IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо ентусиазмът съвсем спадна тука, за групата на Кубертен говоря... Що ли? И трансфери почти никой не прави.
    Да не би още да сте замаяни от невероятното шоу на CR7 вчера...

Държа го и аз, нали ми е най-скъп, но е с последно предупреждение за изваждане от отбора, ако въобще прескочи групата...
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
      Не се отчайвай има още много мачове и ще има и диференшълиПък и нали знаеш че нещастието за едни е щастие за други.И мен дойчовете и педерасите англичани начело с оня кретеноид треньора им, спряха възходящата ми серия но надеждата умира последна.Все пак вече съм самостоятелно трети и разчитам днес гелосаните италианчета да пуснат някой гол а хърватите да вкарат няколко гола от правилните хора и да атакувам първото място ударно
      хапцелютно си прав за един сватба, за друг - брадва
      Абе ше гледаме и ше видим - аз принципно ивнаги стартирам доста слабо, но после наваквам (уж)
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        сега си направих сметката, че ако не бях слагал дивата карта и не бях правил каквито и да е смени, щях да имам 4 играча да ми играят (сега имам 3) и 10 точки повече - не може да ми се отрече, че яко ги разбирам нещата
        Не се отчайвай има още много мачове и ще има и диференшълиПък и нали знаеш че нещастието за едни е щастие за други.И мен дойчовете и педерасите англичани начело с оня кретеноид треньора им, спряха възходящата ми серия но надеждата умира последна.Все пак вече съм самостоятелно трети и разчитам днес гелосаните италианчета да пуснат някой гол а хърватите да вкарат няколко гола от правилните хора и да атакувам първото място ударно
        Last edited by sauron; 17.06.2016, 14:26.
        Liverpool Forever

Коментар

• сега си направих сметката, че ако не бях слагал дивата карта и не бях правил каквито и да е смени, щях да имам 4 играча да ми играят (сега имам 3) и 10 точки повече - не може да ми се отрече, че яко ги разбирам нещата
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Твърдо удържам последното място, всичко е наред. Ще видите вие като си тресна картата в края на групите.

Коментар

Решителен ден за моя отбор!Ингилизите и швабите ще определят дали атакувам върха или се връщам при средняцитеВчера се развиха перфектно мачовете до гола на митко с пайетите но да не бъдем алчниДобре че играта прави мачовете що годе интересни иначе като цяло не са особено приятни за гледане.Вярно че са групите ама нали уж са най силните в европа пък играят ганкиното
              аз направо си заспивам
              Иначе с Жиру-то направо се заклах - егати дървото, че му сложих и 200 кинта в бет365 да вкара поне 1 гол - пълен бастун И рашките много ме изненадаха, ама нейсе - шъ съ бием и сш съ борим Ако не, дано Кристияна се разшие с хеттрик срещу чернокожите и резани потомци на чичкото с мустака

Коментар

• Решителен ден за моя отбор!Ингилизите и швабите ще определят дали атакувам върха или се връщам при средняцитеВчера се развиха перфектно мачовете до гола на митко с пайетите но да не бъдем алчниДобре че играта прави мачовете що годе интересни иначе като цяло не са особено приятни за гледане.Вярно че са групите ама нали уж са най силните в европа пък играят ганкиното
                Liverpool Forever

Коментар

егати, аз си купувам защита от казаците, а те вече отнесли 2 парцала - поредна греда, дами и господа, поредна греда Оня пък Дуда-та н и гол, ни асистенция, пък на предишния вкара за 30 минути игра, дейш, нищо чакаме Фторото
                  Ааа Много добре се разви даже мача Хамшик се отплати за гласуваното доверие и нама да го пипам капитана ми Франсетата сега като запазят чиста мрежа и Блейз направи гол и асистенция за гола на рами или саня и окупирам върха

P.S.Както казва един приятел трая да ги нюхаш макар че и той се оправдава все с късмета напоследък
                  Liverpool Forever

Коментар

• егати, аз си купувам защита от казаците, а те вече отнесли 2 парцала - поредна греда, дами и господа, поредна греда Оня пък Дуда-та н и гол, ни асистенция, пък на предишния вкара за 30 минути игра, дейш, нищо чакаме Фторото

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                      Е това ако стане трябва да си късам дипломата.
                      записАл съм те Иначе яко диви карти са набивани, гледам Голям смЕх - абе, момци, ще правим ли някой мач в групите на по бира или ще чакаме за 1/8 финалите и нагоре

Коментар

но жиру-конструиру го чакм с гол и асистенция като минимум
                        Е това ако стане трябва да си късам дипломата.

Коментар

Близо съм до рейджкуит.
                          аре на Никола номерата Гризман няма да Фкара, но жиру-конструиру го чакм с гол и асистенция като минимум

Коментар

Не ми даде да си сложа капитан, някакви бъгове... И естествено Гризманчо сега ще нашие.

Близо съм до рейджкуит.
                            Аз успях
                            Ако се издъни той имам Манджукич и (евентуално) Мюлер
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Не ми даде да си сложа капитан, някакви бъгове... И естествено Гризманчо сега ще нашие.

Близо съм до рейджкуит.

Коментар

Е баси мога да виждам кой кви играчи е взел и кой му е капитан а кръга още не е почнал Например някои дето не бяха взели нито Жирясалия нито Кристиянка вече се е обзавели подобаващо
                                буахаха, вярно бе, смех пълен

Коментар

Working...
                                X