IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Факт. Аз тръгнах от капитан Гризман, след него Мюлер, сега съм на Азар и последен шанс утре някой дефанзивен португалец, защото не взех Криско
    тегава работа е това с Мюлер - на мен ми върза с Пайе и няма да го пипам, то това ми е основният точкуващ - колкото останалата част от отбора а си мислех да взема онзи Швейцарец, дето вкара гола на албанците, но не го взех, както не взех и Дайър, ама здраве да е - такъв рестарт ще му ударя след първия или втория кръг, че не е истина
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      +1, само че е възможно от много смени накрая да ядеш хурката
      Факт. Аз тръгнах от капитан Гризман, след него Мюлер, сега съм на Азар и последен шанс утре някой дефанзивен португалец, защото не взех Криско
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Кликни върху играча, който искаш да стане капитан и там ще ти даде опция да го направиш.
        +1, само че е възможно от много смени накрая да ядеш хурката
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кликни върху играча, който искаш да стане капитан и там ще ти даде опция да го направиш.
          Благодарско...
          Да видим Серхио Рамос как ще се представи след малко
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            А как мога да сменя моя, че не ми дава опция да го направя...

Коментар

е, аз само капитана уцелих засега, всичко друга е греда
              А как мога да сменя моя, че не ми дава опция да го направя...
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Щом и тия преди мен се оплакват значи аз съм много злеАз съм оптимист че Роналдиня ще натика поне два гола и ще бият на 0 и ще поведа колоната както си е редно все пак

P.S.И аз съм изкушен да изиграя дивата карта след първия кръг още но стратегически се мъча да се удържа поне до последния кръг в групите
                Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                  И аз вече имам списък за wild card-а 3 дена сменям капитана с надежда за повече от 2 точки, но уви
                  е, аз само капитана уцелих засега, всичко друга е греда

Коментар

• И аз вече имам списък за wild card-а 3 дена сменям капитана с надежда за повече от 2 точки, но уви

Коментар

..., та 22% от отбора ми е тотален леш и не ми носи точки ...
                      +1
                      При мен 40% от отбора нищо не носят и ... ще играе метлата...
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Нито Левандовски - шиференшъла, нито Мюлер направиха нещо, та 22% от отбора ми е тотален леш и не ми носи точки Но сме едва в началото и ще видим какво ще стане - поне ме държат буден да гледам бози от сорта на Албания 1- Албания 2 (т.е. Милкоядните). Дотук нито един мач не ми хареса - супер скука и никаква интрига, изключвам униклания гол на Пайе и драмата на ингилизките дърводелци с казаците, но те ми бяха безразборни anyway

Коментар

• След първия мач водя с една точка - с малко, но завинаги

Коментар

• Аз пък заложих доста на Алеманите.Успех и много настроение

Коментар

Аз избрах Гризман вместо този бастун, въпреки че позициите, на които играят, предполагат пред Жиру да има повече възможности за голове. И Кристиянка не си взех. Ще видим
                              aз се реших да нямам много франсета в атака, щото си мисля, че ще се издънят на старта, пък да видим дали съм прав, или не съм. Ако можех да ограя с 4 нападателя щеше да ми е по-лесно, но сега ми е трудничко, а и търся диференшълите още отначалото, защото после, във втпрата фаза, ако няма някакви ултра издънки, всички ще сме с еднакви играчи

Коментар

е, то без франсета не може, няма как да минеш, но аз съм разкарал жиру конструиро - не ме кефи нещо, пък да видим ще плача ли, ще се смея ли. дано съм направил верния избор
                                Аз избрах Гризман вместо този бастун, въпреки че позициите, на които играят, предполагат пред Жиру да има повече възможности за голове. И Кристиянка не си взех. Ще видим

Коментар

Working...
                                X