Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеПуснаха фентази-то!Темата отишла на амнайста страница и е редно да я бутнем малко напред.Рано е още за отборите но има някои промени в уайлдкарда и 3 нови опции за точки като си направиш отбора.А цените винаги е интересно да разгледаш.По скъпи са доста от миналата година и ще трябва да имаш 4-5-6 лехача в отбора според мен
Коментар
-
Пуснаха фентази-то!Темата отишла на амнайста страница и е редно да я бутнем малко напред.Рано е още за отборите но има някои промени в уайлдкарда и 3 нови опции за точки като си направиш отбора.А цените винаги е интересно да разгледаш.По скъпи са доста от миналата година и ще трябва да имаш 4-5-6 лехача в отбора според менLiverpool Forever
Коментар
-
Тази година беше по-добре
Само 5 точки не ми достигнаха да се отлепя от последното място и само 130 до първия в лигата без смени
Спечелих последния кръг във всички лиги, в които участвам и както казваше Тато - таз година полупроводници, догодина цели проводници !!!!
Честито на победителите!
Догодина "Куците коне" ще са валяк !!!
Only God Can Judge me...
Коментар
-
И така, печелившите в лигите с платен вход са:
Стандартна Лига:
Победител - Бунда - 450 кинта
Втори - Грую - 100 кинта
Най-добра седмична - Маринбг - 50 кинта
Лига без смени:
Победител - Ийгъла - 100 кинта
На победителите - честито и ще помоля за сметки, по които да им преведа заслужените награди. Дано сме повече догодина
П.С. И да не пропусна Суперзвездите на Мартин - победители в безплатната лига на Инвестор.бгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе знам за смените... Освен двойния кръг на Арсето, мачовете до края могат да се окажат триумф за опашкарите и, съответно, звезди да бъдат някакви анонимници...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, така си е, резервите ми можеха да обърнат всичко в моя полза, но де акъл Тоя Олбрайтън изби рибата, а аз си залагам на стерлингата, дето прави пропуска на годината на празна врата с кпр Иначе най-вероятно ще го бия следващите 3 кръга, но това не е никаква утеха. И все пак, докато има шанс, ще се бори - сега се чудя дали да не извъртя 5 смени - релано няма какво да загубя, освен да стана 3-ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе обичам да развявам бяло знаме преди нещо да е свършило, но в случая си прав. Заслужено ни би.
И аз втора поредна седмица имам резервна скамейка с почти толкова точки, колкото всички титуляри.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеявно няма да съм първи Много кофти мачове на играчите ми в 2 поредни кръга (особено на скапаната защита на светците) и сдадох почти на 100% първото място. Диференшълите ми се осраха, изборът ми на капитан е трагичен, че и малко пари позагубих от юнайтед (бях ги играл просто да вкарат гол, но те и това не могат, явно) и логичното се случи.
Жалко, не ми се щеше чужд да ни спечели лигата, но момчето си е заслужило.
И аз втора поредна седмица имам резервна скамейка с почти толкова точки, колкото всички титуляри.
Коментар
-
явно няма да съм първи Много кофти мачове на играчите ми в 2 поредни кръга (особено на скапаната защита на светците) и сдадох почти на 100% първото място. Диференшълите ми се осраха, изборът ми на капитан е трагичен, че и малко пари позагубих от юнайтед (бях ги играл просто да вкарат гол, но те и това не могат, явно) и логичното се случи.
Жалко, не ми се щеше чужд да ни спечели лигата, но момчето си е заслужило.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз затова миналата седмица си дадох пас за играчи на Палас - това можеше и да ми изиграе много лоша шега, но все пак трябваше да се рискува, а и съм забелязал, че средняшките отбори много рядко правят 2 силни мача. Късмет, покри ме
"Погледнах" и отбора на бунда, доколкото може да се види по велюто на трансферите и не съм убеден доколко е добър, но след няколко часа ще знам. Убеден съм, че няма да рискува с много играчи на ливера и челси, или поне не повече от мен , а и той си има афинитет към футбалерите на арсето, та и там ще повложи малко кинта. Но засега води, така че се надявам моите трансфери да са по-добри от неговите
И на теб успех, ще трявба да направим някоя сбирка, да се видим, да пием по едно - България не е чак толкова голяма все пак
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПросто кофти късмет и два рисковани трансфера за пари - трябваше да правя минуси заради двойния кръг, но с мисълта да имам пълен комплект играчи за предния уикенд.
Дивата карта на Бунд-а е голям коз, но... едва ли ще рискува с 10-11 играча с двоен кръг. Ще видим. Поне се очертава интересен финал на фентъзи сезона.
Успех с първата позиция!
П.П
Последното не го казвам просто така - отборът ти е много по-добър от неговия теоретичен след дивата карта. Трябва ти само късмет с капитана до края.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар