IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    аз съм с 3 - а и то е пределно ясно, че всички вече купуват като луди Марез и играчи на Сити+Санчез, като продават играчи на ливера и на арсето Странното е, че мнозина продават Ицо Хазарта и Рунтавия, но всеки сам си определя стратегиите - моята за първите 2 кръга се оказа брутално погрешна
    Нормално е,ще им скочат цените на гореизброените играчи а на руни и хазарта ще паднат ако не направят нищо и този кръг.И за имах други планове за дивата карта но след слабото начало незнам дали ще мога да се стърпя да не я изпраскам след третия кръг ако и той ми е толкова слаб.Но на грую отбора е още по зле така че не смея да се оплаквам много много
    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Няма логика да продадеш Рууни, когато ще е домакин на Нюкасъл.

Аз се опитвам да не се поддам на изкушението и да взема още сега Кун, но не искам да съм -4.

Най-важното на този етап, обаче е довечера Бентеке да не направи нищо.
      Мотивите ми бяха, че за 2 мача не го видях веднъж да отиграе смислено, а и трябваше да освободя пари за Агуеро. Както писах по-долу, нищо чудно да забие 2-3 гола сега
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Няма логика да продадеш Рууни, когато ще е домакин на Нюкасъл.

Аз се опитвам да не се поддам на изкушението и да взема още сега Кун, но не искам да съм -4.

Най-важното на този етап, обаче е довечера Бентеке да не направи нищо.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          И аз ги продадох тези двамата
          Марез засега не съм го купувал, но си взех Агуеро на мястото на Руни, което означава, че последния ще вкара поне два на свраките в Събота
          Само зади това ще го оставя тоз катър още един кръг да ми грози отбора
          Liverpool Forever

Коментар

• И аз ги продадох тези двамата
            Марез засега не съм го купувал, но си взех Агуеро на мястото на Руни, което означава, че последния ще вкара поне два на свраките в Събота

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Аз направих 2 ранни трансфера за GW3 пък да видим...
              аз съм с 3 - а и то е пределно ясно, че всички вече купуват като луди Марез и играчи на Сити+Санчез, като продават играчи на ливера и на арсето Странното е, че мнозина продават Ицо Хазарта и Рунтавия, но всеки сам си определя стратегиите - моята за първите 2 кръга се оказа брутално погрешна
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз направих 2 ранни трансфера за GW3 пък да видим...

Коментар

• Толкова лошо представяне като в тези 2 кръга на фентъзито никога не съм имал Чак ме е срам от себе си - и в едната, и в другата лига съм предпоследен или последен - даже куците коне на муси ме изпревариха Но все още ми е рано за дивата карта, така че ще си я запазя за по-късно и продължаваме напреТ
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ne mi se izbi wild card-a.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• В неделя се разбрахме да гледаме мача от 6ч. в Суит. Колеца е организатор, желаещи им ли?..

Коментар

• аз съм с руни, ама е дърво и няма кой да му подарява асистенции всеки кръг. някой халф май е по-удачно.

Коментар

• Руни или Бентеке капитан?

Коментар

• Пълен ташак първия кръг Челси го издухаха,Саутхямптън също,Арсенал още повече,че и Уолкът ми беше капитан а даже не започна титуляр.Общо взето който и да бях сложил капитан все нищо нямаше да стане.Незнам как ще изтрая то след 4-я кръг когато смятах да изиграя дивата картаПоследната надежда е Силва да вкара някой гол ще да закърпя поне малко положението
                            Liverpool Forever

Коментар

• Класическа лига:
                              Code to join this league: 90111-60210

Коментар

• може ли кода за безплатната лига
                                Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

Working...
                                X