Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАгуеро е за бой, евтините ще ги преживеем, ама каръка на машината за голове ще ме накара да се уволняваме вече...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАгуеро е за бой, евтините ще ги преживеем, ама каръка на машината за голове ще ме накара да се уволняваме вече...
Сега се чудя като ударя картата на кого измежду следните двойки халфове да заложа Азар/Педро и Силва/де Бройн (според мен едно от слабите места на Сити е житния бегач Навас и очаквам де Бройн да дава доста добри точки, играейки на негово място)."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТолкова се чудих в началото кой да взема за трети евтин нападател - Дийни или Калъм Уилсън. В крайна сметка нацелих куция кон с по 2 точки на кръг, вместо другия, който вече има 4 гола
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСупер. Хайде качвай се вече нагоре, че не е интересно без теб!
П.С. И за пореден път отборът ми без смени е преди този със смениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямаше как - прекалено много стойност загубих. В тъпата лига свалят стойността на по 50 играча седмично, а я качват на 5 Просто трябваше, а не исках до последно - надявам се, че няма да правя скоро трансфери, но ще видим
В лигата без смени обаче си я пазя за тази седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕееее, Груец, не издържа и я заби, нали?
Мисля, че това беше правилното решение.
В лигата без смени обаче си я пазя за тази седмицаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеКажете сега без да се праите набихте ли всички Агуеро капитан?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеКажете сега без да се праите набихте ли всички Агуеро капитан?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед като пооправих(а дано!! ) защитата Куците коне станаха валяци и ще мачкат наредNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар