Е баси мога да виждам кой кви играчи е взел и кой му е капитан а кръга още не е почнал Например някои дето не бяха взели нито Жирясалия нито Кристиянка вече се е обзавели подобаващо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
То половината ми отбор не игра
Сега чак се освободих от едната, ама другите явно ще си ги тътря до края на групите.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
хайде и от мен една дива карта, пък каквото стане, егати - и след снощният резил на Австрия - тея са супер шилета, честно, пак съм на 4-то място, т.е. първия сред загубилите, които няма да заблажат от наградния фонд, но що е време, пред нас еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеWild card-a замина
То половината ми отбор не играOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеWild card-a заминаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеАз имах сериозна дилема сутринта за 5тия ми опит за капитан и в крайна сметка заложих на Пепе, пред Алаба. Сега очаквам да го изгонят"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениес тази ниска резултатност, май само зашитниците точкуват, а аз не заложих на достатъчно от тях На единият му вкараха гол от дузпа, на другия - в 92-та, а и имам 2-ма за довечера, пък дано да вържатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
с тази ниска резултатност, май само зашитниците точкуват, а аз не заложих на достатъчно от тях На единият му вкараха гол от дузпа, на другия - в 92-та, а и имам 2-ма за довечера, пък дано да вържатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПоследните ще станат първиLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСлед първия мач водя с една точка - с малко, но завинаги
Коментар
Коментар