IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    e, да, но сега пак си минус 8 точки То и аз съм -8, но миналата не бях -20 Дано успееш с бунда, но засега и аз съм след него, той си има дива карта, а аз вече я изгърмях отдавна
    Просто кофти късмет и два рисковани трансфера за пари - трябваше да правя минуси заради двойния кръг, но с мисълта да имам пълен комплект играчи за предния уикенд.
    Дивата карта на Бунд-а е голям коз, но... едва ли ще рискува с 10-11 играча с двоен кръг. Ще видим. Поне се очертава интересен финал на фентъзи сезона.
    Успех с първата позиция!

П.П
    Последното не го казвам просто така - отборът ти е много по-добър от неговия теоретичен след дивата карта. Трябва ти само късмет с капитана до края.
    Last edited by fantasy_gt; 24.04.2015, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Е, как да не ги готвим?!? Бях минус 20 миналия кръг...
      Рискувам да загубя третата позиция в битка за втората, но друг начин не виждам да настигна Бунд-а.
      e, да, но сега пак си минус 8 точки То и аз съм -8, но миналата не бях -20 Дано успееш с бунда, но засега и аз съм след него, той си има дива карта, а аз вече я изгърмях отдавна
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Май така като гледам, не сте подготвили много-много отборите за двойния кръг, а реално той ще реши шампионата. Предишните години народа правеше по една торба смени в предишния кръг, за да може в този да направи макс 1 и да играе за седмичния приз - не че е нещо, но поне да си върне парите, пък сега никой не го е направил Аз направих 3 смени, щото така се налагаше и нямаше как, пък дано да върже, все пак се пъна за първото място, макар че със смените пак слязох на второ, че бунда си има дива карта.
        Е, как да не ги готвим?!? Бях минус 20 миналия кръг...
        Рискувам да загубя третата позиция в битка за втората, но друг начин не виждам да настигна Бунд-а.

Коментар

• Май така като гледам, не сте подготвили много-много отборите за двойния кръг, а реално той ще реши шампионата. Предишните години народа правеше по една торба смени в предишния кръг, за да може в този да направи макс 1 и да играе за седмичния приз - не че е нещо, но поне да си върне парите, пък сега никой не го е направил Аз направих 3 смени, щото така се налагаше и нямаше как, пък дано да върже, все пак се пъна за първото място, макар че със смените пак слязох на второ, че бунда си има дива карта.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• вече съм първи - с малко, но завинаги, надявам се

Коментар

Груец, евала! Отнесе ни като циганин медна тел. Стискам палци още този уикенд да прескочиш германеца и... да почерпиш след края на сезона.
              ако не беше тъпият 4-ти гол на арсето, даже щях да съм пръв, но явно ще стана пръв чак в последния кръг, че да е по-оспорвано Такива кръгове задължително се търси диференшъл и аз за съжаление не взех и Бентекето, а той направи страшни точки, но не може да имаш всичко, все пак

Иначе евлата и на Маринския - вече води за седмичния приз със 115 точки. Е, от мен е много далеч в нашия си бас, но нищо, има време да се изучи в тази игра. Марински, стискай палци ливера да отпадне довечера, за да нямат двоен кръг с арсето - така гаранция ще си останеш първи в седмичната класация

Коментар

Груец, евала! Отнесе ни като циганин медна тел. Стискам палци още този уикенд да прескочиш германеца и... да почерпиш след края на сезона.
                От мене още 2 такива кръга и ще мога да настигна Груйчи... Естествено това е трудно постижимо... Все пак сега пак ще рискувам с капитана си и следващата седмица...
                Когато бях настигнал бънди ноември рискувах 3 кръга и изостанах със 100-120 точки... Жиру-то капитан с червен картон и какви ли не други дивотии... Дано този път риска ми се отплати...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Аз да се ожаля малко от малшанса този кръг. Реших да не взимам Остин или Бентеке (грешка), като вместо това си взех един халф от КПР Филипс, който е избухнал с 20 точки. Обаче явно съм се разсеял нещо и не съм потвърдил подредбата за кръга и съм играл със старата за предния кръг и съответно господин Филипс с 20-те си точки си е останал резерва
                  Баси, това си е чист карък. Дано поне в любовта ти е вървяло миналата седмица.
                  Аз пък не забелязах, че има двоен кръг за Вила и Рейнджърс.

Коментар

• Аз да се ожаля малко от малшанса този кръг. Реших да не взимам Остин или Бентеке (грешка), като вместо това си взех един халф от КПР Филипс, който е избухнал с 20 точки. Обаче явно съм се разсеял нещо и не съм потвърдил подредбата за кръга и съм играл със старата за предния кръг и съответно господин Филипс с 20-те си точки си е останал резерва
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• За уикенда се чудя Оспиня или К.Дейвис да сложа на врататаИ дали Остин може да мушне някое голче на Челси или да заложа на уж по сигурния Пънчън?

P.S.Ама хич не е трудно да се пристрастиш към това фентъзи!Като гледам мачове вече виждам само точки
                      Last edited by sauron; 08.04.2015, 10:57.
                      Liverpool Forever

Коментар

уцелих капитана, но пък обърках защитата - едно, че брането получи гол от 60 метра, та му се размина клийн шийта при това с дърварите от стоук, които принципно нямат атака, друго, че оставх двамата ми зашитници с клийн шитове на пейката, а като за капак голът на арсето в 90+ минута донесе още 9 точки на първия, дето уж го гоня Остава сега остинчето да набие 2 гола на вилата, за да ми оправи грешките - а, дано Глори, глори, кюпиарци

Коментар

• Чарли Остин - ВЕЛИКАН А чул те господ за зашие 2-3 гола на Вила но и ако както УБА се справи няма да се сърдяАко и Кунчо не направи нищо довечера всичко ще се нареди перфектно.Аз също съм втори и уж гоня водача но ми остават още 40 точки за 7 кръга и няма да е лесно,но пък ще е интересно и ще има драма ако не се прецакам нещо.

P.S.Аз пък оставих Санчез скамейка и се притиках но просто не очаквах чак толкова да разбият моите некадарници.Всички правим грешки,незбежно е и е част от ирата
                          Liverpool Forever

Коментар

• уцелих капитана, но пък обърках защитата - едно, че брането получи гол от 60 метра, та му се размина клийн шийта при това с дърварите от стоук, които принципно нямат атака, друго, че оставх двамата ми зашитници с клийн шитове на пейката, а като за капак голът на арсето в 90+ минута донесе още 9 точки на първия, дето уж го гоня Остава сега остинчето да набие 2 гола на вилата, за да ми оправи грешките - а, дано Глори, глори, кюпиарци

Коментар

• Мда, май само аз си пиша в тази тема, то и кръг нямаше, та сега е заминала на 6-а страница Нищо, повдигам я малко. Този кръг ще е много важен и може да е сериозен диференшъл - дано да е в моя полза

Иначе системата с трансферите за пореден път е ултра нелогична и малоумна - тази седмица Остин има най много входящи, но не си качва цената. От друга страна Форстър е с почти 200К аут, но цената му пада с 0.1, а на Кунчо със 100К аут пада с 0.3 Ами така и не я разбрах тази система и това си е.

Коментар

Миналият кръг уцелих диференшъла в лицето на рунтавия добитък и вече съм само на 10 точки от бунда. Това си е да имаш някой, който никой друг няма, че и капитан да го сложиш
                                Този кръг би трябвало всички са с Кане-то
                                Евала, Груец, направо ни отвя с рунтавия!
                                Стискам ти палци за този кръг, но Бунд-а е направил агресивни смени и няма да е лесно.

Коментар

Working...
                                X