат мерки ад хок, т.е. за самото деяние, като имаме предвид всички обстоятелства.
                3. Та значи имаме нарушение, имаме и квалифицирано мнозинство, което счита, че то не е чак толкова съществено като за първи път, макар реално това да е горе-долу най-същественото възможно нарушение. Иначе казано следва да има наказание.

Съобразявайки се с нещата по-горе, предлагам да се избере едно от следните 2 наказания:
                - ще махнем 20 точки от актива на Хаки в края на играта - 20 точки изглеждат много, но реално са нищо за играта без смении се наваксват за 1 кръг, тъй като в нея основата е разрешените смени 2 пъти в годината
                - не махаме нищо, оставяме нещата така, както са си, но ако Хаки спечели лигата без смени, ще му преведа половината сума, а другата ще остане като джакпот за победителя следващия сезон

Считам, че така е максимално справедливо, а и както казах, трябва все някой да се разпореди свише Няма да търся пълно мнозинство - 3 гласа за която и да е от двете идеи са достатъчни

П.С. При последващо подобно нарушение в бъдеще, резултатите на играча просто ще бъдат анулирани - правният прецедент доведе до ново правило
                Аз съм за Хаки да му се махнат 8 точки, или ние да направим по 2 безплатни смени...

Коментар

• Колебая се с Бераино или Игало да го заменя... би било прекрасно, ако имах кинти за Лукаку, но ще трябва да се задоволя с един от тези двамата

Коментар

Имаш благословията ми

Между другото, имам лоши новини за един от нападателите ти в No Subs... Уилсън е аут за 6 месеца... аз го имам в другия ми отбор и сега се чудя с кого да го заменя
                    дейш, значи пак смени - то нищо чудно и някой да изгори в европейските турнири и пак става веселба
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Може и първата поправка Хакинен По-тежко звучи някакси и западному
                      Имаш благословията ми

Между другото, имам лоши новини за един от нападателите ти в No Subs... Уилсън е аут за 6 месеца... аз го имам в другия ми отбор и сега се чудя с кого да го заменя

Коментар

Предлагам да го наречем прецедентът Хакинен
                        Може и първата поправка Хакинен По-тежко звучи някакси и западному
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Така, малко имах задачки, та да се включа - щото нали демокрацията е хубавото нещо, но накрая идва Светиня Му и се разпорежда. Е, аз го играя Тиквоний в играта, щото парите са на склад при мен
                          По ред на номерата:
                          1. Марински, няма как решенията да се вземат с пълно единодушие, това го няма в ни един закон, освен за едни особени дружества. Дори промените в Конституцията се правят в най-лошия случай с квалифицирано мнозинство от 75%. Е, тук имаме 75%, че и отгоре да не се пипа сегашното положение.
                          2. От друга страна е вярно, че имаме нарушение на правилата и е редно да има санкция за това. Нямаме правила за подобно нарушение, за това и за него се вземат мерки ад хок, т.е. за самото деяние, като имаме предвид всички обстоятелства.
                          3. Та значи имаме нарушение, имаме и квалифицирано мнозинство, което счита, че то не е чак толкова съществено като за първи път, макар реално това да е горе-долу най-същественото възможно нарушение. Иначе казано следва да има наказание.

Съобразявайки се с нещата по-горе, предлагам да се избере едно от следните 2 наказания:
                          - ще махнем 20 точки от актива на Хаки в края на играта - 20 точки изглеждат много, но реално са нищо за играта без смении се наваксват за 1 кръг, тъй като в нея основата е разрешените смени 2 пъти в годината
                          - не махаме нищо, оставяме нещата така, както са си, но ако Хаки спечели лигата без смени, ще му преведа половината сума, а другата ще остане като джакпот за победителя следващия сезон

Считам, че така е максимално справедливо, а и както казах, трябва все някой да се разпореди свише Няма да търся пълно мнозинство - 3 гласа за която и да е от двете идеи са достатъчни

П.С. При последващо подобно нарушение в бъдеще, резултатите на играча просто ще бъдат анулирани - правният прецедент доведе до ново правило
                          Предлагам да го наречем прецедентът Хакинен

Коментар

• Така, малко имах задачки, та да се включа - щото нали демокрацията е хубавото нещо, но накрая идва Светиня Му и се разпорежда. Е, аз го играя Тиквоний в играта, щото парите са на склад при мен
                            По ред на номерата:

Коментар

Дам... Там тази година си доста добре... Особено с решението Мата да ти е капитан този кръг. Поздрави! Аз моите куци коне ги уволних тоя кръг и състава ми е малко по-балансиран с още 1 кръг такъв и съм с изцяло нова стратегия...
                              Мата ми е първия уцелен капитан за сезона след няколко седмици мъки първо с Рунти, после с Агуеро

Коментар

Аз съм като президент на отбор от А група... умишлено създавам скандал в единия си отбор, докато другия тихомълком се изкачи до второ място в платената лига

Сега сериозно, както писах и вчера, каквото и да решите нямам право да недоволствам, защото съм допуснал грешка, за която да си понеса отговорността. Без значение какво ще е решението, ще го приема, така или иначе ще спечеля другата лига
                                Дам... Там тази година си доста добре... Особено с решението Мата да ти е капитан този кръг. Поздрави! Аз моите куци коне ги уволних тоя кръг и състава ми е малко по-балансиран с още 1 кръг такъв и съм с изцяло нова стратегия...

Коментар

Working...
                                X