IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е баси мога да виждам кой кви играчи е взел и кой му е капитан а кръга още не е почнал Например някои дето не бяха взели нито Жирясалия нито Кристиянка вече се е обзавели подобаващо
    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      +1
      То половината ми отбор не игра
      От моите повечето играха , ама пък аз до днес влачех на гръб цели 4 бройки , дето не били попаднали в окончателния състав.

Сега чак се освободих от едната, ама другите явно ще си ги тътря до края на групите.
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• хайде и от мен една дива карта, пък каквото стане, егати - и след снощният резил на Австрия - тея са супер шилета, честно, пак съм на 4-то място, т.е. първия сред загубилите, които няма да заблажат от наградния фонд, но що е време, пред нас е
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
          Wild card-a замина
          +1
          То половината ми отбор не игра
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Заложих на португалци и австрийци и изядох дървотоБаси некадърниците,не мога да се стърпя и дивата карта заминава.Който и да взема не мисля че има как да е по зле така че гледаме напред към вторите мачове от групите
            Liverpool Forever

Коментар

Wild card-a замина
              И моята е напът, май, но ще помисля още малко
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Фалстарт за португалците. Головата ми машина CR7 засега реве на празни обороти. Язък за 12-те милиона дето "дадох" за него...
                Vanitas vanitatum...

Коментар

• Wild card-a замина

Коментар

Аз имах сериозна дилема сутринта за 5тия ми опит за капитан и в крайна сметка заложих на Пепе, пред Алаба. Сега очаквам да го изгонят
                    Пожалиха го този психопат
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз имах сериозна дилема сутринта за 5тия ми опит за капитан и в крайна сметка заложих на Пепе, пред Алаба. Сега очаквам да го изгонят

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        с тази ниска резултатност, май само зашитниците точкуват, а аз не заложих на достатъчно от тях На единият му вкараха гол от дузпа, на другия - в 92-та, а и имам 2-ма за довечера, пък дано да вържат
                        И като продължение 1 с червен картон и друг с допуснати 2 гола, а аз ги чаках за клийн щийт и двамата

Коментар

• с тази ниска резултатност, май само зашитниците точкуват, а аз не заложих на достатъчно от тях На единият му вкараха гол от дузпа, на другия - в 92-та, а и имам 2-ма за довечера, пък дано да вържат

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Последните ще станат първи
                            По скоро някой от средняците Кристияно ще поддържа надеждата поне до края на мача,а и ако онова момче Ренато Санчез вземе че и играе и направи някоя точка няма да се разсърдяПоне ще гледам португалския мач с интерес
                            Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              След първия мач водя с една точка - с малко, но завинаги
                              Последните ще станат първи

Коментар

• Четвърти капитан пробвам и аз, остава ми Роналдото утре. Освен това Белерин очевидно не го броят за жив в Испания, а рискът със Стоунс не се оправда. Абе като цяло очакван провал в началото.

Коментар

Working...
                                X