IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Така е, време има - цели десет месеца. Затова теглих чертата и отивам с кеф на Роби, а след това ще се инсталирам пред телевизора за първите мачове в събота.
    Аз Робито не го тача някакси, но се пречупих и си пуснах Диема спорт, което се бях запънал да не правя. Спирам и аз с ротациите и заминавам на кино довечера - всеки с приоритетите си
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      първите няколко кръга са си на късмет, знам ли ги кой ще играе и кой - не. Предсезона е едно, реалната лига - друго. Но пък си е важно да ми върже в началото. Забил съм много в полузащита и атака. Защитата, както обикновено, ми е доста слабичка. Търсил съм качество за сметка на количество, пък да видим. И без това сигурно ще набия скоро и дивата карта, както всяка година, така че грешките, каквито без съмнение ще съм направил, ще бъдат чистени в движение. А и все още има 3 семици и половина трансферен прозорец
      Така е, време има - цели десет месеца. Затова теглих чертата и отивам с кеф на Роби, а след това ще се инсталирам пред телевизора за първите мачове в събота.

Коментар

Само 18?!?
        Аз колко направих... Накрая заложих на пълен комплект играчи от отборите, които ще се борят за титлата тази година, плюс моите хора и едни симпатяги от промоцията. така че наистина съм готов.
        първите няколко кръга са си на късмет, знам ли ги кой ще играе и кой - не. Предсезона е едно, реалната лига - друго. Но пък си е важно да ми върже в началото. Забил съм много в полузащита и атака. Защитата, както обикновено, ми е доста слабичка. Търсил съм качество за сметка на количество, пък да видим. И без това сигурно ще набия скоро и дивата карта, както всяка година, така че грешките, каквито без съмнение ще съм направил, ще бъдат чистени в движение. А и все още има 3 семици и половина трансферен прозорец
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          изобщо не съм готов - вече 18-та ротация на състава правя. Не знам защо всички са се забили с Бентеке, ама аз нямам особено положително чувство за него, ама знам ли, току виж съм го купил
          Само 18?!?
          Аз колко направих... Накрая заложих на пълен комплект играчи от отборите, които ще се борят за титлата тази година, плюс моите хора и едни симпатяги от промоцията. така че наистина съм готов.

Коментар

Напълно готов за сезона. Успех на всички и нека най-добрият победи!
            изобщо не съм готов - вече 18-та ротация на състава правя. Не знам защо всички са се забили с Бентеке, ама аз нямам особено положително чувство за него, ама знам ли, току виж съм го купил

Коментар

• Напълно готов за сезона. Успех на всички и нека най-добрият победи!

Коментар

• Първоначално изпратено от blago3 Разгледай мнение
                http://www.dnevnik.bg/sport/2015/08/...remier_league/

Здравейте, малко информация от "извора"
                Тоя нищо не разбира !!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• мерси, сега остава и отбора да направя...

Коментар

• пуснах ти го пак на лично
                    Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                    дайте кода за платената, че не ми се рови назад ако сте го писали, моля

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sport/2015/08/...remier_league/

Здравейте, малко информация от "извора"

Коментар

• дайте кода за платената, че не ми се рови назад ако сте го писали, моля

Коментар

• Момци, абе забелязвам, че трима още не са се вписали в платената класическа, а са платили входа да не сте позабравили, бря Забелязвам, че има и още едно свободно място в главъ-у-главъ лигата - ако никой не иска да участвам, ще си включа отбора от лигата без смени.

Иначе аз си направих отбора и съм набил всичко в атака, пък да видим какво ще излезе

Коментар

• Тази година ще е тотална цапаница.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Given каза че ти е пуснал парите още вчера. Днес най-късно би трябвало да са ти по сметката.
                              Получени са, сега си проверих онлайна. Добавям и weekend stars в стандартната платена и вече сме 15 парчета там, т.е. разпределението на сумите става:

Класическа платена:
                              - Победител - 390 кинта
                              - Втори - 160 кинта
                              - Трети - 100 кинта
                              - Четвърти - входа (50 кинта)
                              - Най-добър седмичен резултат - входа (50 кинта)

Коментар

• Given каза че ти е пуснал парите още вчера. Днес най-късно би трябвало да са ти по сметката.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X