IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май съм от малкото, които не са взели Уолкот в отбора си.
    Ако Венгер започне да го пуска титулярен нападател вместо Жиру и ако няма сериозни контузии, по всяка вероятност ще точкува много силно, имайки предвид, че го водят халф. За началото на сезона реших да следя по колко време ще играе и евентуално да го взема с дивата карта.
    Иначе, както и очаквах, вчера не беше ден на нападателите... Кейн нищо, Коста нищо, Руни получи една смешна асистенция, че не успя да спре топката
    Да видим днес играчите на Арсенал ще донесат ли нещо. Аз съм с трима: Чех, Кошчелни и Йозил
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      гредоред - бейнс контузен, ошей не играе, двата ми пълнежа и те не играят, кейн нищо не сътвори... а в същото време груеца сигурно е кеширал 50 точки до момента...
      oшея и аз го имам, както и кейн, пълнежа (единия) не играе, а другия - вероятно и той, но това е само началото и продължаваме напред
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• гредоред - бейнс контузен, ошей не играе, двата ми пълнежа и те не играят, кейн нищо не сътвори... а в същото време груеца сигурно е кеширал 50 точки до момента...

Коментар

• Айдееее, не остана, правя поредна ротация на състава и стискам палци да съм я уцелил. в платената лига сме вече 16 парчета и разпределението на наградния фанд става:

- Победител - 420 кинта
          - Втори - 175 кинта
          - Трети - 105 кинта
          - Четвърти - входа (50 кинта)
          - Най-добър седмичен резултат - входа (50 кинта)

Успех и нека най-големият калитко победи (по възможност да съм аз)
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пеле дали е вариант? Има лесен мач...
            взех си варела, дано да играе. и бейнс. и другото е на късмет, ще чакам момент за дива карта...
            Да, и Пеле е вариант. Другият отбор с наглед лесен мач е Евертън. Там ще изчакам възможно най-достоверна информация дали Лукаку ще започне. Ако вместо него играе Нейсмит, ще го взема за 5.5

Коментар

Пеле дали е вариант? Има лесен мач...
              взех си варела, дано да играе. и бейнс. и другото е на късмет, ще чакам момент за дива карта...
              вариант е, и аз го мислех, ама имат и мачове в ЛЕ, както и мангалчестърите, та не знам

Коментар

• защита от челси е безумие в началото за мен. Тъпото е, че Агуеро няма да играе в началото, иначе той си ми беше твърдата опция. Много се чака от рунтавия, ама да видим - мановете обичат да се дънят в началото, както и арсето (по традиция). Абе до късмет си е.

П.С. Появи се и 16-тата бройка, така че тази година обешава да е най-оспорваната досега.
                Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Дилемата ми за първия кръг е Иванович и Бераино ли да оставя или защитник за 5 млн и Рууни
                Останалите ги избистрих вече.
                Агуеро засега май пропуска първия мач, с Коста ще внимавам в началото, защото не ми се вярва да започне сезона като миналогодишния, Жиру не искам да си го взимам никога повече (дано Арсенал вземат друг нападател, който да носи точки), Кейн от Тотнъм е добър вариант, но пък мача им не е лек и нищо чудно да не вкарат гол... останаха Бентеке и Руни, но пък и от моите не знам какво да очаквам в този мач след онзи разгром от последния кръг

Коментар

• Пеле дали е вариант? Има лесен мач...

Коментар

• Дилемата ми за първия кръг е Иванович и Бераино ли да оставя или защитник за 5 млн и Рууни
                    Останалите ги избистрих вече.
                    Агуеро засега май пропуска първия мач, с Коста ще внимавам в началото, защото не ми се вярва да започне сезона като миналогодишния, Жиру не искам да си го взимам никога повече (дано Арсенал вземат друг нападател, който да носи точки), Кейн от Тотнъм е добър вариант, но пък мача им не е лек и нищо чудно да не вкарат гол... останаха Бентеке и Руни, но пък и от моите не знам какво да очаквам в този мач след онзи разгром от последния кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Приоритетът си е приоритет - и при мен ще се променят приоритетите след зимния трансферен прозорец

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Моят приоритет се скъса да реве, докато избирам халфове, така че в крайна сметка може и да не направя най-логичния избор, но ще видим... остават ми малко под 24 часа
                        Приоритетът си е приоритет - и при мен ще се променят приоритетите след зимния трансферен прозорец

Коментар

Аз Робито не го тача някакси, но се пречупих и си пуснах Диема спорт, което се бях запънал да не правя. Спирам и аз с ротациите и заминавам на кино довечера - всеки с приоритетите си
                          Моят приоритет се скъса да реве, докато избирам халфове, така че в крайна сметка може и да не направя най-логичния избор, но ще видим... остават ми малко под 24 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Всички нямаме хубаво чувство към него, но е ЕВТИН (във фентъзи-то) рогач и напълно ще се впише в стила на скаузърите , особено с оглед на всички покупки през това лято
                            И аз го набих на челни позиции - и без това Л'пуля е без други нападатели - следва отбора "да играе за него"! Дали ще вкарва - ще видим! Няма да е като Рууни, ама все пак е с 30на процента по-добър от към цена!

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Всички нямаме хубаво чувство към него, но е ЕВТИН (във фентъзи-то) рогач и напълно ще се впише в стила на скаузърите , особено с оглед на всички покупки през това лято
                              аз пък не съм го взел в лигата без смени Но ако издържи изпита с първите кръгове, ще го взема на поправката. Иначе и аз мисля, че ще се впише в ръгаческия стил на брендо и хендо мушмула

Коментар

.... Не знам защо всички са се забили с Бентеке, ама аз нямам особено положително чувство за него...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X