If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз избрах Гризман вместо този бастун, въпреки че позициите, на които играят, предполагат пред Жиру да има повече възможности за голове. И Кристиянка не си взех. Ще видим
aз се реших да нямам много франсета в атака, щото си мисля, че ще се издънят на старта, пък да видим дали съм прав, или не съм. Ако можех да ограя с 4 нападателя щеше да ми е по-лесно, но сега ми е трудничко, а и търся диференшълите още отначалото, защото после, във втпрата фаза, ако няма някакви ултра издънки, всички ще сме с еднакви играчи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
е, то без франсета не може, няма как да минеш, но аз съм разкарал жиру конструиро - не ме кефи нещо, пък да видим ще плача ли, ще се смея ли. дано съм направил верния избор
Аз избрах Гризман вместо този бастун, въпреки че позициите, на които играят, предполагат пред Жиру да има повече възможности за голове. И Кристиянка не си взех. Ще видим
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Нещо ми се струва, че се набълбуках с прекалено много франсета, а като цяло ги фаворизират малко повече отколкото заслужават
Имам още малко време да се поправя, ако реша
е, то без франсета не може, няма как да минеш, но аз съм разкарал жиру конструиро - не ме кефи нещо, пък да видим ще плача ли, ще се смея ли. дано съм направил верния избор
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
няма ядове, уредено е тогава - т.е. всички 14 парчета са в играта и са платили
Нещо ми се струва, че се набълбуках с прекалено много франсета, а като цяло ги фаворизират малко повече отколкото заслужават
Имам още малко време да се поправя, ако реша
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
аз не съм на 100% готов, имам още малко корекции да направя, пък каквото излезе
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
4. Още един фен на ГТ - 50 кинта
5. Captain Morgan - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
10. Приятел на Гивън - 20 кинта
11. Приятел на Гивън 2 - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
13. weekend stars - 50 кинта
14. Приятел на Марин - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става
Тоше - моля да ти дам парите като седнем да гледаме някой мач?
Груеца преди малко зададе един много ценен въпрос, а именно:
АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????
Ми продължваме да мИчатем
Ще го подложа на гласуване, ако стане, и или ще изплатим парата според резултатите към момента, или ше прехвърля сумите за следващото фентъзи на шипЪ/респективно ще върна сумите на тези, които са се отказали за шипЪ
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
Само приятелят на Марин не ми е превел още сумата, но останалото е при мен. Засега обаче са се регистрирали само 12 човека, но колкото толкова, важното е купон да става
Груеца преди малко зададе един много ценен въпрос, а именно:
АКО ТАРАМБУКИТЕ вземат направят добро и взривят цялата УЕФА во'главе Платини, Меркел и прочие идиоти... и вземат да прекратят юро-то... какво правим с фентъзито????????????????????????????
Готови ли сте? Аз си признавам, че не знам правилата, но каквото стане. Реално гръм на едно място два пъти не удря, тъй че махайте Жиру, знам, че сте го накупили всички
И кристияна роналда всички са взели това е ясно то с тез промени на капитана е повече от ясно,че са и последната група която играе.Нормално е и тук да има есеншъл играчи както в английското фентъзи и тия двамата ще са от тях поне според повечето играчи така че явно останалите ще са разликатаЩе бъде оспорвано до края според мен,дано аз изляза победителИначе късмет на всички участници но все пак да е в нормални граници
засега сме това:
1. Грую - 50 кинта
2. mussi - 20 камъка
3. GT - 50 кинта
6. Hakkinen - 20 кинта
7. marinbg - 20 кинта
8. Bobby D. - 50 лв.
9. Гивън - 20 кинта
12.sauron - 20 кинта
Готови ли сте? Аз си признавам, че не знам правилата, но каквото стане. Реално гръм на едно място два пъти не удря, тъй че махайте Жиру, знам, че сте го накупили всички
Коментар