IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    То само Агуеро да е - ами Руни (0 гола), Коща, Хари-то - все греди, при това големи. А да отваряме ли реч за миналогодишните топ пърформъри от полузащитата - Санчез, Хазарта, Фабрегъза. А за топ защитниците от Челси и Арсето? Въобще истината в мачалото беше в дребосъка като Махрез, Гомис и прочие смешници, но това ще е до време и бързо ще свърши, а дотогава чакаме каръка на големите да свърши и крешим опашката на класирането
    Засега само тия дърводелци носят точки,всичко скъпо почива.То е неизбежно да нямаш поне 7-8 евтини играчи в отбора си,важното е да ги нюхаш и правилно да прецениш кой ще донесе повече точки.за мен това е важното в играта,то силните за ясни и тях всички ги взимат
    Liverpool Forever

Коментар

• Всеки прави грешни избори....то ако силните все си взимаха мачовете нямаше да е футболима много време,нищо не е загубено.аз не се оплаквам,закърпвам по някоя точка и се движа добре.сега като изиграя дивата карта очаквам да съм още по добре
      Liverpool Forever

Коментар

• Мъка-мъка...Хауърд и Сигурдсон ми седят на пейка, щяха да донесат 15, вместо Куртоа и Фабрегас, които ми носят 4

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Агуеро е за бой, евтините ще ги преживеем, ама каръка на машината за голове ще ме накара да се уволняваме вече...
          То само Агуеро да е - ами Руни (0 гола), Коща, Хари-то - все греди, при това големи. А да отваряме ли реч за миналогодишните топ пърформъри от полузащитата - Санчез, Хазарта, Фабрегъза. А за топ защитниците от Челси и Арсето? Въобще истината в мачалото беше в дребосъка като Махрез, Гомис и прочие смешници, но това ще е до време и бързо ще свърши, а дотогава чакаме каръка на големите да свърши и крешим опашката на класирането
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Агуеро е за бой, евтините ще ги преживеем, ама каръка на машината за голове ще ме накара да се уволняваме вече...
            Аз Агуеро мисля да го махам единствено, ако се контузи тежко или нахапе някой като Суарез и го баннат за 10 мача
            Сега се чудя като ударя картата на кого измежду следните двойки халфове да заложа Азар/Педро и Силва/де Бройн (според мен едно от слабите места на Сити е житния бегач Навас и очаквам де Бройн да дава доста добри точки, играейки на негово място).
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Толкова се чудих в началото кой да взема за трети евтин нападател - Дийни или Калъм Уилсън. В крайна сметка нацелих куция кон с по 2 точки на кръг, вместо другия, който вече има 4 гола

Коментар

• Толкова се чудих в началото кой да взема за трети евтин нападател - Дийни или Калъм Уилсън. В крайна сметка нацелих куция кон с по 2 точки на кръг, вместо другия, който вече има 4 гола

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Супер. Хайде качвай се вече нагоре, че не е интересно без теб!
                  що да не е интересно - първият и вторият от миналата година и тази са първи и втори, ама отзад напред. History repeats itself, Както казват в ингилизко, само дето не знаят нашенското продължение - но вторият път е като фарс
                  П.С. И за пореден път отборът ми без смени е преди този със смени
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    нямаше как - прекалено много стойност загубих. В тъпата лига свалят стойността на по 50 играча седмично, а я качват на 5 Просто трябваше, а не исках до последно - надявам се, че няма да правя скоро трансфери, но ще видим
                    В лигата без смени обаче си я пазя за тази седмица
                    Супер. Хайде качвай се вече нагоре, че не е интересно без теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Еееее, Груец, не издържа и я заби, нали?
                      Мисля, че това беше правилното решение.
                      нямаше как - прекалено много стойност загубих. В тъпата лига свалят стойността на по 50 играча седмично, а я качват на 5 Просто трябваше, а не исках до последно - надявам се, че няма да правя скоро трансфери, но ще видим
                      В лигата без смени обаче си я пазя за тази седмица

Коментар

• Еееее, Груец, не издържа и я заби, нали?
                        Мисля, че това беше правилното решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                          Кажете сега без да се праите набихте ли всички Агуеро капитан?
                          Бентеке.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                            Кажете сега без да се праите набихте ли всички Агуеро капитан?
                            Признавам

Коментар

• Кажете сега без да се праите набихте ли всички Агуеро капитан?
                              Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                След като пооправих(а дано!! ) защитата Куците коне станаха валяци и ще мачкат наред
                                аз ще си чакам за следващия кръг и трансферния прозорец - вярно, загубих много кинта, цяло милионче, но пък една смяна на хазарта с педро и ето ти го дори милионче отгоре за харчлък Иначе отчаяно се нуждая от смени, но засега не може, така че караме с наличното

Коментар

Working...
                                X