If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци от лигата без смени, предлагам джакпота от 140 кинта да се разпредели като:
- 100 кинта за първия
- 40 кинта за втория,
ако сте ок, естествено, ако не сте - всичко отива за победителя
Момци от лигата без смени, предлагам джакпота от 140 кинта да се разпредели като:
- 100 кинта за първия
- 40 кинта за втория,
ако сте ок, естествено, ако не сте - всичко отива за победителя
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Tikvestor.bg - стандартната безплатна лига, кодът за нея е: 118876-217233
Tikvestor.bg-главъ-у-главъ - безплатната лига за игра един среу друг, тук съм ограничил броя до 20 парчета, за да се срешнем по 2 пъти на разменено гостуване , кодът за записаване е: 118876-217255
Успех на всички и нека човекът с най-точните познания и късмет победи
...набутах се в двете олимпийски...айде мачкайте соколи!
Леле, щом новаците започнахте да се пънете на доайена на фентъзи футбола в България.
Ще има тричане.
Новак в тази лига Крайното класиране казва кой печели ,а милост от мен няма да има Като поведа 200-300 точки на полусезона може и да почна да давам безплатни съвети
Момци, абе ние хубаво си хортуваме, ама някой има ли идея къде аджеба ще дават ингилизкото тази година Че аз тотално се обърках - Диемите са загубили правата, Ментел са ги купили за 3 години, ама изобщо не е ясно нов канал ли ще правят, само за техни абонати ли ще е, какво?
Ако някой има инфо - да сподели.
П.С. Получил съм и парите на саурон, но ще ъпдейтна таблицата в края на седмицата
Уф, добре де, нямате проблеми, ще предложа и още награди. Нещо такова как е:
Общо сме се записали 24 човека, което е 1200 лв, отделно имаме 70 кинта джакпот от еврофентъзито, т.е. общо 1270, разпределението им става по следния начин:
- Първо място - 450 кинта
- Второ място - 250 кинта
- Трето място - 150 кинта
- Четвърто, пето, шесто - 50 кинта (входа)
- най-добър седмичен - 70 кинта (джакпота от предишното фентъзи)
- най-добър всяка четвърт (има такава опция да се гледа класирането по тримесечия) - 50 кинта (входа)
Наградите за най-добър седмичен и най-добър за дадена четвърт са комулативни.
Така как ви се струва - реално има смисъл да се бориш по всяко време, стига да можеш
Коментар