IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• I. Стандартна платена лига -

Записалите се до момента са:
    1. Nikola
    2. Nikola + 1 (Gav)
    3. Nikola + 2 (Geno)
    4. Given
    5. Given + 1
    6. Given + 2
    7. Nikola + 3 (Bund)
    8. Грую - платил
    9. Марин - платил
    10. Марин+1 - платил
    11. Хаки - платил
    12. GT
    13. GT+1

II. Платена лига без смени

1. Грую - платил
    2. Хаки - платил
    3. Муси - платил
    4. GT
    5. GT+1

Коментар

• Малииии, вие нямате спирка бе, Никола и Гивън - ама нормално, единият не игра във фентъзито на Еуропското, а другият завърши последен

Начи, като сте пък рекли, пак да спиша ситуацията с фентъзито, макар още да е много рано за него, като дори не е готово на техния си сайт, няма още правила и т.н. Както всяка година, ще направим 4 лиги:

I. Стандартна платена лига - вход от 50 кинта на калпак, спазват се правилата, които фентъзито определи за такива. Ако двама приключат с едни и същ точки, съответната награда се дели. Засега само се пишем кои ще участваме, а 2 седмици преди началото на фентъзито, т.е. на 01.08 ще го създам, ще пратя код на лични на всички, които са се записали и ще събирам таксата за входа. Наградите ще са както следва, като фондът се формира от всички участници, които платят 50 кинта за вход + 70 кинта джакпот, които останаха от фентъзито за европейското. Финалната сума ще я съобщя на 13.08:

1. Седмичен победител (тази награда е комулативна, т.е. може да се натрупа към друга награда за предно класиране), 4-то и 5-то място - входа, т.е. 50 кинта
      2. Трето място - 15% от останалия награден фонд
      3. Второ място - 25% от останалия награден фонд
      4. Първо място - 60% от останалия награден фонд

1. Nikola
      2. Nikola + 1 (Gav)
      3. Nikola + 2 (Geno)
      4. Given
      5. Given + 1
      6. Given + 2
      7. Nikola + 3 (Bund)
      8. Грую - платил
      9. Марин - платил
      10. Марин+1 - платил
      11. Хаки - платил

Не събирам пари в момента и не искам да ми превеждате нищо, защото още е рано - е, ако някой много държи, няма да го върна, но засега само се броим

II. Платена лига без смени - вход 20 кинта на калпак - и тук продължаваме традицията, като правилата ни следват тези на фентъзито, но имаме право да правим трансфери само по време на трансферните прозорци (летен - до 31.08 и зимен - до 31.01), за което се позлват двете диви карти. Останалите врътки, ако ги има, като трипъл кептън, ол-аут-атак и бенч бууст се ползват който кога счете за уместно, важното е да не се правят трансфери и да се боарави само с наличните футбалерци. Тази лига ще я направим само ако се съберем поне 5 човека, като победителят взема цялата сума. Ако се съберем 10 човек, може да се помисли и за премиране на втория, зависи от бройката участници.

1. Грую - платил
      2. Хаки - платил
      3. Муси - платил

Пак казвам, че не събирм средства и тук, просто се броим, лигата ще я създам на 01.08, ако сме повече от 5 човека желаещи

III. Стандартна безплатна лига - както вече се зарекох, ще се нарича Тиквестор.бг, като несъгласие с политиката на сайта. Ще е безплатна за всички, които искат да се включат, ще я създам на 01.08 и ще постна кода тък. Няма ограничения за брой играчи, няма проблем да се играе с един отбор и в платената, и в безплтната лига или пък само една от двете - който както прецени

IV. Главъ-у-главъ - безплатна - и тук си продължаваме традициите, като ще я огранича до 20 члена, както и миналата година, така че най-бързите ще спечелят, за другите - сори

Ами успех на всички и се бройте който където иска в платените лиги, безплатните така или иначе ще ги направя и ще ги пусна на 01.08 на общо основание тук. Весело лято и ако и умна, и руса, не се чудете много, че еВеш, не еВеш, на кОра времето си му минава, както казваше един много мъдър мой познар
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        Никакъв късмет няма. Просто го изигра както трябва, за което поздравления.
        А аз мислех, че всички след първите двама ще рискуват в опит да наваксат огромната дупка до челните позиции. Това означаваше, според мен де, че трябва да заложат на португалска защита и капитан от Португалия. Затова и реших да имам франсета в защита и капитан от защитниците, очаквайки дузпи без голове в целия мач.
        Е, за малко щеше да стане. Изненадах се искрено, като разгледах отборите на останалите - всички без теб бяха играли "на сигурно" сякаш водят в класирането.

Добро фентъзи стана, на повече си падам в маратонските издания като в EPL.
        Къде мога да се включа в този маратон (EPL)?
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Въпрос

Момчета, извинявайте за може би дилетанския въпрос, ама коя платформа за фентъзи за английската висша лига ползвате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение

Само толкова? Нали обеща поне 5 човека?
            Седи мирен бе, има повече от месец. Кажи сега, че си готов и с отбора вече.

Коментар

• Платена лига 50 лева вход.

1. Nikola
              2. Nikola + 1 (Gav)
              3. Nikola + 2 (Geno)
              4. Given
              5. Given + 1
              6. Given + 2
              7. Nikola + 3 (Bund)
              Last edited by Nikola; 12.07.2016, 09:22.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Аз чакам поне още трима да ми потвърдят...

Пиши на Груеца на лични, кои са хората и дали ще пускат парите по сметка, или ще ги даваш ти, за да може да си ги отмята човека.

Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                Засега толкова от мен.
                Само толкова? Нали обеща поне 5 човека?
                Last edited by Nikola; 12.07.2016, 09:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Време е за списъка за платената лига на Инвестор.бг Тази година очаквам да сме доста повече хора спрямо миналата година. Адвайте се в списъка и както винаги парите трябва да са по сметката на Груеца преди започването на първия кръг.

Go!

1. Nikola
                  2. Nikola + 1
                  3. Nikola + 2
                  4. Given
                  5. Given +1
                  6 Given +2
                  Засега толкова от мен.

Коментар

• Време е за списъка за платената лига на Инвестор.бг Тази година очаквам да сме доста повече хора спрямо миналата година. Адвайте се в списъка и както винаги парите трябва да са по сметката на Груеца преди започването на първия кръг.

Go!

1. Nikola
                    2. Nikola + 1
                    3. Nikola + 2

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ...Вече имам 3-ма записани за новата лига - 2 пъти Маринския и веднъж Хаки, като се сложа и мен и вече сме каре белот, но за шипЪ лигата е говорим след 3 седмици, още ни е рано
                      Е, аз и моят човек сме твърдо вътре, така че ставаме половин дузина.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Обозначавам се и аз за първия (като се замисли човек съм си аз ) - от тези 160 лв! 100 остават за двамата за следващото фентази по 50 лв. и 60 лв. ще ми ги дадеш на мен, за да нетирам частично едни дългове..
                        супер, поне са наши хора Значи 70 кинта отиват за джакпота на ШипЪ фентъзи Тези 60 оставащи кинта да ти ги преведа ли, или когато се видим - как ти е удобно? Вече имам 3-ма записани за новата лига - 2 пъти Маринския и веднъж Хаки, като се сложа и мен и вече сме каре белот, но за шипЪ лигата е говорим след 3 седмици, още ни е рано
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

1. Асен Найденов - 230 (ако е влязъл с 50 кинта) или 160 кинта (ако е влязъл с 20), тогава 70 кинта отиват в джакпота

Чакам да се обозначите кой кой е и да преведа сумите по избрани сметки. Успех и слдващия път - победителите не ги съдят
                          Обозначавам се и аз за първия (като се замисли човек съм си аз ) - от тези 160 лв! 100 остават за двамата за следващото фентази по 50 лв. и 60 лв. ще ми ги дадеш на мен, за да нетирам частично едни дългове..

Коментар

• ако трябва да съм честен, очкавах победа с много голове за Португалия, нещо от сорта на 3:2, но понеже бях ограничен откъм трансфери (имах само 6, при 5 играча, които го бяха добутали фо финала, тъй като бях заложил основно на дойчовете), затова и купих нападение от Португалия, не взех Гризман, който всички имат, а Жиру, а в зашите предположих, че Португалия ще инкасира по-малко голове, а и всички, с които се борех, вече имаха по много франсета - просто нямах избор, пък и се надявах на гол на кошчелни, а не посмях да взема пепе И като изгониха Кристиянка, дето го сложих капитан, и всичко ми се срина - тоагва остана да се надявам само на чиста мрежа. Отделно получих една торба картони и т.н.

А ингилизкото фентъзи е по-яко, за това спор няма, но тук си беше за спорта, да не губим тренинг за лятото, нещо като лятна подготовка Ще си пишем пак в края на месеца, а стартираме по време на стрестестовете - 13.08, може и да има нещо символично

П.С. И чакам за Асен някой нещо да каже, че имам пари да му давам, а не знам нито колко, нито по коя сметка - но ако не сиак, ще ги доабвя в джакпота - хаха

Коментар

А мен си ме покри късмета, но си имаш и презантиман, че всички ще се набълбукате с френска защита, та не ми оставше друго освен да хеджирам с португейци и то взе, че стана. ?
                              Никакъв късмет няма. Просто го изигра както трябва, за което поздравления.
                              А аз мислех, че всички след първите двама ще рискуват в опит да наваксат огромната дупка до челните позиции. Това означаваше, според мен де, че трябва да заложат на португалска защита и капитан от Португалия. Затова и реших да имам франсета в защита и капитан от защитниците, очаквайки дузпи без голове в целия мач.
                              Е, за малко щеше да стане. Изненадах се искрено, като разгледах отборите на останалите - всички без теб бяха играли "на сигурно" сякаш водят в класирането.

Добро фентъзи стана, на повече си падам в маратонските издания като в EPL.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Това е моят човек, така че пусни парите на мен. И честит подиум!
                                Идеално, значи да ти добавя и 5-те кинта, дето ти ги висях, та значи 143 - да му е честито, заслужи си ги.
                                А мен си ме покри късмета, но си имаш и презантиман, че всички ще се набълбукате с френска защита, та не ми оставше друго освен да хеджирам с португейци и то взе, че стана.
                                P.S. Имам твоя сметка в Алианц, по нея ли да ги пратя или ще ми пуснеш нова?

Коментар

Working...
                                X