If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм с 3 - а и то е пределно ясно, че всички вече купуват като луди Марез и играчи на Сити+Санчез, като продават играчи на ливера и на арсето Странното е, че мнозина продават Ицо Хазарта и Рунтавия, но всеки сам си определя стратегиите - моята за първите 2 кръга се оказа брутално погрешна
Нормално е,ще им скочат цените на гореизброените играчи а на руни и хазарта ще паднат ако не направят нищо и този кръг.И за имах други планове за дивата карта но след слабото начало незнам дали ще мога да се стърпя да не я изпраскам след третия кръг ако и той ми е толкова слаб.Но на грую отбора е още по зле така че не смея да се оплаквам много много
Няма логика да продадеш Рууни, когато ще е домакин на Нюкасъл.
Аз се опитвам да не се поддам на изкушението и да взема още сега Кун, но не искам да съм -4.
Най-важното на този етап, обаче е довечера Бентеке да не направи нищо.
Мотивите ми бяха, че за 2 мача не го видях веднъж да отиграе смислено, а и трябваше да освободя пари за Агуеро. Както писах по-долу, нищо чудно да забие 2-3 гола сега
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И аз ги продадох тези двамата
Марез засега не съм го купувал, но си взех Агуеро на мястото на Руни, което означава, че последния ще вкара поне два на свраките в Събота
Само зади това ще го оставя тоз катър още един кръг да ми грози отбора
И аз ги продадох тези двамата
Марез засега не съм го купувал, но си взех Агуеро на мястото на Руни, което означава, че последния ще вкара поне два на свраките в Събота
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Аз направих 2 ранни трансфера за GW3 пък да видим...
аз съм с 3 - а и то е пределно ясно, че всички вече купуват като луди Марез и играчи на Сити+Санчез, като продават играчи на ливера и на арсето Странното е, че мнозина продават Ицо Хазарта и Рунтавия, но всеки сам си определя стратегиите - моята за първите 2 кръга се оказа брутално погрешна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Толкова лошо представяне като в тези 2 кръга на фентъзито никога не съм имал Чак ме е срам от себе си - и в едната, и в другата лига съм предпоследен или последен - даже куците коне на муси ме изпревариха Но все още ми е рано за дивата карта, така че ще си я запазя за по-късно и продължаваме напреТ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пълен ташак първия кръг Челси го издухаха,Саутхямптън също,Арсенал още повече,че и Уолкът ми беше капитан а даже не започна титуляр.Общо взето който и да бях сложил капитан все нищо нямаше да стане.Незнам как ще изтрая то след 4-я кръг когато смятах да изиграя дивата картаПоследната надежда е Силва да вкара някой гол ще да закърпя поне малко положението
Коментар