Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда обобщя, ако съм разбрал правилно:
- да не си ползва дивата лятна карта, т.е. все едно я е използвал за 3-те нерегламентирани трансфера, без да му се махат кавито и да е точки, като може да си ползва после зимната, като и дойде времето през януари - 3 гласа
- да му се махнат 30 точки и да си ползва дивата лятна карта - 2 гласа
- да си възстанови отбора и да му се махнат 28 точки, като след това да може да си ползва дивата лятна карта - 1 глас
Мусиииии, кАде си бре, серсемин, ти какво ще кажеш? Ако не съм разбрал нещо правилно, моля, коригирайте ме
След дълго и внимателно проучване на казуса смятам, че варианта с wild card-a е най-приемлив.
Все пак става въпрос за нов участник и едно по-солено наказание ще доведе до демотиватиция към други потенциални нови участници, а двете лиги набират все повече такива и определено стават по-интересни.
Та... с цел популяризиране на "Лигата без смени",която изостава значително от другите лиги по брой участници предлагам "болднатият" вариант с изричното уточнение, че това е само за нови участници (дано догодина е коректен и играе със същия ник и име на отбор), докато за такива дори и с едно участие да следва моментална дисквалификация...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми заповядай Ама според мен се прецакваш - но пък имаш шанс за седмичната или пък за някоя от тримесечните Ако си ок - да ти пускам сметката и кода за лигата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение70, след трансферите - 66.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз принципно приемам, ама колко точки имаш, че да не стане проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеа участници за стандартната платена лига приемате ли още? замотах се и изтървах първия кръг а сам да играя е скучно...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеКаквото и да се реши, мисля че това трябва да е последен компромис за двете платени лиги. Всяка следваща грешка - дисквалификация.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
да обобщя, ако съм разбрал правилно:
- да не си ползва дивата лятна карта, т.е. все едно я е използвал за 3-те нерегламентирани трансфера, без да му се махат кавито и да е точки, като може да си ползва после зимната, като и дойде времето през януари - 3 гласа
- да му се махнат 30 точки и да си ползва дивата лятна карта - 2 гласа
- да си възстанови отбора и да му се махнат 28 точки, като след това да може да си ползва дивата лятна карта - 1 глас
Мусиииии, кАде си бре, серсемин, ти какво ще кажеш? Ако не съм разбрал нещо правилно, моля, коригирайте меNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеАбсолютно съгласен с Captain Morgan. След миналата година се разбрахме без компромиси по правилата. В случая имаме нарушение, което може да се компенсира единствено без ползване на допълните трансфери за 1-ви полусезон. Дори можем да му броим +4 точки накрая. Така приемаме, че е направил 2 трансфера с дивата карта и толкоз. Това е моето мнение.
Груец, тук стават три гласа значи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнениеПонеже е 1ви кръг и ако всички са съгласни, като компромисен вариант може да го приемем за ползване на wild card, т.е да не си ползва wild card първия полусезон и да не извършва повече трансфери. Иначе, за мен си е дисквалификация. Само да уточним, поради разместване в класирането, че става въпрос за отбор Gegenpressing 2.
Абсолютно съгласен с Captain Morgan. След миналата година се разбрахме без компромиси по правилата. В случая имаме нарушение, което може да се компенсира единствено без ползване на допълните трансфери за 1-ви полусезон. Дори можем да му броим +4 точки накрая. Така приемаме, че е направил 2 трансфера с дивата карта и толкоз. Това е моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gegenpressing Разгледай мнениеЗдравейте,
Принципно съм съгласен с всичко, което решите, това е ясно. Ясно е, и че грешката ми няма да се повтори и беше абсолютно по невнимание и навик към играта (имам 3 сезона досега и участвам и в нормалната лига, където правех същите трансфери...). Надявам се на разбиране, все пак всичко е за удоволствие и не виждам какъв е смисъла от някакви крайни мерки...
Моля да обърнете внимание и на факта, че ефектът от трансферите ми е плюс 2т към резултата всичко на всичко - 15т от новите минус 9т от старите и минус 4т за втори трансфер (мисля е ясно, че при липсата на Ибрахимович капитан щеше да е Агуеро, което е пак същото удвояване). Честно казано 40т наказание (минус 28 и 12 за нови 3 трансфера) или отпадане на възможността да ползвам wild card (направо обезмисля участието ми) ми се струва прекалено сурово... Но пък ваша воля, може би и аз на ваше място щях да се издразня яко и да пледирам за сурово наказние
Поздрави!
Нека бъда разбран правилно - след подобен казус миналата година, тази уточнихме предварително, че няма да има компромиси. Само защото е съвсем началото на сезона и само защото си нов участник, бях (и още съм) склонен на нещо по средата.
Определено обаче не съм съгласен с наказание, което представлява отнемане само на точки. Настоявам да бъде възстановен оригиналния отбор, при това без да се ползва уайлд кард тази седмица. Ще обясня и защо - този кръг разликата е (според теб) 2 т., но другия може да стане 20, 30, 40. Можеш ли да гарантираш, че Ибряма няма да вкара пет гола, че Фильо няма да избухне с хеттрик и пет асистенции, че ДеБройне ще се контузи, или че Коста няма да го изгонят с червен картон и наказание за 5 мача? Аз не мога. Ефектът на пеперудата е непредвидим.
Ще синтезирам отново моето предложение (след прочитане поста на Груеца): възстановяваш отбора с всички негативи от това и минус 28 точки.
Нека другите участници си кажат мнението. Ще се съобразя с мнозинството, каквото и да решат.
Желая ти успех! Нищо лично. YNWALast edited by fantasy_gt; 22.08.2016, 13:48.
Коментар
-
Ами чакам 4 човека с едно мнение и съответно решаваме какво да правим. Засега, доколкото разбирам правилно, аз и хаки сме за минус 30 точки, Капитана е да му върнем парите на момчето, ГТ е с два гласа и даде няколко предложения - да се реши кое от всичките е финално. Муси и БобиД не са дали мнение, така че чакам 4 човека на едно мнение и, което и да е то, съответно го прилагамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар