IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Нещо ми се струва, че се набълбуках с прекалено много франсета, а като цяло ги фаворизират малко повече отколкото заслужават
    Имам още малко време да се поправя, ако реша
    е, то без франсета не може, няма как да минеш, но аз съм разкарал жиру конструиро - не ме кефи нещо, пък да видим ще плача ли, ще се смея ли. дано съм направил верния избор
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      няма ядове, уредено е тогава - т.е. всички 14 парчета са в играта и са платили
      Нещо ми се струва, че се набълбуках с прекалено много франсета, а като цяло ги фаворизират малко повече отколкото заслужават
      Имам още малко време да се поправя, ако реша
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Тоше - моля да ти дам парите като седнем да гледаме някой мач?
        няма ядове, уредено е тогава - т.е. всички 14 парчета са в играта и са платили
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
          засега сме това:
          1. Грую - 50 кинта
          2. mussi - 20 камъка
          3. GT - 50 кинта
          4. Още един фен на ГТ - 50 кинта
          5. Captain Morgan - 50 кинта
          6. Hakkinen - 20 кинта
          7. marinbg - 20 кинта
          8. Bobby D. - 50 лв.
          9. Гивън - 20 кинта
          10. Приятел на Гивън - 20 кинта
          11. Приятел на Гивън 2 - 20 кинта
          12.sauron - 20 кинта
          13. weekend stars - 50 кинта
          14. Приятел на Марин - 20 кинта

Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става

Тоше - моля да ти дам парите като седнем да гледаме някой мач?

Коментар

• весела работа - в платената лига сме повече от кубертеновата Стига бре, какви ги вършите - а още не е врем за почивки, баси

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Груеца преди малко зададе един много ценен въпрос, а именно:
              АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????
              Ми продължваме да мИчатем
              Ще го подложа на гласуване, ако стане, и или ще изплатим парата според резултатите към момента, или ше прехвърля сумите за следващото фентъзи на шипЪ/респективно ще върна сумите на тези, които са се отказали за шипЪ

Коментар

аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
                засега сме това:
                1. Грую - 50 кинта
                2. mussi - 20 камъка
                3. GT - 50 кинта
                6. Hakkinen - 20 кинта
                7. marinbg - 20 кинта
                8. Bobby D. - 50 лв.
                9. Гивън - 20 кинта
                12.sauron - 20 кинта

Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става
                Груеца преди малко зададе един много ценен въпрос, а именно:
                АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????
                Only God Can Judge me...

Коментар

Нямам ни жиру, ни Кристиянка - всичко ми е яко диференциали (и в двата смисъла )
                  Тогава или ще се налапаш или ще потънеш якоЕ имаш и дива карта да се коригираш ако нещата не тръгнат на добре
                  Liverpool Forever

Коментар

• Нямам ни жиру, ни Кристиянка - всичко ми е яко диференциали (и в двата смисъла )

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                      Готови ли сте? Аз си признавам, че не знам правилата, но каквото стане. Реално гръм на едно място два пъти не удря, тъй че махайте Жиру, знам, че сте го накупили всички
                      И кристияна роналда всички са взели това е ясно то с тез промени на капитана е повече от ясно,че са и последната група която играе.Нормално е и тук да има есеншъл играчи както в английското фентъзи и тия двамата ще са от тях поне според повечето играчи така че явно останалите ще са разликатаЩе бъде оспорвано до края според мен,дано аз изляза победителИначе късмет на всички участници но все пак да е в нормални граници
                      Liverpool Forever

Коментар

• аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
                        засега сме това:
                        1. Грую - 50 кинта
                        2. mussi - 20 камъка
                        3. GT - 50 кинта
                        6. Hakkinen - 20 кинта
                        7. marinbg - 20 кинта
                        8. Bobby D. - 50 лв.
                        9. Гивън - 20 кинта
                        12.sauron - 20 кинта

Коментар

• Готови ли сте? Аз си признавам, че не знам правилата, но каквото стане. Реално гръм на едно място два пъти не удря, тъй че махайте Жиру, знам, че сте го накупили всички

Коментар

• Отпиши го, моля те. Няма да успее да се включи.
                            Last edited by Captain Morgan; 09.06.2016, 12:25.

Коментар

• Вече сме 15:

1. Грую - 50 кинта
                              2. mussi - 20 камъка
                              3. GT - 50 кинта
                              6. Hakkinen - 20 кинта
                              7. marinbg - 20 кинта
                              8. Bobby D. - 50 лв.
                              9. Гивън - 20 кинта
                              12.sauron - 20 кинта
                              13. Приятел на Капитан Морган - 20 кинта
                              14. weekend stars - 50 кинта
                              15. Приятел на Марин - 20 кинта

Не съм получил кинтите само от приятеля на Капитан Морган и приятеля на Марин, но вторият днес ми се обади, така че вероятно утре ще са при мен Чакаме и още един приятел на Марин, ако се реши, но и така сме си добре.

Все пак, ако се решите - идвайте,

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Утре ще ти се обадят да ти дадат пари още двама рибоци
                                ми чекам ги - може и ти да ми ги дадеш на живо, няма проблем

Коментар

Working...
                                X