IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    първият ме води с едва 30 точки, което не е болка за мометна. ...
    +1
    А и в лигата без смени за един кръг се избиват
    Only God Can Judge me...

Коментар

• първият ме води с едва 30 точки, което не е болка за мометна. Иначе тъпо се получи с хендерсоня - лиши ме от поне 5 точки тази ранна смяна, но здраве да е Така че мотивацията си е там, смените са почти готови, така че продължаваме напреТ
      Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Така бе!

Кажи му го. Аз лично се надявам в крайна сметка разумът да надделее в Груеца и да си набие уаилд картата, за да имам мотивация по-дълго време да го унищожа. Ще е крайно тъпо, ако до 4тия кръг го водя 50+ точки.

Сега и Хендерсън му се контузи... не знам просто.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Свиквай !!!
        Така бе!

Кажи му го. Аз лично се надявам в крайна сметка разумът да надделее в Груеца и да си набие уаилд картата, за да имам мотивация по-дълго време да го унищожа. Ще е крайно тъпо, ако до 4тия кръг го водя 50+ точки.

Сега и Хендерсън му се контузи... не знам просто.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• абе,
          санчес или азар?
          супер куцо начало, скъпите играчи нищо не носят а актуалните звездички ще залязат доста бързо...

Коментар

... даже куците коне на муси ме изпревариха ...
            Свиквай !!!
            Only God Can Judge me...

Коментар

• на теория си напълно прав, всички, които печелят лигата, или поне са в първите 100, се придържат към тази философия, но реално без да правиш трансфери е много, много трудно. От една страна ти е в природата да праснеш 3-4 трансфера като се изнервиш, а от друго - почти никой не обича да чака нещо да му се изплати. Да приемем, че във фентъзито почти всички сме интрадей, а не дългосрочни
              Иначе аз също съм почти винаги с минус 100 точки от трансфери сумарно, но не считам това за кой знае колко голяма грешка, в повечето случаи. Все пак трансферите водят и до показчване стойността на отбора, а това си е доста важно, макар че до сега, като изключа първата лига, която спечелих, не си спомням най-скъпия отбор да е завършил първи
              П.С. А късмета е неизменна част от фентъзи лигата, без него сме за никъде, колкото и да си местим, че ние подреждаме лигата. То и в живота е така...
              Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Прав си за дивата карта, но аз мисля, че далеч по-важно е да не се правят трансфери, отнемащи точки. Ако ти загуби миналата година заради дивата карта на Бунд, аз се изпиках на сигурното си второ място, правейки минус 20 точки в един кръг. Ей така, от чиста глупост. Нито един от трансферите ми не се оправда до самия край на сезона. Беше хазарт, с който исках да прескоча Бунда в рамките на два кръга. Е, да, ама...
              Сумарно, миналогодишните ми извънредни трансфери ми костваха 96 точки. Достатъчно, за да взема титлата, ако имаме предвид и факта, че в трансферната навалица съм продавал играчи, донесли по-късно много ценни точки. Но, както казват: Ето затова е велика тази игра!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Питах един приятел, който има 110 точки към момента без да са му играли още всички от отбора, как така избра точно Колман, Лукаку, Смолинг, Компани и т.н....
                Той се захили и каза: Срам ме беше за кажа, ама натиснах автоматично попълване на отбора и ... така.

Толкова за нас, разбирачите, и проучването преди сезона.
                +1
                Liverpool Forever

Коментар

Апропо, миналата година не спечелих първото място само и единствено защото в 35-36 кръг имаше двоен кръг и бунда си сложи тогава неговота, а моята беше забита още септември месец. Водех го с над 20 точки, но в крайна сметка загубих заради 1 кръг с дива карта. Всеки си знае, аз може ид а съм -8 този кръг, но картата няма да я сложа
                  Прав си за дивата карта, но аз мисля, че далеч по-важно е да не се правят трансфери, отнемащи точки. Ако ти загуби миналата година заради дивата карта на Бунд, аз се изпиках на сигурното си второ място, правейки минус 20 точки в един кръг. Ей така, от чиста глупост. Нито един от трансферите ми не се оправда до самия край на сезона. Беше хазарт, с който исках да прескоча Бунда в рамките на два кръга. Е, да, ама...
                  Сумарно, миналогодишните ми извънредни трансфери ми костваха 96 точки. Достатъчно, за да взема титлата, ако имаме предвид и факта, че в трансферната навалица съм продавал играчи, донесли по-късно много ценни точки. Но, както казват: Ето затова е велика тази игра!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    След като изгледах първите 2 мача на Сити съм на мнение, че от този отбор, освен Агуеро, вторият задължителен играч е Давид Силва. Замесен е във всичко интересно, което им се случва в атака. Засега, разбира се, нямам пари да взема и двамата, но в близко бъдеще, ако нямат контузии, мисля да заложа на тях.
                    А Коларов? бие повечето фалове и центрира остро, единствено незнам до колко ще го ротират с Клиши.

ЯЯ Туре също е класика

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Питах един приятел, който има 110 точки към момента без да са му играли още всички от отбора, как така избра точно Колман, Лукаку, Смолинг, Компани и т.н....
                      Той се захили и каза: Срам ме беше за кажа, ама натиснах автоматично попълване на отбора и ... така.

Компани за изминалите 2 мача е направил 38% от точките си за целия минал сезон
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Моят отбор ми изглеждаше чудесно преди началото на сезона, но в първите 2 кръга точките дойдоха не от Руни, Йозил, Азар, Кейн, а от Марез, Редмънд, Пайе, Баркли

Коментар

• След като изгледах първите 2 мача на Сити съм на мнение, че от този отбор, освен Агуеро, вторият задължителен играч е Давид Силва. Замесен е във всичко интересно, което им се случва в атака. Засега, разбира се, нямам пари да взема и двамата, но в близко бъдеще, ако нямат контузии, мисля да заложа на тях.

Коментар

• бързата кучка слепи ги ражда, ама много си мислят, че планина повдига - поне така доста хпра си превеждат поговорката Който очаква Баркли, ЪЪ, Олбрайтън, Пайе, Редмънд, Гомез, Уорд и прочие изтърсаци да дават точки за сметка на Руни, Агуеро и Хазарта - ами да действа, дори счупеният часовник показва 2 пъти на ден точно време, аз ще си държа на качеството, а дивата карта съм се научил, че не се набива в първия кръг. Апропо, миналата година не спечелих първото място само и единствено защото в 35-36 кръг имаше двоен кръг и бунда си сложи тогава неговота, а моята беше забита още септември месец. Водех го с над 20 точки, но в крайна сметка загубих заради 1 кръг с дива карта. Всеки си знае, аз може ид а съм -8 този кръг, но картата няма да я сложа

Коментар

• Моят отбор ми изглеждаше чудесно преди началото на сезона, но в първите 2 кръга точките дойдоха не от Руни, Йозил, Азар, Кейн, а от Марез, Редмънд, Пайе, Баркли

Коментар

• Ако не сте умерили отбора от самото начало просто набивайте уаилд карда, защото когато го направите след време ще си купувате Туре на 9 и Марез на 6 ,като в същото време ще сте изпуснали и бая точки.

Миналата година бях в същата ситуация. Изобщо не бях уцелил отбора и се мъчих 3 седмици да го балансирам, като в същото време изгубих много точки и изпуснах да хвана доста team value, защото играчите, които точкуваха се ка качиха много бързо.

Тази година, обаче си научих урока и набих уаилд карда още през миналия кръг. Ако не го бях направил щях да съм 15 точки вместо 40 към момента и щях да съм 99.9 team value, вместо 100.6, като до края на седмицата може да стана и 101.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X