Гардос май се наигра а аз мислех да го вземаПредполагам че Йошида е по удачния вариант вече,докато не се оправи Айдервелд.Пък и тез оръдия с толкова промени в отбора вчера още по ме замислиха кой от дефанса им да взема
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
за фабрегас или азар - не знам, на късмет е. Единият е полузащитника с най-много асистенции, а другият - с най-много голове (а бие и дузпите). Аз лично се чудя дали да не ги взема и двамата, но пък ми става прекалено много челси в атаката, а не е задължително всеки кръг да вкарват по 5 гола Защитата на Арсенал е кофти, поне за мен, изключая Кошчелни и Мертето, всичко друго е прекалено голям ротейшън риск - за тези пари има добри играчи на УБА - там тренер е тони пюлис, а това значи яко дефанзивна тактика. За гардос съм съгласен, добър трансфер е, докато алдервейлдер е контузен, но направи тъпа грешка в последния мач, която може и да му коства титулярното място, знам ли. В края на краищата изборът си е твой, а и си ограничен от парите ти. УспехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Съгласен съм с почти всичко и не се обиждам-за това е форум,всеки да си каже мнението и вижданията ако искаЗатова и пиша тук-за мнения пък и в спора се ражда истината нали По конкретно-съгласен съм за евтините защитници,както и за трансферите,но не съм съгласен че не струва да се възпозваш от моментните ситуации-Чеймбърс примерно си се изплати когато играеше преди няколко месеца поне според мен,сега вратарчето или оня белерин също ще играят известно време мисля въпреки че си има ротейшън риск.Същото важи и за оня Градос ли беше от светците докато не се оправи айдервелд или поне така си мисля азАз ще взема 1 от тия от Арсенал пък само крайното класиране ще покаже кой е бил по прав.
P.S.МНОГО се чудя мамка му Фабрегас или Азар???Liverpool Forever
Коментар
-
ше ти кажа нещо, но го запази в тайна - най-голямата грешка на новобранките (без да се обиждаш) е, че тръгват да купуват някой само защото е полуевтин и играе в голям отбор, щото после можело да го сменят с 1 трансфер Темата с трансферите е много щекотлива, аз самият правя страшно количество, но всеки в повече ти струва 4 точки, а точки са си цифра, както и да го погледнеш (аз например съм около минус 100 точки всяка година от трансфери, а това си е разлика). Никога не купувай играчи, които не са твърди титуляри и струват над 4.2-4.3 за защитници. Просто няма смисъл - затваряш пари, които ще ти трябват, а съответния млдеж току-виж поритал 5-6 минути в края и си взел точно 1 точка, нищо че отборът му е записал клий шийт. Аз например махам Клиши - не ми трябва - добър е, сравнително евтин за топ играч, има хубава програма, играе в 80-90% от мачовете, но не е твърд титуляр. За какво ми е - да го пуснат в напечените мачове с челси, а да го запазят за мачовете с лестър на пейката, щото имат мач с барса за шл ли? Да си ходи
П.С. Тази година (поне към момента) тактиката е с макс евтина защита и много кинта за полузащита и атака, щото точките са там. От евтин до скъп зашитник разликата е 20-30 точки макс, но в нападение (като изключим избухванията на Кейн /него го очкавам да спихне съвсем скоро/, Остин и Даунинг, но той има кофти програма) разликите ще са много по-сериозни в края на сезона, а ти играеш с отбор, макар и съставен от индивидуалности, при лимитиран бюджет. Успех
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеСпоред мен поне 1 от дефанса на Арсенал си струва-вратарчето им е евтино новото а и оня белерин също,макар че не знае докога ще играятАз мисля да си взема поне 1 пък като стане резерва с 1 трансферче го разкарвам и толковаСамо времето ще покаже кой е бил по прав,че и доста време има до следващия кръг-контузии,трансфери-всичко става!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Според мен поне 1 от дефанса на Арсенал си струва-вратарчето им е евтино новото а и оня белерин също,макар че не знае докога ще играятАз мисля да си взема поне 1 пък като стане резерва с 1 трансферче го разкарвам и толковаСамо времето ще покаже кой е бил по прав,че и доста време има до следващия кръг-контузии,трансфери-всичко става!Liverpool Forever
Коментар
-
аз този кръг съм трагедия - не уцелих кпитана, а до последно се чудих дали да не оставя коста, но не може всеки кръг да ми връзва Хубавото е, че всички други са зле, така че моят слаб кръг отива в миманса. Вече съм свалил 50 точки от първия, а ГТ-то ми е на едноцфрена дистанция
Иначе и аз праснах дивата карта - агуерката е безалтернативен, много ясно, макар че много ми се искаше да я запазя и за този кръг (дивата), защото юнайтед имат лесен мач и се надявах да сложа пак рунтавото шиле капитан, още повече, че никой го няма, но Мангал осра такитката и го пускат централен мидфилдър, което няма как да ми носи точки, особено пък за тези пари. така че прибързано сложих картата, с надеждата, че ако има някакви по-значими трансфери, те няма да се в последната минута, макар че традицията е да е точно обратното Колкото до защитник от Арсето - за мен поне не си струва - прекалено са скъпи, а и арсето са супер лабилни изотзадзе - мачът с шититу не е показателен - там играха като челси, а и пелегрини май не знаеше къде се намира със смените Единственият, който си заслужава парите е Дебуши, но той е контузен, така че аз арсеналци в дефанса няма да вземам - прекалено голям е ротейпън риска. Но ше видим де, знае ли човек какво ше се случи за 2 седмици
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеПозахлебих тоя кръг,че и Бейнс още не е игралСега праскам дивата карта и има 2 седмици да умувам кой точно да вземаБез Агуерката не става мисля,че и като гледах мача вчера на Арсенал май и от дефанса им ще трябва да взема някой.ще видим кой ще е здрав и във форма докато дойде следващия кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Позахлебих тоя кръг,че и Бейнс още не е игралСега праскам дивата карта и има 2 седмици да умувам кой точно да вземаБез Агуерката не става мисля,че и като гледах мача вчера на Арсенал май и от дефанса им ще трябва да взема някой.ще видим кой ще е здрав и във форма докато дойде следващия кръгLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИ аз ще съм с него, спокс.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Този кръг доста късмет извадих със Санчез, но пък Рунтавото, както и останалите шилета в отбора на Мангал, ми окепазиха тотото, както и още точки във фентъзито. И все пак добре се получи - вече съм доста влизо до втория, а и съкратих дистанцията на първия, макар че реално съм още мнооого далече и то не като точки, а като пари - каквото и да си говорим, трябва много късмет, за да биеш по-скъп отбор, а на гт-то отбора е доста скъп , докато немското книжле е сравнително далече и пак не е с евтин тим, а има и дива карта в резерв. Но продължаваме напред
Сега е важно да се отиграе добре дивата карта, а като гледам никой не бърза с нея, изключая орлето, ако не се лъжа, което е и добре, и не особено. То реално няма и кой толкова да купиш - Агуеро, ако не се счупи пак, и до там, а има евтинджос алтернативи, които си правят доста точки като хурикейна и остина. Може би малко дефанс, че там здраво куцам, но ще видим - все се надявам на някакви добри нови попълнения, които да променят из основи играта тип Йозил в арсето едно време или мата в юнайтед. Ще видим, що е време, пред нас е.
А в лигата без смени тотално спуках гума, но и там ще си чакам до последно - кофти е, като не ти играят повече от половината играчи, но и това го има в зара - малко прибързано сложих тигана там, когато поведох с почти 100 точки. Контузиите на ключови играчи са решаващи и страшно много пречат, особено когато противниковите почнат да правят сериозни точки. Ще видим, и там има време и може би нови попълнения, пък каквото сабя, т.е. точка покажеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
уф, сега се загледах в лигата без смени и виждам, че яко съм го закъсал - 8 контузени и един, който не е титуляр Малиии, аз играя с 6 човека и все още се държа на прилична дистанция, а водех с почти 100 точки
Но пък в нормалната лига набирам инерция - този кръг трябва да е добър и да скъся още разликата с първите 2-ма, т.е. и да дръпна на тези след мен, дано се събудя навреме, че залягвам.
Благодатна година на всички форумци и успешни на трансфери във фентъзито, на финансовия и любовния фронт (ако се налага)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Маринския беше с капитан жиру миналата седмица - не посмях да му се присмея, защото това е уникална каръшина
Хубава Коледа на всички
Нищо, това си ми е за урок
Иначе весели празници на всички!
Коментар
Коментар