Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНещо ентусиазмът съвсем спадна тука, за групата на Кубертен говоря... Що ли? И трансфери почти никой не прави.
Да не би още да сте замаяни от невероятното шоу на CR7 вчера...
Държа го и аз, нали ми е най-скъп, но е с последно предупреждение за изваждане от отбора, ако въобще прескочи групата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Нещо ентусиазмът съвсем спадна тука, за групата на Кубертен говоря... Що ли? И трансфери почти никой не прави.
Да не би още да сте замаяни от невероятното шоу на CR7 вчера...
Държа го и аз, нали ми е най-скъп, но е с последно предупреждение за изваждане от отбора, ако въобще прескочи групата...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНе се отчайвай има още много мачове и ще има и диференшълиПък и нали знаеш че нещастието за едни е щастие за други.И мен дойчовете и педерасите англичани начело с оня кретеноид треньора им, спряха възходящата ми серия но надеждата умира последна.Все пак вече съм самостоятелно трети и разчитам днес гелосаните италианчета да пуснат някой гол а хърватите да вкарат няколко гола от правилните хора и да атакувам първото място ударно
Абе ше гледаме и ше видим - аз принципно ивнаги стартирам доста слабо, но после наваквам (уж)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесега си направих сметката, че ако не бях слагал дивата карта и не бях правил каквито и да е смени, щях да имам 4 играча да ми играят (сега имам 3) и 10 точки повече - не може да ми се отрече, че яко ги разбирам нещатаLast edited by sauron; 17.06.2016, 14:26.Liverpool Forever
Коментар
-
сега си направих сметката, че ако не бях слагал дивата карта и не бях правил каквито и да е смени, щях да имам 4 играча да ми играят (сега имам 3) и 10 точки повече - не може да ми се отрече, че яко ги разбирам нещатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеРешителен ден за моя отбор!Ингилизите и швабите ще определят дали атакувам върха или се връщам при средняцитеВчера се развиха перфектно мачовете до гола на митко с пайетите но да не бъдем алчниДобре че играта прави мачовете що годе интересни иначе като цяло не са особено приятни за гледане.Вярно че са групите ама нали уж са най силните в европа пък играят ганкиното
Иначе с Жиру-то направо се заклах - егати дървото, че му сложих и 200 кинта в бет365 да вкара поне 1 гол - пълен бастун И рашките много ме изненадаха, ама нейсе - шъ съ бием и сш съ борим Ако не, дано Кристияна се разшие с хеттрик срещу чернокожите и резани потомци на чичкото с мустакаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Решителен ден за моя отбор!Ингилизите и швабите ще определят дали атакувам върха или се връщам при средняцитеВчера се развиха перфектно мачовете до гола на митко с пайетите но да не бъдем алчниДобре че играта прави мачовете що годе интересни иначе като цяло не са особено приятни за гледане.Вярно че са групите ама нали уж са най силните в европа пък играят ганкинотоLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеегати, аз си купувам защита от казаците, а те вече отнесли 2 парцала - поредна греда, дами и господа, поредна греда Оня пък Дуда-та н и гол, ни асистенция, пък на предишния вкара за 30 минути игра, дейш, нищо чакаме Фторото
P.S.Както казва един приятел трая да ги нюхаш макар че и той се оправдава все с късмета напоследъкLiverpool Forever
Коментар
-
егати, аз си купувам защита от казаците, а те вече отнесли 2 парцала - поредна греда, дами и господа, поредна греда Оня пък Дуда-та н и гол, ни асистенция, пък на предишния вкара за 30 минути игра, дейш, нищо чакаме ФторотоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеЕ това ако стане трябва да си късам дипломата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениено жиру-конструиру го чакм с гол и асистенция като минимум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
Близо съм до рейджкуит.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеНе ми даде да си сложа капитан, някакви бъгове... И естествено Гризманчо сега ще нашие.
Близо съм до рейджкуит.
Ако се издъни той имам Манджукич и (евентуално) МюлерOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар