IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Не знам какво имаш предвид, но, за разлика от Арсенал, на нас това ни бяха титулярните защитници.
    мдаааа
    Иначе желая успех, Клоп е супер тренер, а и Ливера заслужава по някое време да спечели шипЪ, но едва ли ще е тази година, макар че зависи и как са го играли букитата - след миналата година и/или финалът за ШЛ в Стамбула града гулема, мисля, че всичко е възможно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не знам какво имаш предвид, но, за разлика от Арсенал, на нас това ни бяха титулярните защитници.
      Кариус на мястото на Миньоле е една от промените, които биха могли да ни стабилизират. Малшанс, че се контузи по време на предсезонната подготовка...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
        .....

P.S.YNWA поредния инфарктен и зрелищен мач за мойте,дано се стабилизират като се върнат защитниците че иначе нищо добро не ни чака

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          аз, стандартни, тръгнах с фейл, така че пак ще има да наваксвам, но здраве да е - първите кръгове винаги са били лотария, поне от моята гледна точка. На всички уцелили съставите - поздравления
          И аз съм с лошо начало но надеждата умира последнаЕдин клиин шиит на Челси довечера ще пооправи малко нещатаГледаме напред

P.S.YNWA поредния инфарктен и зрелищен мач за мойте,дано се стабилизират като се върнат защитниците че иначе нищо добро не ни чака
          Liverpool Forever

Коментар

• и аз фейл - трябваше да сложа капитан КоУтиньо, ама кой да знае че Венгера ще се шегува с избора на защитници за тоя мач!?!

Коментар

• аз, стандартни, тръгнах с фейл, така че пак ще има да наваксвам, но здраве да е - първите кръгове винаги са били лотария, поне от моята гледна точка. На всички уцелили съставите - поздравления
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Новият сезон във Висшата лига стартира по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2

Ето и програмата за този уикенд:

Събота, 13 август:
                14.30 Хъл Сити срещу Лестър Сити – на живо по DIEMA SPORT 2
                17.00 Евертън срещу Тотнъм Хотспър – на живо по DIEMA SPORT 2
                19.30 Манчестър Сити срещу Съндърланд – на живо по DIEMA SPORT 2

Неделя, 14 август:
                15.30 Борнемут – Манчестър Юнайтед – на живо по DIEMA SPORT
                18.00 Арсенал – Ливърпул – на живо по DIEMA SPORT

Понеделник, 15 август:
                22.00 Челси – Уест Хям Юнайтед – на живо по DIEMA SPORT 2
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ще дават всички мачове като миналата година по Диемите!Току що излезе съобщение на сайта им и всичко си остава по старому
                  Идеалка, мерси

Коментар

• Ще дават всички мачове като миналата година по Диемите!Току що излезе съобщение на сайта им и всичко си остава по старому
                    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      gledaisport.com - има една торба линкове и си избираш, но не е като на тв
                      Тенкю!

Коментар

Добър въпрос по принцип. Фенове, споделете къде в нета има качествени стриймове, че май към пиратство вървят нещата.
                        gledaisport.com - има една торба линкове и си избираш, но не е като на тв

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          А къде в нета ще може да се гледа в неделя Арсенал-Ливърпул?
                          Добър въпрос по принцип. Фенове, споделете къде в нета има качествени стриймове, че май към пиратство вървят нещата.

Коментар

Май никъде освен нета няма да дават мачовете от ВЛ?
                            А къде в нета ще може да се гледа в неделя Арсенал-Ливърпул?
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Май никъде освен нета няма да дават мачовете от ВЛ?
                              уж нова още преговаряли, но май първият кръг отлетя безвъзвратно вече, да се надяваме за втория, че ще е налично нещо

Коментар

• Май никъде освен нета няма да дават мачовете от ВЛ?
                                Liverpool Forever

Коментар

Working...
                                X