IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гардос май се наигра а аз мислех да го вземаПредполагам че Йошида е по удачния вариант вече,докато не се оправи Айдервелд.Пък и тез оръдия с толкова промени в отбора вчера още по ме замислиха кой от дефанса им да взема
    Liverpool Forever

Коментар

• за фабрегас или азар - не знам, на късмет е. Единият е полузащитника с най-много асистенции, а другият - с най-много голове (а бие и дузпите). Аз лично се чудя дали да не ги взема и двамата, но пък ми става прекалено много челси в атаката, а не е задължително всеки кръг да вкарват по 5 гола Защитата на Арсенал е кофти, поне за мен, изключая Кошчелни и Мертето, всичко друго е прекалено голям ротейшън риск - за тези пари има добри играчи на УБА - там тренер е тони пюлис, а това значи яко дефанзивна тактика. За гардос съм съгласен, добър трансфер е, докато алдервейлдер е контузен, но направи тъпа грешка в последния мач, която може и да му коства титулярното място, знам ли. В края на краищата изборът си е твой, а и си ограничен от парите ти. Успех
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Съгласен съм с почти всичко и не се обиждам-за това е форум,всеки да си каже мнението и вижданията ако искаЗатова и пиша тук-за мнения пък и в спора се ражда истината нали По конкретно-съгласен съм за евтините защитници,както и за трансферите,но не съм съгласен че не струва да се възпозваш от моментните ситуации-Чеймбърс примерно си се изплати когато играеше преди няколко месеца поне според мен,сега вратарчето или оня белерин също ще играят известно време мисля въпреки че си има ротейшън риск.Същото важи и за оня Градос ли беше от светците докато не се оправи айдервелд или поне така си мисля азАз ще взема 1 от тия от Арсенал пък само крайното класиране ще покаже кой е бил по прав.

P.S.МНОГО се чудя мамка му Фабрегас или Азар???
        Liverpool Forever

Коментар

• ше ти кажа нещо, но го запази в тайна - най-голямата грешка на новобранките (без да се обиждаш) е, че тръгват да купуват някой само защото е полуевтин и играе в голям отбор, щото после можело да го сменят с 1 трансфер Темата с трансферите е много щекотлива, аз самият правя страшно количество, но всеки в повече ти струва 4 точки, а точки са си цифра, както и да го погледнеш (аз например съм около минус 100 точки всяка година от трансфери, а това си е разлика). Никога не купувай играчи, които не са твърди титуляри и струват над 4.2-4.3 за защитници. Просто няма смисъл - затваряш пари, които ще ти трябват, а съответния млдеж току-виж поритал 5-6 минути в края и си взел точно 1 точка, нищо че отборът му е записал клий шийт. Аз например махам Клиши - не ми трябва - добър е, сравнително евтин за топ играч, има хубава програма, играе в 80-90% от мачовете, но не е твърд титуляр. За какво ми е - да го пуснат в напечените мачове с челси, а да го запазят за мачовете с лестър на пейката, щото имат мач с барса за шл ли? Да си ходи

П.С. Тази година (поне към момента) тактиката е с макс евтина защита и много кинта за полузащита и атака, щото точките са там. От евтин до скъп зашитник разликата е 20-30 точки макс, но в нападение (като изключим избухванията на Кейн /него го очкавам да спихне съвсем скоро/, Остин и Даунинг, но той има кофти програма) разликите ще са много по-сериозни в края на сезона, а ти играеш с отбор, макар и съставен от индивидуалности, при лимитиран бюджет. Успех
          Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
          Според мен поне 1 от дефанса на Арсенал си струва-вратарчето им е евтино новото а и оня белерин също,макар че не знае докога ще играятАз мисля да си взема поне 1 пък като стане резерва с 1 трансферче го разкарвам и толковаСамо времето ще покаже кой е бил по прав,че и доста време има до следващия кръг-контузии,трансфери-всичко става!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Според мен поне 1 от дефанса на Арсенал си струва-вратарчето им е евтино новото а и оня белерин също,макар че не знае докога ще играятАз мисля да си взема поне 1 пък като стане резерва с 1 трансферче го разкарвам и толковаСамо времето ще покаже кой е бил по прав,че и доста време има до следващия кръг-контузии,трансфери-всичко става!
            Liverpool Forever

Коментар

• аз този кръг съм трагедия - не уцелих кпитана, а до последно се чудих дали да не оставя коста, но не може всеки кръг да ми връзва Хубавото е, че всички други са зле, така че моят слаб кръг отива в миманса. Вече съм свалил 50 точки от първия, а ГТ-то ми е на едноцфрена дистанция

Иначе и аз праснах дивата карта - агуерката е безалтернативен, много ясно, макар че много ми се искаше да я запазя и за този кръг (дивата), защото юнайтед имат лесен мач и се надявах да сложа пак рунтавото шиле капитан, още повече, че никой го няма, но Мангал осра такитката и го пускат централен мидфилдър, което няма как да ми носи точки, особено пък за тези пари. така че прибързано сложих картата, с надеждата, че ако има някакви по-значими трансфери, те няма да се в последната минута, макар че традицията е да е точно обратното Колкото до защитник от Арсето - за мен поне не си струва - прекалено са скъпи, а и арсето са супер лабилни изотзадзе - мачът с шититу не е показателен - там играха като челси, а и пелегрини май не знаеше къде се намира със смените Единственият, който си заслужава парите е Дебуши, но той е контузен, така че аз арсеналци в дефанса няма да вземам - прекалено голям е ротейпън риска. Но ше видим де, знае ли човек какво ше се случи за 2 седмици
              Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
              Позахлебих тоя кръг,че и Бейнс още не е игралСега праскам дивата карта и има 2 седмици да умувам кой точно да вземаБез Агуерката не става мисля,че и като гледах мача вчера на Арсенал май и от дефанса им ще трябва да взема някой.ще видим кой ще е здрав и във форма докато дойде следващия кръг

Коментар

• Позахлебих тоя кръг,че и Бейнс още не е игралСега праскам дивата карта и има 2 седмици да умувам кой точно да вземаБез Агуерката не става мисля,че и като гледах мача вчера на Арсенал май и от дефанса им ще трябва да взема някой.ще видим кой ще е здрав и във форма докато дойде следващия кръг
                Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  И аз ще съм с него, спокс.
                  ти може и да си, но другите няма да са, пък и като гледам народът се е втурнал да купува агуерката, което е супер рискова инвестиция, но може и да се изплати, знам ли

Коментар

• И аз ще съм с него, спокс.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• стегнахте ли отборите, че някои вече наслагаха дивите карти Тази седмица ще имам изненадващ капитан, или пък може би съвсем логичен, пък да видим, дано пак ме огрее като санчес

Коментар

• Този кръг за първи път уцелих капитана от сигурно два месеца.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Този кръг доста късмет извадих със Санчез, но пък Рунтавото, както и останалите шилета в отбора на Мангал, ми окепазиха тотото, както и още точки във фентъзито. И все пак добре се получи - вече съм доста влизо до втория, а и съкратих дистанцията на първия, макар че реално съм още мнооого далече и то не като точки, а като пари - каквото и да си говорим, трябва много късмет, за да биеш по-скъп отбор, а на гт-то отбора е доста скъп , докато немското книжле е сравнително далече и пак не е с евтин тим, а има и дива карта в резерв. Но продължаваме напред

Сега е важно да се отиграе добре дивата карта, а като гледам никой не бърза с нея, изключая орлето, ако не се лъжа, което е и добре, и не особено. То реално няма и кой толкова да купиш - Агуеро, ако не се счупи пак, и до там, а има евтинджос алтернативи, които си правят доста точки като хурикейна и остина. Може би малко дефанс, че там здраво куцам, но ще видим - все се надявам на някакви добри нови попълнения, които да променят из основи играта тип Йозил в арсето едно време или мата в юнайтед. Ще видим, що е време, пред нас е.

А в лигата без смени тотално спуках гума, но и там ще си чакам до последно - кофти е, като не ти играят повече от половината играчи, но и това го има в зара - малко прибързано сложих тигана там, когато поведох с почти 100 точки. Контузиите на ключови играчи са решаващи и страшно много пречат, особено когато противниковите почнат да правят сериозни точки. Ще видим, и там има време и може би нови попълнения, пък каквото сабя, т.е. точка покаже

Коментар

• За много години на всички! Бъдете здрави и нека късмета (в живота и фентъзи-то) да е винаги с вас!

Коментар

• уф, сега се загледах в лигата без смени и виждам, че яко съм го закъсал - 8 контузени и един, който не е титуляр Малиии, аз играя с 6 човека и все още се държа на прилична дистанция, а водех с почти 100 точки

Но пък в нормалната лига набирам инерция - този кръг трябва да е добър и да скъся още разликата с първите 2-ма, т.е. и да дръпна на тези след мен, дано се събудя навреме, че залягвам.

Благодатна година на всички форумци и успешни на трансфери във фентъзито, на финансовия и любовния фронт (ако се налага)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                П.С. Маринския беше с капитан жиру миналата седмица - не посмях да му се присмея, защото това е уникална каръшина

Хубава Коледа на всички
                                Като не ти върви в едно то ти върви в друго.. Тая година си знаех, че не следва да се басирам щото просто време нямам, но... Груеца ме подлъга като истински про, евала! Сега пак ще рискувам с капитана, макар че от толкова много рискове, за да настигна първия сега от 50 точки след него съм на сигурно 150 вече...
                                Нищо, това си ми е за урок

Иначе весели празници на всички!

Коментар

Working...
                                X