Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Liverpool Forever
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНяма логика да продадеш Рууни, когато ще е домакин на Нюкасъл.
Аз се опитвам да не се поддам на изкушението и да взема още сега Кун, но не искам да съм -4.
Най-важното на този етап, обаче е довечера Бентеке да не направи нищо."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИ аз ги продадох тези двамата
Марез засега не съм го купувал, но си взех Агуеро на мястото на Руни, което означава, че последния ще вкара поне два на свраките в СъботаLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз направих 2 ранни трансфера за GW3 пък да видим...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Толкова лошо представяне като в тези 2 кръга на фентъзито никога не съм имал Чак ме е срам от себе си - и в едната, и в другата лига съм предпоследен или последен - даже куците коне на муси ме изпревариха Но все още ми е рано за дивата карта, така че ще си я запазя за по-късно и продължаваме напреТNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Пълен ташак първия кръг Челси го издухаха,Саутхямптън също,Арсенал още повече,че и Уолкът ми беше капитан а даже не започна титуляр.Общо взето който и да бях сложил капитан все нищо нямаше да стане.Незнам как ще изтрая то след 4-я кръг когато смятах да изиграя дивата картаПоследната надежда е Силва да вкара някой гол ще да закърпя поне малко положениетоLiverpool Forever
Коментар
Коментар