IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Време е за голямата метла
    След като пооправих(а дано!! ) защитата Куците коне станаха валяци и ще мачкат наред
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Миналия мач срещу Борнемут, сега пак
      с две проспани от съдиите засади Пуул върви напред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ...
        П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, ...
        Това е ясен BUY сигнал
        Време е за голямата метла
        Only God Can Judge me...

Коментар

без бензема или друг нападател от световна класа, тип златко ибряма или мюлер, арсето нямат шанс от повече от трето място, ...
          Предполагам знаеш колко ме радва това.

Коментар

• Не е сериозно Венгер да има шампионски амбиции, разчитайки основен нападател да му е такава тояга като Жиру. Очаквам до края на трансферния прозорец да вземат някой сериозен нападател, но същото очаквах и миналата година, а те си цъкаха цял сезон с Жиру

"Смешното тимче" засега не впечатлява никого с играта си, но пък точки и чисти мрежи, колкото искаш. Любопитно ще е, ако ние и Юнайтед бием в следващия кръг и в дербито излезем от еднакви позиции високо в таблицата

И двата отбора до момента са с резултати 1-0 1-0 0-0..... очеваден оувър, мисля
            Last edited by Hakkinen; 25.08.2015, 11:13.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              https://twitter.com/Benzema/status/6...896264193?s=09
              Това вече е истинско.
              без бензема или друг нападател от световна класа, тип златко ибряма или мюлер, арсето нямат шанс от повече от трето място, но може пак това да им е целта. Снощи си пролича много ясно - прекалено са ялови напред, дори и срещу смешното тимче, с още по-смешния лебедар начело
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

е, дъното на дъната вече е ударено - последен съм, as of today, запомнете този ден, за да видите къде ще завърша в края - по-надолу със сигурност няма как да сляза
                П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, но там и доста хора са си сложили вече дивите карти прибързано, та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купят
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• https://twitter.com/Benzema/status/6...896264193?s=09
                  Това вече е истинско.

Коментар

..., та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купят
                    https://twitter.com/BBCSporf/status/...476442624?s=09

Коментар

аз продължавам с невървежа - вече трети кръг познавам кой да НЕ сложа капитан, но не мога да умеря (както казват в североизтока), кой да ми Е капитан. И трите пъти - страшна греда И въпреки всичките ми греди и 5-те смени този кръг, съм с едва 40-на точки след първите трима
                      П.С. След довечера, понеже всички са се набъкали с играчи на Ливера и Арсето, а аз ги уволних всичките, сигурно ще съм последен, но последните ставали първи, защото септември бил май
                      е, дъното на дъната вече е ударено - последен съм, as of today, запомнете този ден, за да видите къде ще завърша в края - по-надолу със сигурност няма как да сляза
                      П.С. Поне съм изпреварил куците коне на муси в лигата без смени, но там и доста хора са си сложили вече дивите карти прибързано, та ако арсето вземат бензема, както чукотките взеха педро, няма да могат да си го купят
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Това не съм го видял.
                        Иначе и аз си мислех да го сложа Тери капитан, но в последния момент ръгнах Брана-та и съм 8 точки напред от този ход.
                        Ще ги калкулирам в края на сезона
                        аз продължавам с невървежа - вече трети кръг познавам кой да НЕ сложа капитан, но не мога да умеря (както казват в североизтока), кой да ми Е капитан. И трите пъти - страшна греда И въпреки всичките ми греди и 5-те смени този кръг, съм с едва 40-на точки след първите трима
                        П.С. След довечера, понеже всички са се набъкали с играчи на Ливера и Арсето, а аз ги уволних всичките, сигурно ще съм последен, но последните ставали първи, защото септември бил май

Коментар

Да, де, но едва ли си набил "троен капитан" на защитник без суха мрежа и червен картон...
                          Човекът си е бил карък тази седмица и това е.
                          Това не съм го видял.
                          Иначе и аз си мислех да го сложа Тери капитан, но в последния момент ръгнах Брана-та и съм 8 точки напред от този ход.
                          Ще ги калкулирам в края на сезона
                          Only God Can Judge me...

Коментар

6 човека все още не са играли
                            И аз преди вчера имах 13 точки, а преди днес имам 18
                            Да, де, но едва ли си набил "троен капитан" на защитник без суха мрежа и червен картон...
                            Човекът си е бил карък тази седмица и това е.

Коментар

Само някой да посмее да се оплаче след този кръг!!!

https://twitter.com/SEmerson94/statu...46922451881984
                              6 човека все още не са играли
                              И аз преди вчера имах 13 точки, а преди днес имам 18
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Само някой да посмее да се оплаче след този кръг!!!

https://twitter.com/SEmerson94/statu...46922451881984

Коментар

Working...
                                X