IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    аз пак си предлагам 30 точки наказание за трите трансфера и да си ползва уайлд картата по време на трансферния прозорец. Алтернативно, 20 точки наказание и да си ползва уайлд картата сега, в този кръг. Но както казах и преди, тук сме демократичен форум, а и си имаме правила, които са нарушени - така че vox populi, vox dei
    Аз, с оглед на собствената ми изцепка от предходния сезон, съм склонен да проявя разбиране и да се съглася с най-лекото наказание от минус 30 точки и "Продължаваме напред, фентъзито е велика игра"
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• аз пак си предлагам 30 точки наказание за трите трансфера и да си ползва уайлд картата по време на трансферния прозорец. Алтернативно, 20 точки наказание и да си ползва уайлд картата сега, в този кръг. Но както казах и преди, тук сме демократичен форум, а и си имаме правила, които са нарушени - така че vox populi, vox dei
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ето пак отговора на младежа:

Здравей, пак не ми публикува мнението в темата, не знам какво става...

Ето какво исках да напиша:

Здравейте, Принципно съм съгласен с всичко, което решите, това е ясно. Ясно е, и че грешката ми няма да се повтори и беше абсолютно по невнимание и навик към играта (имам 3 сезона досега и участвам и в нормалната лига, където правех същите трансфери...). Надявам се на разбиране, все пак всичко е за удоволствие и не виждам какъв е смисъла от някакви крайни мерки...

Моля да обърнете внимание и на факта, че ефектът от трансферите ми е плюс 2т към резултата всичко на всичко - 15т от новите минус 9т от старите и минус 4т за втори трансфер (мисля е ясно, че при липсата на Ибрахимович капитан щеше да е Агуеро, което е пак същото удвояване). Честно казано 40т наказание (минус 28 и 12 за нови 3 трансфера) или отпадане на възможността да ползвам wild card (направо обезмисля участието ми) ми се струва прекалено сурово... Но пък ваша воля, може би и аз на ваше място щях да се издразня яко и да пледирам за сурово наказние Трябва си диспиплина и спазване на правилата, съгласен съм.

Поздрави!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• сори

Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
          Оффф. Вече казах какво мисля, но e понеделник и не е готино пича да започне седмицата с дисквалификация от фентъзи лига.

Предлагам следното -
          - прави обратните трансфери (взима си Коста, ДеБройне и третия трансфер от тази седмица),
          - махаме му точките от Ибряма и Кутиньо (28 общо),
          - НЕ му добавяме точките, които са направили сменените фуболисти
          - понася си допълнителното наказание от играта, която му взима 4 точки за трансфер.

И, последно, горните смени да се направят тази седмица, БЕЗ да използва уайлд кард.
          Здравейте,

Принципно съм съгласен с всичко, което решите, това е ясно. Ясно е, и че грешката ми няма да се повтори и беше абсолютно по невнимание и навик към играта (имам 3 сезона досега и участвам и в нормалната лига, където правех същите трансфери...). Надявам се на разбиране, все пак всичко е за удоволствие и не виждам какъв е смисъла от някакви крайни мерки...

Моля да обърнете внимание и на факта, че ефектът от трансферите ми е плюс 2т към резултата всичко на всичко - 15т от новите минус 9т от старите и минус 4т за втори трансфер (мисля е ясно, че при липсата на Ибрахимович капитан щеше да е Агуеро, което е пак същото удвояване). Честно казано 40т наказание (минус 28 и 12 за нови 3 трансфера) или отпадане на възможността да ползвам wild card (направо обезмисля участието ми) ми се струва прекалено сурово... Но пък ваша воля, може би и аз на ваше място щях да се издразня яко и да пледирам за сурово наказние

Поздрави!

Коментар

Ето какво ми е написал младежът на лични - пробвал се е да го напише тук, но нещо не е успял:

"Ееее, пичове, голяма тъпотия направих, съжалявам.... Правитала са ясни - ама нещо съм изтрещял от работа и явно си действам по навик, на автопилот.... Хубаво де, какво ще кажете след като другия кръг използваме дивата карта просто да сметнем разликата в точките спрямо първоначалния ми състав и ще я извадим от крайния ми резултат накрая? Ако съм спечелил нещо от разликата в цените до другия кръг, обещавам да не го харча при ползването на дивата карта "

Сега, аз лично съм раздвоен - правилата са си правила, но пък момчето е ново, та хич не съм убеден какво да правим? Направил е 3 смени, като даже е -4 точки сам Аз лично бих му наложил 30 точки наказание (по 10 за всяка смяна), но оставям решението на всички, за да се реши демикратично
            Оффф. Вече казах какво мисля, но e понеделник и не е готино пича да започне седмицата с дисквалификация от фентъзи лига.

Предлагам следното -
            - прави обратните трансфери (взима си Коста, ДеБройне и третия трансфер от тази седмица),
            - махаме му точките от Ибряма и Кутиньо (28 общо),
            - НЕ му добавяме точките, които са направили сменените фуболисти
            - понася си допълнителното наказание от играта, която му взима 4 точки за трансфер.

И, последно, горните смени да се направят тази седмица, БЕЗ да използва уайлд кард.

Коментар

• Ето какво ми е написал младежът на лични - пробвал се е да го напише тук, но нещо не е успял:

"Ееее, пичове, голяма тъпотия направих, съжалявам.... Правитала са ясни - ама нещо съм изтрещял от работа и явно си действам по навик, на автопилот.... Хубаво де, какво ще кажете след като другия кръг използваме дивата карта просто да сметнем разликата в точките спрямо първоначалния ми състав и ще я извадим от крайния ми резултат накрая? Ако съм спечелил нещо от разликата в цените до другия кръг, обещавам да не го харча при ползването на дивата карта "

Сега, аз лично съм раздвоен - правилата са си правила, но пък момчето е ново, та хич не съм убеден какво да правим? Направил е 3 смени, като даже е -4 точки сам Аз лично бих му наложил 30 точки наказание (по 10 за всяка смяна), но оставям решението на всички, за да се реши демикратично

Коментар

уф, пак старата история - ново е момчето, но аз му обясних, че няма право на смени, а само на двете диви карти, ама може ида не ме е разбрал, не знам Не знам и как да процедираме - принципно сме се разбрали, че всичко извън правилата е аут и толкова, а младежът даже и тази седмица си е направил трансфер Да го изчакаме да се появи във форума и да даде обяснения, пък да видим - определено си е тотално нарушение на правилата!!!
                Хммм, младежът явно не е разбрал нищо от правилата. Ако е така, предлагам да бъде изваден от лигата и дори нямам против да му върнем парите.
                С пари или без пари обаче, при всички положения съм за отпадане от надпреварата.

Коментар

• Понеже е 1ви кръг и ако всички са съгласни, като компромисен вариант може да го приемем за ползване на wild card, т.е да не си ползва wild card първия полусезон и да не извършва повече трансфери. Иначе, за мен си е дисквалификация. Само да уточним, поради разместване в класирането, че става въпрос за отбор Gegenpressing 2.
                  Last edited by Captain Morgan; 22.08.2016, 07:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                    Лидерът в лигата без смени е направил 2 трансфера. Как ще процедираме в този длучай?
                    уф, пак старата история - ново е момчето, но аз му обясних, че няма право на смени, а само на двете диви карти, ама може ида не ме е разбрал, не знам Не знам и как да процедираме - принципно сме се разбрали, че всичко извън правилата е аут и толкова, а младежът даже и тази седмица си е направил трансфер Да го изчакаме да се появи във форума и да даде обяснения, пък да видим - определено си е тотално нарушение на правилата!!!

Коментар

• Лидерът в лигата без смени е направил 2 трансфера. Как ще процедираме в този длучай?

Коментар

• Много силно начало за всички.

Тази година ще е много интересна лигата.

Груец, отборчето ти е добро. Просто на някои хора им върза прекалено много от играчи, които дълго време няма да им дадат никакви точки.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хехе, вече съм последен - смех Ама така е, като нищо, освен капитана, не ми се получи - здраве да е, продължаваме напреТ

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Не знам какво имаш предвид, но, за разлика от Арсенал, на нас това ни бяха титулярните защитници.
                            E Матип и Сако би следвало да са титуляри ако са здрави.Кариус би следвал да е алтернатива на Миноле,макар че аз лично нямам кой зане какви забележки към вратаря за вчерашния мач.Рагнар Лодброк мисля че може да цъка и ляв освен централен, а и Милнър ако е ляв бек едва ли няма да е по добре от Морено така че на практика всички отзад може да са различни с изключение на Клайн Дано поне тая година сме в топ 4! YNWA както се казва
                            Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Кариус на мястото на Миньоле е една от промените, които биха могли да ни стабилизират. Малшанс, че се контузи по време на предсезонната подготовка...
                              Миньончето хвана дузпа...какво повече да направи с тия циркаджии пред него...ония наркомана таман щеше да му изтече наказанието, а той взе че се скара с Клопа...

Коментар

• Чудя се...как ли страдат тия с Чех вратар на отбора си...

Коментар

Working...
                                X