Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз пък в последния кръг съм отлепил от последното място и съм изпреварил с 1 точка Нюкасъл Юнайтед !!!
Има напредък тази година - първо в лигата без смени по едно време бях на 1-во място, сега не съм последен - както викаше Тато: "Тази година полупроводници, догодина пълни проводници " !!!!!
Честито на печелившите !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
явно всички сте почивка, та да си пиша сам тогава
Виждам и че първият е задържал мястото си благодарение на принудителната смяна на Роналдо, а и на това, че Рами не е играл, с което му е влязъл португалски защитник - е, има го и това в зара.
Да припомня, че наградният фонд е 460 кинта, които се разпределят, както следва:
1. Асен Найденов - 230 (ако е влязъл с 50 кинта) или 160 кинта (ако е влязъл с 20), тогава 70 кинта отиват в джакпота
2. Е Ст - 138 кинта (ако е влязъл с 50) или 96 (ако е влязъл с 20), тогава 42 кинта отива в джакпота за следващата лига
3. Грую - 92 кинта
Чакам да се обозначите кой кой е и да преведа сумите по избрани сметки. Успех и слдващия път - победителите не ги съдятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, приключи лигата, победителите са, както и сами сте си ги видели:
1. Асен Найденов
2. Е Ст
3. Грую
Сега, тъй като не съм на 100% убеден кой-кой е от първите двама (то и аз не се знам кой съм на моменти, но нейсе), да вземат да се обозначат, че да нзма по колко парички и на кава сметка да им ги пратя. На победителите - честито, за останалите - гответе се за шипчето, макар че и там има тотална неяснота кой и по каква телевизия ще го дава
П.С. И малко анализ - извадих късмет с клийн шийта на Портукалците, особено след като капитана ми беше супер грозно отстранен от игра още в началото. Преклано многоото картони натежаха при мен, както и липсата на Гризман, който напук не купувах. Обаче какво нещо е късметът - когато правех отбора за втория кръг, много дългов време се чуди кой от Франция да взема - Жиру или Гризман, в крайна сметка взех Жиру, защото Гризман беше оставен резерва. Оттам нататък нямах избор и играх без него, а той се развихри младежа и аз отлетях назад. Отделн о роналдо, и Йозил ми пропуснаха дузпи, а всяка точка си беше от значение и не успях, затова и си броя третото място за успех, а пък догодина повече
Има напредък тази година - първо в лигата без смени по едно време бях на 1-во място, сега не съм последен - както викаше Тато: "Тази година полупроводници, догодина пълни проводници " !!!!!
Честито на печелившите !Only God Can Judge me...
Коментар
-
Момци, приключи лигата, победителите са, както и сами сте си ги видели:
1. Асен Найденов
2. Е Ст
3. Грую
Сега, тъй като не съм на 100% убеден кой-кой е от първите двама (то и аз не се знам кой съм на моменти, но нейсе), да вземат да се обозначат, че да нзма по колко парички и на кава сметка да им ги пратя. На победителите - честито, за останалите - гответе се за шипчето, макар че и там има тотална неяснота кой и по каква телевизия ще го дава
П.С. И малко анализ - извадих късмет с клийн шийта на Портукалците, особено след като капитана ми беше супер грозно отстранен от игра още в началото. Преклано многоото картони натежаха при мен, както и липсата на Гризман, който напук не купувах. Обаче какво нещо е късметът - когато правех отбора за втория кръг, много дългов време се чуди кой от Франция да взема - Жиру или Гризман, в крайна сметка взех Жиру, защото Гризман беше оставен резерва. Оттам нататък нямах избор и играх без него, а той се развихри младежа и аз отлетях назад. Отделн о роналдо, и Йозил ми пропуснаха дузпи, а всяка точка си беше от значение и не успях, затова и си броя третото място за успех, а пък догодина повече
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
4. Още един фен на ГТ - 50 кинта
5. Captain Morgan - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
10. Приятел на Гивън - 20 кинта
11. Приятел на Гивън 2 - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
13. weekend stars - 50 кинта
14. Приятел на Марин - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..........
Иначе лигата е супер оспорвана - аз лично съм с едни от най-малките шансове, нищо, че съм трети за момента, най-малкото защото бях пълен с играчи на Полша и Белгия, които нямаше как да продам, защото имам ограничение на трансферите, ако не искам да отида в минуса с точките, а отделно и Рамзи си изпраси тъп картон и нещата се смарангясаха дотам, че дева събарх 11 човечета Но това си е моя греша - добре, че гейналдо вкара и даде асистенция, лошото беше, че не си купих герейро, а той е 9 точки - със сигурност щях да го купя, ако имах още свободни трансфери. И добре, че португейьите биха, че съвсем я овапцвах иначе Но иначе лигата е супер и много хора имат шанс да са първи - да си пожелаем успех, а който спечели, значи е най-добрият и така
Иначе лигата е супер интересна наистина. Аз съм в твоето положение, залагайки много на Полша и Белгия. Явно не съм добър в прогнозите и сега си сърбам попарата.
Сега рискувах с нещо, което никой няма - много защита от отбора, който всички очакват да пусне поне два гола на швабите. Ще видим довечера. Каталунският ром отдавна го е казал: който играИ - пИчелИ...
П.П
Освен на себе си, стискам палци и на моя човек, който за момента ни бие всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеДве седмици мълчание Всеки къта състава като за последно и внимава да не се изпусне нещо
Да не говорим за инциативи като тази за фентъзи лигата, която само им вдига допълнителни рейтинга, а те фори не се сещат да вземат и да добавят някое левче към наградите ни или нещо от сорта. Затова и следващото фентъзи, което ще направим за ингилизкото първенсто, ще се нарича ТИКВЕСТОР.бг - за всички лиги, които ще създам, и ще продължи да се нарича така, докато не последва ответна реакция от тяхна страна. Малоумници тъпи!
Иначе лигата е супер оспорвана - аз лично съм с едни от най-малките шансове, нищо, че съм трети за момента, най-малкото защото бях пълен с играчи на Полша и Белгия, които нямаше как да продам, защото имам ограничение на трансферите, ако не искам да отида в минуса с точките, а отделно и Рамзи си изпраси тъп картон и нещата се смарангясаха дотам, че дева събарх 11 човечета Но това си е моя греша - добре, че гейналдо вкара и даде асистенция, лошото беше, че не си купих герейро, а той е 9 точки - със сигурност щях да го купя, ако имах още свободни трансфери. И добре, че португейьите биха, че съвсем я овапцвах иначе Но иначе лигата е супер и много хора имат шанс да са първи - да си пожелаем успех, а който спечели, значи е най-добрият и такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеТемата замира,май няма много доволни от точките си на фентъзитоАз не се оплаквам,втори съм след вчера и мисля да атакувам върха макар че няма да е лесноВажното е да сме оптимисти пък каквото станеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемани, 14 точки минус заради пропуска и 200+ лева назад - бях го играл, че ще има гол за португейците, че кристияна ще вкара, гол от дузпа и първи гол на кристияна - нищо не излезе дейш, ама ми върви в лИбоФтаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНещо ентусиазмът съвсем спадна тука, за групата на Кубертен говоря... Що ли? И трансфери почти никой не прави.
Да не би още да сте замаяни от невероятното шоу на CR7 вчера...
Държа го и аз, нали ми е най-скъп, но е с последно предупреждение за изваждане от отбора, ако въобще прескочи групата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар