IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    2. Е Ст - 138 кинта (ако е влязъл с 50) или 96 (ако е влязъл с 20), тогава 42 кинта отива в джакпота за следващата лига

Чакам да се обозначите кой кой е и да преведа сумите по избрани сметки. Успех и слдващия път - победителите не ги съдят
    Това е моят човек, така че пусни парите на мен. И честит подиум!

Коментар

• Поздравления и от мен за победителите!
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Аз пък в последния кръг съм отлепил от последното място и съм изпреварил с 1 точка Нюкасъл Юнайтед !!!
        Има напредък тази година - първо в лигата без смени по едно време бях на 1-во място, сега не съм последен - както викаше Тато: "Тази година полупроводници, догодина пълни проводници " !!!!!
        Честито на печелившите !
        при теб има много сериозен напредък - изпреварил си не кой да е, а победителя от лигата в шипчето, другаря Гивън Следващият път сигурно ще изпревариш Асен, който май шак е от хората на Гивън, ако не греша
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• явно всички сте почивка, та да си пиша сам тогава
          Виждам и че първият е задържал мястото си благодарение на принудителната смяна на Роналдо, а и на това, че Рами не е играл, с което му е влязъл португалски защитник - е, има го и това в зара.
          Да припомня, че наградният фонд е 460 кинта, които се разпределят, както следва:

1. Асен Найденов - 230 (ако е влязъл с 50 кинта) или 160 кинта (ако е влязъл с 20), тогава 70 кинта отиват в джакпота
          2. Е Ст - 138 кинта (ако е влязъл с 50) или 96 (ако е влязъл с 20), тогава 42 кинта отива в джакпота за следващата лига
          3. Грую - 92 кинта

Чакам да се обозначите кой кой е и да преведа сумите по избрани сметки. Успех и слдващия път - победителите не ги съдят
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Момци, приключи лигата, победителите са, както и сами сте си ги видели:

1. Асен Найденов
            2. Е Ст
            3. Грую

Сега, тъй като не съм на 100% убеден кой-кой е от първите двама (то и аз не се знам кой съм на моменти, но нейсе), да вземат да се обозначат, че да нзма по колко парички и на кава сметка да им ги пратя. На победителите - честито, за останалите - гответе се за шипчето, макар че и там има тотална неяснота кой и по каква телевизия ще го дава

П.С. И малко анализ - извадих късмет с клийн шийта на Портукалците, особено след като капитана ми беше супер грозно отстранен от игра още в началото. Преклано многоото картони натежаха при мен, както и липсата на Гризман, който напук не купувах. Обаче какво нещо е късметът - когато правех отбора за втория кръг, много дългов време се чуди кой от Франция да взема - Жиру или Гризман, в крайна сметка взех Жиру, защото Гризман беше оставен резерва. Оттам нататък нямах избор и играх без него, а той се развихри младежа и аз отлетях назад. Отделн о роналдо, и Йозил ми пропуснаха дузпи, а всяка точка си беше от значение и не успях, затова и си броя третото място за успех, а пък догодина повече
            Аз пък в последния кръг съм отлепил от последното място и съм изпреварил с 1 точка Нюкасъл Юнайтед !!!
            Има напредък тази година - първо в лигата без смени по едно време бях на 1-во място, сега не съм последен - както викаше Тато: "Тази година полупроводници, догодина пълни проводници " !!!!!
            Честито на печелившите !
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Момци, приключи лигата, победителите са, както и сами сте си ги видели:

1. Асен Найденов
              2. Е Ст
              3. Грую

Сега, тъй като не съм на 100% убеден кой-кой е от първите двама (то и аз не се знам кой съм на моменти, но нейсе), да вземат да се обозначат, че да нзма по колко парички и на кава сметка да им ги пратя. На победителите - честито, за останалите - гответе се за шипчето, макар че и там има тотална неяснота кой и по каква телевизия ще го дава

П.С. И малко анализ - извадих късмет с клийн шийта на Портукалците, особено след като капитана ми беше супер грозно отстранен от игра още в началото. Преклано многоото картони натежаха при мен, както и липсата на Гризман, който напук не купувах. Обаче какво нещо е късметът - когато правех отбора за втория кръг, много дългов време се чуди кой от Франция да взема - Жиру или Гризман, в крайна сметка взех Жиру, защото Гризман беше оставен резерва. Оттам нататък нямах избор и играх без него, а той се развихри младежа и аз отлетях назад. Отделн о роналдо, и Йозил ми пропуснаха дузпи, а всяка точка си беше от значение и не успях, затова и си броя третото място за успех, а пък догодина повече
              Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
              засега сме това:
              1. Грую - 50 кинта
              2. mussi - 20 камъка
              3. GT - 50 кинта
              4. Още един фен на ГТ - 50 кинта
              5. Captain Morgan - 50 кинта
              6. Hakkinen - 20 кинта
              7. marinbg - 20 кинта
              8. Bobby D. - 50 лв.
              9. Гивън - 20 кинта
              10. Приятел на Гивън - 20 кинта
              11. Приятел на Гивън 2 - 20 кинта
              12.sauron - 20 кинта
              13. weekend stars - 50 кинта
              14. Приятел на Марин - 20 кинта

Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става

Коментар

..........
                Иначе лигата е супер оспорвана - аз лично съм с едни от най-малките шансове, нищо, че съм трети за момента, най-малкото защото бях пълен с играчи на Полша и Белгия, които нямаше как да продам, защото имам ограничение на трансферите, ако не искам да отида в минуса с точките, а отделно и Рамзи си изпраси тъп картон и нещата се смарангясаха дотам, че дева събарх 11 човечета Но това си е моя греша - добре, че гейналдо вкара и даде асистенция, лошото беше, че не си купих герейро, а той е 9 точки - със сигурност щях да го купя, ако имах още свободни трансфери. И добре, че португейьите биха, че съвсем я овапцвах иначе Но иначе лигата е супер и много хора имат шанс да са първи - да си пожелаем успех, а който спечели, значи е най-добрият и така
                За това, което не съм цитирал по-горе, съм напълно съгласен.

Иначе лигата е супер интересна наистина. Аз съм в твоето положение, залагайки много на Полша и Белгия. Явно не съм добър в прогнозите и сега си сърбам попарата.
                Сега рискувах с нещо, което никой няма - много защита от отбора, който всички очакват да пусне поне два гола на швабите. Ще видим довечера. Каталунският ром отдавна го е казал: който играИ - пИчелИ...

П.П
                Освен на себе си, стискам палци и на моя човек, който за момента ни бие всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                  Две седмици мълчание Всеки къта състава като за последно и внимава да не се изпусне нещо
                  aз си дадох доброволен пас от форума на инвестора за седмица, която реших да увелича сам на 2 седмица, заради малоумните им модератори, които трият мнения на колеги-чорбари, в които имаше само и единствено готин бъзик към нас, левскарите. Егати, малоумниците, сега се чудя дали да не си дам перманентен пас, че съвсем да им се осере малоумния форум и да си пишат само платените им писарушки - отвратен съм вече от тях и абсолютно кретенското отношение към хора като мен, които са им направили толкова трафик и са им довели толкова много фенове, колкото тъпите им списвачи няма как да доведат

Да не говорим за инциативи като тази за фентъзи лигата, която само им вдига допълнителни рейтинга, а те фори не се сещат да вземат и да добавят някое левче към наградите ни или нещо от сорта. Затова и следващото фентъзи, което ще направим за ингилизкото първенсто, ще се нарича ТИКВЕСТОР.бг - за всички лиги, които ще създам, и ще продължи да се нарича така, докато не последва ответна реакция от тяхна страна. Малоумници тъпи!

Иначе лигата е супер оспорвана - аз лично съм с едни от най-малките шансове, нищо, че съм трети за момента, най-малкото защото бях пълен с играчи на Полша и Белгия, които нямаше как да продам, защото имам ограничение на трансферите, ако не искам да отида в минуса с точките, а отделно и Рамзи си изпраси тъп картон и нещата се смарангясаха дотам, че дева събарх 11 човечета Но това си е моя греша - добре, че гейналдо вкара и даде асистенция, лошото беше, че не си купих герейро, а той е 9 точки - със сигурност щях да го купя, ако имах още свободни трансфери. И добре, че португейьите биха, че съвсем я овапцвах иначе Но иначе лигата е супер и много хора имат шанс да са първи - да си пожелаем успех, а който спечели, значи е най-добрият и така

Коментар

• Две седмици мълчание Всеки къта състава като за последно и внимава да не се изпусне нещо

Коментар

• Ейй налапахте се от тоз гей зализанияНе му гласувах доверие след първия мач и сега плащам за грешките си и даже се сринах третиНо сега ще има сериозни промени в моя отбор и атакувам коварно върхаЗализания приключи с Еврото според мен и няма да Ви спасява повече
                      Liverpool Forever

Коментар

• Аз съм на път да запиша по-малко точки от броя играчи този кръг

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                          Темата замира,май няма много доволни от точките си на фентъзитоАз не се оплаквам,втори съм след вчера и мисля да атакувам върха макар че няма да е лесноВажното е да сме оптимисти пък каквото стане
                          Ако Кристиянка не беше профукала дуСпата, сега щях да съм първи, ама на То и ако баба беше мъШка, щеше да си има дръжка Има още много време, кръгът не е свършил, после има още 4 кръга реално, така че it ain't over, till it's over

Коментар

• Темата замира,май няма много доволни от точките си на фентъзитоАз не се оплаквам,втори съм след вчера и мисля да атакувам върха макар че няма да е лесноВажното е да сме оптимисти пък каквото стане
                            Liverpool Forever

Коментар

мани, 14 точки минус заради пропуска и 200+ лева назад - бях го играл, че ще има гол за португейците, че кристияна ще вкара, гол от дузпа и първи гол на кристияна - нищо не излезе дейш, ама ми върви в лИбоФта
                              И на мен... Отдавна !
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                                Нещо ентусиазмът съвсем спадна тука, за групата на Кубертен говоря... Що ли? И трансфери почти никой не прави.
                                Да не би още да сте замаяни от невероятното шоу на CR7 вчера...

Държа го и аз, нали ми е най-скъп, но е с последно предупреждение за изваждане от отбора, ако въобще прескочи групата...
                                мани, 14 точки минус заради пропуска и 200+ лева назад - бях го играл, че ще има гол за португейците, че кристияна ще вкара, гол от дузпа и първи гол на кристияна - нищо не излезе дейш, ама ми върви в лИбоФта

Коментар

Working...
                                X