IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миналият кръг уцелих диференшъла в лицето на рунтавия добитък и вече съм само на 10 точки от бунда. Това си е да имаш някой, който никой друг няма, че и капитан да го сложиш
    Този кръг би трябвало всички са с Кане-то
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не е вирус, малка операцийка, нищо съществено, но си вися вкъщи
      Аз може би също ще рискувам с -4, но може и да не направя трансфер, не съм сигурен все още. Сега отивам на кино и утре сутрин ще реша
      П.С. Ще се накефя един от двама ни да мине бундчето, че все пак е чужденец за нашата лига и няма да ми е много кеф да му пратя кинтата на него, но който и да спечели, все ще е заслужено
      Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Дано да не те е тръшнал вируса, който ме държа пет дни на легло миналата седмица. Голяма гад беше.

Иначе си прав за предстоящия кръг - началото на финалната права. Да видим кой ще излезе пръв на нея.
      Капитанът ще направи разликата, но аз си загубих моджо-то в това отношение.
      Но пък съм готов да рискувам и да те настигна.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Давид Де Хея - чиста мрежа и 2-3 спасявания!
        А един мармот...
        Твоите хора ще гризнат дръвцето този кръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          така, отишли сме чак на 4-та страница, та да побутна темата мналко нагоре, че съм в болнични и ми е яко скучно
          Считам, че този кръг ще е един от определящите за крайния изход на лигата - особено с избора на капитан. Предният кръг не уцелих с Коща, но ако беше забил 2 гола, сега можеше да съм вече първи. Не стана, но пък се пробвах, а Коща беше диференшъл и то много сериозен А и в защита както винаги си имам сериозни проблеми и не ми играха играчите от УБА и Съндърланд, а те направиха едно хубаво 0:0, но здраве да е.
          Сега ще видя какво ще правя в този кръг - дано ми върже със силен капитан, пък да видим
          П.С. В лигата без смени сериозно наваксвам, но все още съм далечко
          Дано да не те е тръшнал вируса, който ме държа пет дни на легло миналата седмица. Голяма гад беше.

Иначе си прав за предстоящия кръг - началото на финалната права. Да видим кой ще излезе пръв на нея.
          Капитанът ще направи разликата, но аз си загубих моджо-то в това отношение.
          Но пък съм готов да рискувам и да те настигна.

Коментар

така, отишли сме чак на 4-та страница, та да побутна темата мналко нагоре, че съм в болнични и ми е яко скучно
            Считам, че този кръг ще е един от определящите за крайния изход на лигата - особено с избора на капитан. Предният кръг не уцелих с Коща, но ако беше забил 2 гола, сега можеше да съм вече първи. Не стана, но пък се пробвах, а Коща беше диференшъл и то много сериозен А и в защита както винаги си имам сериозни проблеми и не ми играха играчите от УБА и Съндърланд, а те направиха едно хубаво 0:0, но здраве да е.
            Сега ще видя какво ще правя в този кръг - дано ми върже със силен капитан, пък да видим
            Давид Де Хея - чиста мрежа и 2-3 спасявания!

Коментар

• така, отишли сме чак на 4-та страница, та да побутна темата мналко нагоре, че съм в болнични и ми е яко скучно

Коментар

...А и честно казано, това ми е най-евтиното забавление - за 50 кинта си осигурявам емоция за почти цяла година
                С това съм напълно, напълно съгласен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Мисля, че ще си пред мен накрая. Нещо губя нишката, по която се водех доскоро. Старост, предполагам.
                  е, то всичко до много голяма степен е късмет, така че ще видим. Важното е да има състезателен елемент и да са ми интересни "дербитата" между УБА и Стоук примерно А и честно казано, това ми е най-евтиното забавление - за 50 кинта си осигурявам емоция за почти цяла година

Коментар

дори да не съм първи, което е трудничко към момента (но пък преди месец ми изглеждаше хипофантастика ), стига да завърша преди теб, ще съм повече от доволен - имаш отличен отбор, а отгоре на всичко е и с 3 милки по-скъп от моя, а 3 милки са разликата между Жиру и Стърготинката примерно или между Санчез и Касорла
                    Мисля, че ще си пред мен накрая. Нещо губя нишката, по която се водех доскоро. Старост, предполагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Не се оплаквай. Аз взех Жиру на мястото на Стърготинката и ... все още съм зад теб.

Иначе си прав - продължаваме напред.
                      дори да не съм първи, което е трудничко към момента (но пък преди месец ми изглеждаше хипофантастика ), стига да завърша преди теб, ще съм повече от доволен - имаш отличен отбор, а отгоре на всичко е и с 3 милки по-скъп от моя, а 3 милки са разликата между Жиру и Стърготинката примерно или между Санчез и Касорла

Коментар

тази тема съвсем умря, то и в класациите стана застой - постабилизираха се позициите и всички явно си кютат доволни от резултатите си. Мен ме е яд, защото в 2 поредни кръга капитанът можепе да е диференшъл, а аз ги проспах и двата. И докато за предишния мога да имам оправдание, защото всички очаквахме избухване от агуерката, то сегашния кръг си е лично моя греда - изобщо не проверих, че Жиру Коструиру не е в титулярния състав и логично получих капитан с 0 точки. Добре че останалите също забиха греда със Санчез, но...
                        Абе тегавка работа, а и в защита хич ме няма, както обикновено, така че продължаваме напред
                        Не се оплаквай. Аз взех Жиру на мястото на Стърготинката и ... все още съм зад теб.

Иначе си прав - продължаваме напред.

Коментар

• тази тема съвсем умря, то и в класациите стана застой - постабилизираха се позициите и всички явно си кютат доволни от резултатите си. Мен ме е яд, защото в 2 поредни кръга капитанът можепе да е диференшъл, а аз ги проспах и двата. И докато за предишния мога да имам оправдание, защото всички очаквахме избухване от агуерката, то сегашния кръг си е лично моя греда - изобщо не проверих, че Жиру Коструиру не е в титулярния състав и логично получих капитан с 0 точки. Добре че останалите също забиха греда със Санчез, но...
                          Абе тегавка работа, а и в защита хич ме няма, както обикновено, така че продължаваме напред

Коментар

• Някой да знае дали Фабрегас е контузен и ако да за колко?Пък и темата да се дръпне малко напред,все пак кръг идва
                            Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Нали не греша, че за лигата без смени, крайният срок да ползваме wildcard е началото на следващия кръг?
                              срокът е както всяка година - до края на разрешената доп. уайлд карта, т.е. тази година до 07.02 по обяд

Кофтито е, че тази седмица нещо пак се бъгна ситемата с трансферите и никой не качва Малко ми замина за нищото дивата карта, която нямаше и да позлвам, ако онзи малоумник мангалът не беше забил рунатвото шиле като централен полузащитник

Коментар

• Нали не греша, че за лигата без смени, крайният срок да ползваме wildcard е началото на следващия кръг?
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X