Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
аз пак си предлагам 30 точки наказание за трите трансфера и да си ползва уайлд картата по време на трансферния прозорец. Алтернативно, 20 точки наказание и да си ползва уайлд картата сега, в този кръг. Но както казах и преди, тук сме демократичен форум, а и си имаме правила, които са нарушени - така че vox populi, vox deiNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ето пак отговора на младежа:
Здравей, пак не ми публикува мнението в темата, не знам какво става...
Ето какво исках да напиша:
Здравейте, Принципно съм съгласен с всичко, което решите, това е ясно. Ясно е, и че грешката ми няма да се повтори и беше абсолютно по невнимание и навик към играта (имам 3 сезона досега и участвам и в нормалната лига, където правех същите трансфери...). Надявам се на разбиране, все пак всичко е за удоволствие и не виждам какъв е смисъла от някакви крайни мерки...
Моля да обърнете внимание и на факта, че ефектът от трансферите ми е плюс 2т към резултата всичко на всичко - 15т от новите минус 9т от старите и минус 4т за втори трансфер (мисля е ясно, че при липсата на Ибрахимович капитан щеше да е Агуеро, което е пак същото удвояване). Честно казано 40т наказание (минус 28 и 12 за нови 3 трансфера) или отпадане на възможността да ползвам wild card (направо обезмисля участието ми) ми се струва прекалено сурово... Но пък ваша воля, може би и аз на ваше място щях да се издразня яко и да пледирам за сурово наказние Трябва си диспиплина и спазване на правилата, съгласен съм.
Поздрави!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
сори
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОффф. Вече казах какво мисля, но e понеделник и не е готино пича да започне седмицата с дисквалификация от фентъзи лига.
Предлагам следното -
- прави обратните трансфери (взима си Коста, ДеБройне и третия трансфер от тази седмица),
- махаме му точките от Ибряма и Кутиньо (28 общо),
- НЕ му добавяме точките, които са направили сменените фуболисти
- понася си допълнителното наказание от играта, която му взима 4 точки за трансфер.
И, последно, горните смени да се направят тази седмица, БЕЗ да използва уайлд кард.
Принципно съм съгласен с всичко, което решите, това е ясно. Ясно е, и че грешката ми няма да се повтори и беше абсолютно по невнимание и навик към играта (имам 3 сезона досега и участвам и в нормалната лига, където правех същите трансфери...). Надявам се на разбиране, все пак всичко е за удоволствие и не виждам какъв е смисъла от някакви крайни мерки...
Моля да обърнете внимание и на факта, че ефектът от трансферите ми е плюс 2т към резултата всичко на всичко - 15т от новите минус 9т от старите и минус 4т за втори трансфер (мисля е ясно, че при липсата на Ибрахимович капитан щеше да е Агуеро, което е пак същото удвояване). Честно казано 40т наказание (минус 28 и 12 за нови 3 трансфера) или отпадане на възможността да ползвам wild card (направо обезмисля участието ми) ми се струва прекалено сурово... Но пък ваша воля, може би и аз на ваше място щях да се издразня яко и да пледирам за сурово наказние
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто какво ми е написал младежът на лични - пробвал се е да го напише тук, но нещо не е успял:
"Ееее, пичове, голяма тъпотия направих, съжалявам.... Правитала са ясни - ама нещо съм изтрещял от работа и явно си действам по навик, на автопилот.... Хубаво де, какво ще кажете след като другия кръг използваме дивата карта просто да сметнем разликата в точките спрямо първоначалния ми състав и ще я извадим от крайния ми резултат накрая? Ако съм спечелил нещо от разликата в цените до другия кръг, обещавам да не го харча при ползването на дивата карта "
Сега, аз лично съм раздвоен - правилата са си правила, но пък момчето е ново, та хич не съм убеден какво да правим? Направил е 3 смени, като даже е -4 точки сам Аз лично бих му наложил 30 точки наказание (по 10 за всяка смяна), но оставям решението на всички, за да се реши демикратично
Предлагам следното -
- прави обратните трансфери (взима си Коста, ДеБройне и третия трансфер от тази седмица),
- махаме му точките от Ибряма и Кутиньо (28 общо),
- НЕ му добавяме точките, които са направили сменените фуболисти
- понася си допълнителното наказание от играта, която му взима 4 точки за трансфер.
И, последно, горните смени да се направят тази седмица, БЕЗ да използва уайлд кард.
Коментар
-
Ето какво ми е написал младежът на лични - пробвал се е да го напише тук, но нещо не е успял:
"Ееее, пичове, голяма тъпотия направих, съжалявам.... Правитала са ясни - ама нещо съм изтрещял от работа и явно си действам по навик, на автопилот.... Хубаво де, какво ще кажете след като другия кръг използваме дивата карта просто да сметнем разликата в точките спрямо първоначалния ми състав и ще я извадим от крайния ми резултат накрая? Ако съм спечелил нещо от разликата в цените до другия кръг, обещавам да не го харча при ползването на дивата карта "
Сега, аз лично съм раздвоен - правилата са си правила, но пък момчето е ново, та хич не съм убеден какво да правим? Направил е 3 смени, като даже е -4 точки сам Аз лично бих му наложил 30 точки наказание (по 10 за всяка смяна), но оставям решението на всички, за да се реши демикратичноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеуф, пак старата история - ново е момчето, но аз му обясних, че няма право на смени, а само на двете диви карти, ама може ида не ме е разбрал, не знам Не знам и как да процедираме - принципно сме се разбрали, че всичко извън правилата е аут и толкова, а младежът даже и тази седмица си е направил трансфер Да го изчакаме да се появи във форума и да даде обяснения, пък да видим - определено си е тотално нарушение на правилата!!!
С пари или без пари обаче, при всички положения съм за отпадане от надпреварата.
Коментар
-
Понеже е 1ви кръг и ако всички са съгласни, като компромисен вариант може да го приемем за ползване на wild card, т.е да не си ползва wild card първия полусезон и да не извършва повече трансфери. Иначе, за мен си е дисквалификация. Само да уточним, поради разместване в класирането, че става въпрос за отбор Gegenpressing 2.Last edited by Captain Morgan; 22.08.2016, 07:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеЛидерът в лигата без смени е направил 2 трансфера. Как ще процедираме в този длучай?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе знам какво имаш предвид, но, за разлика от Арсенал, на нас това ни бяха титулярните защитници.Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКариус на мястото на Миньоле е една от промените, които биха могли да ни стабилизират. Малшанс, че се контузи по време на предсезонната подготовка...
Коментар
Коментар