Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеняма ядове, уредено е тогава - т.е. всички 14 парчета са в играта и са платили
Имам още малко време да се поправя, ако реша"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТоше - моля да ти дам парите като седнем да гледаме някой мач?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
4. Още един фен на ГТ - 50 кинта
5. Captain Morgan - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
10. Приятел на Гивън - 20 кинта
11. Приятел на Гивън 2 - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
13. weekend stars - 50 кинта
14. Приятел на Марин - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става
Тоше - моля да ти дам парите като седнем да гледаме някой мач?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеГруеца преди малко зададе един много ценен въпрос, а именно:
АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????
Ще го подложа на гласуване, ако стане, и или ще изплатим парата според резултатите към момента, или ше прехвърля сумите за следващото фентъзи на шипЪ/респективно ще върна сумите на тези, които са се отказали за шипЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става
АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНямам ни жиру, ни Кристиянка - всичко ми е яко диференциали (и в двата смисъла )Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеГотови ли сте? Аз си признавам, че не знам правилата, но каквото стане. Реално гръм на едно място два пъти не удря, тъй че махайте Жиру, знам, че сте го накупили всичкиLiverpool Forever
Коментар
-
аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Вече сме 15:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
13. Приятел на Капитан Морган - 20 кинта
14. weekend stars - 50 кинта
15. Приятел на Марин - 20 кинта
Не съм получил кинтите само от приятеля на Капитан Морган и приятеля на Марин, но вторият днес ми се обади, така че вероятно утре ще са при мен Чакаме и още един приятел на Марин, ако се реши, но и така сме си добре.
Все пак, ако се решите - идвайте,
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеУтре ще ти се обадят да ти дадат пари още двама рибоциNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар