Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, ...
Време е за голямата метлаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебез бензема или друг нападател от световна класа, тип златко ибряма или мюлер, арсето нямат шанс от повече от трето място, ...
Коментар
-
Не е сериозно Венгер да има шампионски амбиции, разчитайки основен нападател да му е такава тояга като Жиру. Очаквам до края на трансферния прозорец да вземат някой сериозен нападател, но същото очаквах и миналата година, а те си цъкаха цял сезон с Жиру
"Смешното тимче" засега не впечатлява никого с играта си, но пък точки и чисти мрежи, колкото искаш. Любопитно ще е, ако ние и Юнайтед бием в следващия кръг и в дербито излезем от еднакви позиции високо в таблицата
И двата отбора до момента са с резултати 1-0 1-0 0-0..... очеваден оувър, мисляLast edited by Hakkinen; 25.08.2015, 11:13."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеhttps://twitter.com/Benzema/status/6...896264193?s=09
Това вече е истинско.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, дъното на дъната вече е ударено - последен съм, as of today, запомнете този ден, за да видите къде ще завърша в края - по-надолу със сигурност няма как да сляза
П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, но там и доста хора са си сложили вече дивите карти прибързано, та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купят"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..., та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз продължавам с невървежа - вече трети кръг познавам кой да НЕ сложа капитан, но не мога да умеря (както казват в североизтока), кой да ми Е капитан. И трите пъти - страшна греда И въпреки всичките ми греди и 5-те смени този кръг, съм с едва 40-на точки след първите трима
П.С. След довечера, понеже всички са се набъкали с играчи на Ливера и Арсето, а аз ги уволних всичките, сигурно ще съм последен, но последните ставали първи, защото септември бил май
П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, но там и доста хора са си сложили вече дивите карти прибързано, та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТова не съм го видял.
Иначе и аз си мислех да го сложа Тери капитан, но в последния момент ръгнах Брана-та и съм 8 точки напред от този ход.
Ще ги калкулирам в края на сезона
П.С. След довечера, понеже всички са се набъкали с играчи на Ливера и Арсето, а аз ги уволних всичките, сигурно ще съм последен, но последните ставали първи, защото септември бил майNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДа, де, но едва ли си набил "троен капитан" на защитник без суха мрежа и червен картон...
Човекът си е бил карък тази седмица и това е.
Иначе и аз си мислех да го сложа Тери капитан, но в последния момент ръгнах Брана-та и съм 8 точки напред от този ход.
Ще ги калкулирам в края на сезонаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение6 човека все още не са играли
И аз преди вчера имах 13 точки, а преди днес имам 18
Човекът си е бил карък тази седмица и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСамо някой да посмее да се оплаче след този кръг!!!
https://twitter.com/SEmerson94/statu...46922451881984
И аз преди вчера имах 13 точки, а преди днес имам 18Only God Can Judge me...
Коментар
-
Само някой да посмее да се оплаче след този кръг!!!
https://twitter.com/SEmerson94/statu...46922451881984
Коментар
Коментар