Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепървите няколко кръга са си на късмет, знам ли ги кой ще играе и кой - не. Предсезона е едно, реалната лига - друго. Но пък си е важно да ми върже в началото. Забил съм много в полузащита и атака. Защитата, както обикновено, ми е доста слабичка. Търсил съм качество за сметка на количество, пък да видим. И без това сигурно ще набия скоро и дивата карта, както всяка година, така че грешките, каквито без съмнение ще съм направил, ще бъдат чистени в движение. А и все още има 3 семици и половина трансферен прозорец
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСамо 18?!?
Аз колко направих... Накрая заложих на пълен комплект играчи от отборите, които ще се борят за титлата тази година, плюс моите хора и едни симпатяги от промоцията. така че наистина съм готов.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеизобщо не съм готов - вече 18-та ротация на състава правя. Не знам защо всички са се забили с Бентеке, ама аз нямам особено положително чувство за него, ама знам ли, току виж съм го купил
Аз колко направих... Накрая заложих на пълен комплект играчи от отборите, които ще се борят за титлата тази година, плюс моите хора и едни симпатяги от промоцията. така че наистина съм готов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНапълно готов за сезона. Успех на всички и нека най-добрият победи!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Коментар
-
пуснах ти го пак на личноПървоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениедайте кода за платената, че не ми се рови назад ако сте го писали, моляNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Момци, абе забелязвам, че трима още не са се вписали в платената класическа, а са платили входа да не сте позабравили, бря Забелязвам, че има и още едно свободно място в главъ-у-главъ лигата - ако никой не иска да участвам, ще си включа отбора от лигата без смени.
Иначе аз си направих отбора и съм набил всичко в атака, пък да видим какво ще излезеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеGiven каза че ти е пуснал парите още вчера. Днес най-късно би трябвало да са ти по сметката.
Класическа платена:
- Победител - 390 кинта
- Втори - 160 кинта
- Трети - 100 кинта
- Четвърти - входа (50 кинта)
- Най-добър седмичен резултат - входа (50 кинта)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар