IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
    Дано да няма промяна в правилата, че тамън ги научих към края на този сезон.
    е, то няма да е всяка година Лестър шампион, я, че всички да си купите онези смешки мареза и вардиту, дейш Ама пък как хваан хеттрика на Жиру - още ти се кефя
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дано да няма промяна в правилата, че тамън ги научих към края на този сезон.

Коментар

• Абе късмет си трябва, на мен например ми прави впечатление, че в годините, в които има изненади (Лестър - шампион, Чарли Адам - най-добър играч и т.н.), тогава печелят младите играчи, а в годините с логика (като тази, в която шампиони ще са Моу и гяволетата, а голмайстор - Златко Ибряма), печелят старите кримки, та да видим
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          И аз така си мислих с донорите, но виж как Гивънестито спечели лигата миналата година.

От последен... първи. Няма такъв калитар.
          Разбира се, това с "донорите" е просто шега.
          В тази игра няма нищо случайно, въпреки, че отстрани изглежда сякаш всичко е до късмет. Гивън-а и Марин изиграха перфектна серия от мачове и заслужено бяха най-отгоре в класирането.
          Моят човек, който сега стана втори на Евро фентъзито, миналата година му беше едва втори сезон в FPL, но завърши в топ 10 на Б-я Е, и при него началото изглеждаше повече от калитарско - рандъм функция за отбора и в първите пет кръга беше 3-ти в БГ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
            Май наистина се каниш да биеш, като гледам колко "донори" си докарал.
            И аз така си мислих с донорите, но виж как Гивънестито спечели лигата миналата година.

От последен... първи. Няма такъв калитар.
            Last edited by Nikola; 13.07.2016, 16:21.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ебаси, вие нямате спиране, особено Никола - мани, мани. Колец, ще ти пратя сметка, макар, както вече казах, в момента да не бързам за никъде, защото има цял месец дотогава
              Предполагам, че до края на седмицата ще пуснат и новото фентъзи

Коментар

• Първоначално изпратено от bendi12 Разгледай мнение
                Момчета, извинявайте за може би дилетанския въпрос, ама коя платформа за фентъзи за английската висша лига ползвате?
                http://fantasy.premierleague.com/

Чакаме те с нетърпение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  ......
                  ......
                  15. Nikola + 5 (Друг Nikola)

.....
                  Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  .Много ще ви тричам през тази година, момчета...
                  Май наистина се каниш да биеш, като гледам колко "донори" си докарал.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    I. Стандартна платена лига -

Записалите се до момента са:
                    1. Nikola
                    2. Nikola + 1 (Gav)
                    3. Nikola + 2 (Geno)
                    4. Given
                    5. Given + 1
                    6. Given + 2
                    7. Nikola + 3 (Bund)
                    8. Грую - платил
                    9. Марин - платил
                    10. Марин+1 - платил
                    11. Хаки - платил
                    12. GT
                    13. GT+1
                    14. Nikola + 4 (Izabela)
                    15. Nikola + 5 (Друг Nikola)

II. Платена лига без смени

Записалите се до момента са:
                    1. Грую - платил
                    2. Хаки - платил
                    3. Муси - платил
                    4. GT
                    5. GT+1

Някой да ми прати сметка, по която да се превеждат парите.
                    Last edited by Nikola; 13.07.2016, 11:25.

Коментар

• Много ще ви тричам през тази година, момчета. Много съм надъхан след фейла от миналата година. Определено имах нужда от мотивация, че след толкова години играта беше започнала да ми омръзва.

Някой знае ли, кога пускат фентъзито?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        сус бре, диване, чакай да видим първо колко ще се съберат А и ти миналата година отлепи от дъното, та не се знае тази какви ще ги надробиш
                        Именно!
                        2-3 кръга(по Нова година) даже бях първи и ... ми хареса
                        Стягайте се за тази, че "Куците коне" ще газят
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Ами направо превеждай парите по сметката ми
                          сус бре, диване, чакай да видим първо колко ще се съберат А и ти миналата година отлепи от дъното, та не се знае тази какви ще ги надробиш

Коментар

...

П.С. С двамата участници от ГТ-то вече имаме минимланта бройка и за лигата без смени, така че и такава ще имаме със сигурност
                            Ами направо превеждай парите по сметката ми
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                              Търсен ефект при мен, нали знаеш какво следва след последно място?

Предлагам обаче ако се съберем 20+ парчета да поразредим наградния фонд, за да има повече мотивация за тези, които изостанат на полусезона, да кажем. Освен това искам да съм сигурен, че Никола няма да рейджкуитне пак, че съм донякъде зависим от него.
                              Може, но нека все пак да видим колко ще се съберем като хора - до 20 парчета ще е такава бонус системата, над тях ще добавим примерно тримесечни победители или нещо от сорта, ще видим, че ежемесечни ми идва малко множко
                              А Колеца си е звезда, ти не го гледай каква хитра лисица е - той ще куитне и пак ще играе, едно време неговата "дружка" от ботевЪ правеше подобни филми, ама го махнахме от фентъзито за неспазване на правилата.

П.С. С двамата участници от ГТ-то вече имаме минимланта бройка и за лигата без смени, така че и такава ще имаме със сигурност

Коментар

Малииии, вие нямате спирка бе, Никола и Гивън - ама нормално, единият не игра във фентъзито на Еуропското, а другият завърши последен
                                Търсен ефект при мен, нали знаеш какво следва след последно място?

Предлагам обаче ако се съберем 20+ парчета да поразредим наградния фонд, за да има повече мотивация за тези, които изостанат на полусезона, да кажем. Освен това искам да съм сигурен, че Никола няма да рейджкуитне пак, че съм донякъде зависим от него.

Коментар

Working...
                                X