Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедивата карта всеки може да си я позлва когато си посика в еприода до 09.09.2016, няма проблеми дали ще я ползваш преди 2-ри, 3-ти или 4-ти кръг - твой избор е. Със зиманата карта е същото, но обикновено всеки чака края - може да има нови трансфери и т.н. Така че ти си своеобразно наказан с това, че си правиш смените сега - следващата седмица отборът ти става видим, аз имам вътрешна информация спрямо теб и мога на 100% да ти изкопирам отбора, ако искам, макар че и това не е гаранция за нищо.
Трябва ми още един съгласен с това Геген-а да си направи трансферите тази седмица, колко си пожелае да направи, но без да ползва дивата карта. Та така
С други думи, съгласен съм"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от gegenpressing Разгледай мнениеВ този ред на мисли не е ли редно тогава всеки от вас да има възможност да оползотвори дивата си карта още сега? Въпреки минусите, които ще натрупам от смените, малко се чувствам като да търгувам с вътрешна информация спрямо пазара...
Трябва ми още един съгласен с това Геген-а да си направи трансферите тази седмица, колко си пожелае да направи, но без да ползва дивата карта. Та такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОт нас два гласа. Стига да е съгласен с болднатия текст, ще си запази интригата до края и няма да се размине съвсем без наказание. Ако ли не - връщаме му парите.
Надявам се да избере първото. Парите нямат значение, просто с повече участници винаги е по-готино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМомци, стана си казус, та аз пак ще се включа, пък ако щете ме игнорирайте, няма проблеми
Сега, наистина има нарушение и при нормални обстоятелства, т.е. стар играч, директно изхвърчаше, но младежът е нов при нас и макар незнанието на закона да не оправдава никого, аз лично съм склонен на по-сериозен компромис и затова връщам случая за преразглеждане от хората, които са с различно от моето мнение Та викам:
- да му разрешим или да си направи смените сега, в този кръг, ако иска да прави такива за първия полусезон, но без да позлва дива карта - т.е. реално пак може да си направи смените, малко по-рано, естествено, но пък не му се губи възможността за смени и си зависи от него и късмета му докъде ще стигне, а и все пак е наказан с точките от лигата за трансфери
- да си му върнем парите - не че е нещо за тези 20 кинта, ама за принципа, просто няма да има награда за най-много точки в един кръг и толкова, няма реална загуба за останалите.
Но глас народен, глас Божи, така че каквото речете в следващите дни, това ще е, има си правила и те следва да се спазват
Надявам се да избере първото. Парите нямат значение, просто с повече участници винаги е по-готино.
Коментар
-
Момци, стана си казус, та аз пак ще се включа, пък ако щете ме игнорирайте, няма проблеми
Сега, наистина има нарушение и при нормални обстоятелства, т.е. стар играч, директно изхвърчаше, но младежът е нов при нас и макар незнанието на закона да не оправдава никого, аз лично съм склонен на по-сериозен компромис и затова връщам случая за преразглеждане от хората, които са с различно от моето мнение Та викам:
- да му разрешим или да си направи смените сега, в този кръг, ако иска да прави такива за първия полусезон, но без да позлва дива карта - т.е. реално пак може да си направи смените, малко по-рано, естествено, но пък не му се губи възможността за смени и си зависи от него и късмета му докъде ще стигне, а и все пак е наказан с точките от лигата за трансфери
- да си му върнем парите - не че е нещо за тези 20 кинта, ама за принципа, просто няма да има награда за най-много точки в един кръг и толкова, няма реална загуба за останалите.
Но глас народен, глас Божи, така че каквото речете в следващите дни, това ще е, има си правила и те следва да се спазватNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от gegenpressing Разгледай мнениеАми момчета, доста неудобно се чувствам да ви занимавам и вас и неутралната публика на форума с тоя тъп казус, но се чувствам длъжен да ви споделя мнението си...
А то е - както споменах и първия път - че отнемането на дивата карта сега за мен реално обезсмисля участието ми в лигата.
Ще се съгласите, че в началото отборът се прави само за 3 кръга напред, а не за 18 или 20. От тези три трансфера единствено първите два са "стратегически" и няма как да компенсират факта, че вие от 4ия кръг ще имате отбори, сглобени изцяло за 15 напред, и то на база информация от 3 изиграни кръга (която е безценна в тая игра), а моят ще е на база, хм, чист късмет за това очакванията ми за първите три кръга да са валидни за целия полусезон.
Дори и да ми излезе късмета с този състав, удоволствие за мен ще бъде никакво (лотарии не играя...), така че ако наистина държите на този вариант, аз съм пас и може да ме изключите от лигата/дисквалифицирате (без претенции да ми връщате парите, разбира се ).
Поздрави и успех!
- имаш право на смени, но общия брой на използваните играчи да не надвишава 25 за целия сезон;
- имаш право да слагаш капитан, само ако наистина е бил капитан на отбора поне в един мач през сезона (или миналия);
- използването на глупости от рода на троен капитан, всички юруш и резервите играят да е забранено, тъй като засилва ефекта на случайността.
Спазването на правилата също е част от играта и понякога най-слабия може да спечели, само като ги спазва... справка Eric Moussambani .
Коментар
-
мнение
Ами момчета, доста неудобно се чувствам да ви занимавам и вас и неутралната публика на форума с тоя тъп казус, но се чувствам длъжен да ви споделя мнението си...
А то е - както споменах и първия път - че отнемането на дивата карта сега за мен реално обезсмисля участието ми в лигата.
Ще се съгласите, че в началото отборът се прави само за 3 кръга напред, а не за 18 или 20. От тези три трансфера единствено първите два са "стратегически" и няма как да компенсират факта, че вие от 4ия кръг ще имате отбори, сглобени изцяло за 15 напред, и то на база информация от 3 изиграни кръга (която е безценна в тая игра), а моят ще е на база, хм, чист късмет за това очакванията ми за първите три кръга да са валидни за целия полусезон.
Дори и да ми излезе късмета с този състав, удоволствие за мен ще бъде никакво (лотарии не играя...), така че ако наистина държите на този вариант, аз съм пас и може да ме изключите от лигата/дисквалифицирате (без претенции да ми връщате парите, разбира се ).
Поздрави и успех!
Коментар
-
'начи ясно - Геген-а няма право да си ползва дивата карта за летния полусезон и му остава само зиманата, когато й дойде времето. Не му се вадят никакви точки и каквото е, такова Аз най-искрено му желая успех - честно казано почти всичко зависи от зимната карта, но това си е мое мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВъпрос на гледна точка
Той пича си избра вече сам наказание, но не това е идеята на демокрацията - виж какво става в "европейският парламент"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАко смятам правилно, имаме решение на мнозинството.
Интересното е, че и четиримата гласували за този вариант на наказание го приемат за най-лекия. Аз обаче смятам, че точно този е най-суровия от всички дискутирани. Добре знаем, че дори в лига без смени 30-40 точки са нищо работа, понякога са един капитан разлика...
В този ред на мисли и ако съм прав, че болшинството приемат този вариант за най-лекото наказание, защо не дадем право на пича да си избере от трите предложения?
Той пича си избра вече сам наказание, но не това е идеята на демокрацията - виж какво става в "европейският парламент"Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
След дълго и внимателно проучване на казуса смятам, че варианта с wild card-a е най-приемлив.
Все пак става въпрос за нов участник и едно по-солено наказание ще доведе до демотиватиция към други потенциални нови участници, а двете лиги набират все повече такива и определено стават по-интересни.
Та... с цел популяризиране на "Лигата без смени",която изостава значително от другите лиги по брой участници предлагам "болднатият" вариант с изричното уточнение, че това е само за нови участници (дано догодина е коректен и играе със същия ник и име на отбор), докато за такива дори и с едно участие да следва моментална дисквалификация...
Интересното е, че и четиримата гласували за този вариант на наказание го приемат за най-лекия. Аз обаче смятам, че точно този е най-суровия от всички дискутирани. Добре знаем, че дори в лига без смени 30-40 точки са нищо работа, понякога са един капитан разлика...
В този ред на мисли и ако съм прав, че болшинството приемат този вариант за най-лекото наказание, защо не дадем право на пича да си избере от трите предложения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа говорим с имена... ако Хаки си думне дивата карта в шестия кръг, му бием шута без много много обяснения
За Груйчето същоOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар