Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение+1, само че е възможно от много смени накрая да ядеш хурката"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКликни върху играча, който искаш да стане капитан и там ще ти даде опция да го направиш.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКликни върху играча, който искаш да стане капитан и там ще ти даде опция да го направиш.
Да видим Серхио Рамос как ще се представи след малкоOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеА как мога да сменя моя, че не ми дава опция да го направя..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, аз само капитана уцелих засега, всичко друга е гредаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Щом и тия преди мен се оплакват значи аз съм много злеАз съм оптимист че Роналдиня ще натика поне два гола и ще бият на 0 и ще поведа колоната както си е редно все пак
P.S.И аз съм изкушен да изиграя дивата карта след първия кръг още но стратегически се мъча да се удържа поне до последния кръг в групитеLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеИ аз вече имам списък за wild card-а 3 дена сменям капитана с надежда за повече от 2 точки, но увиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..., та 22% от отбора ми е тотален леш и не ми носи точки ...
При мен 40% от отбора нищо не носят и ... ще играе метлата...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Нито Левандовски - шиференшъла, нито Мюлер направиха нещо, та 22% от отбора ми е тотален леш и не ми носи точки Но сме едва в началото и ще видим какво ще стане - поне ме държат буден да гледам бози от сорта на Албания 1- Албания 2 (т.е. Милкоядните). Дотук нито един мач не ми хареса - супер скука и никаква интрига, изключвам униклания гол на Пайе и драмата на ингилизките дърводелци с казаците, но те ми бяха безразборни anywayNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз избрах Гризман вместо този бастун, въпреки че позициите, на които играят, предполагат пред Жиру да има повече възможности за голове. И Кристиянка не си взех. Ще видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, то без франсета не може, няма как да минеш, но аз съм разкарал жиру конструиро - не ме кефи нещо, пък да видим ще плача ли, ще се смея ли. дано съм направил верния избор"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар