Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЦената му няма да падне особено - най-много да слезе с 0.3, но се съмнявам
Бас някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМахай го !!!
Чакам цената му да падне, че да го вземаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз я набих в лигата без смени и сега умувам има ли смисъл да прежаля трите мача без Агуеро или направо да го махам
Чакам цената му да падне, че да го вземаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз набих и двете вц-та - да не забравите да си направите смените в лигата без смени с дивата карта, че после пак да обсъждаме 2 страници глупости
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТъкмо мислех да го взема, ама ...
Както казва чичко Путин: "Чакаме зимата"
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТъкмо мислех да го взема, ама ...
Както казва чичко Путин: "Чакаме зимата"Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Както казва чичко Путин: "Чакаме зимата"Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевЕрвай си Тази година ще мачкам и трябва да заема поне едно призово място
За разлика от предните години тази стартирах съвсем не лошо - само на 15 точки съм от лидера, а миналата наваксах 90 за да съм първи по Коледа и след трансферите през зимата(които по дефолт би трябвало да засилят представянето на отбора) да остана пак на 4-5то място и на 100 точки от лидера. Така че wild-a си е нож с две остриета. Това лято основната ми цел е смяна на един играч с друг и ако успея да го направя без допълнителни врътки ще съм най-щастливия човек,но ... ще видим
Груйче, имаш сметката ми - ПРЕВЕЖДАЙOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз не съм ок с това да се джойват хора след преминаване на крайния срок.
Има си правила, които трябва да се спазват, иначе в противен случай ще настъпи хаос.
Виждам, че си имате казус и за лигата без смените. Според мен там отново трябваше да се придържате стриктно към правилата, за да не се създаде прецедент за напред, но понеже не играя там нямам say в нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми заповядай Ама според мен се прецакваш - но пък имаш шанс за седмичната или пък за някоя от тримесечните Ако си ок - да ти пускам сметката и кода за лигата
Има си правила, които трябва да се спазват, иначе в противен случай ще настъпи хаос.
Виждам, че си имате казус и за лигата без смените. Според мен там отново трябваше да се придържате стриктно към правилата, за да не се създаде прецедент за напред, но понеже не играя там нямам say в нещата.Last edited by Nikola; 24.08.2016, 19:24.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Значи Геген-а да се задейства и да си прави трансферите тази седмица, имаме мнозинство вече, няма право да ползва дивата карта за летния трансферен повече, няма право и на трансфери от другата седмица до ползването на зиманата дива карта, на която има право да си я ползва в срока. Всякакви други нерегламентирани трансфери на когото и да е било от участниците, извън периода, в който могат да си позлват дивата карта лятото и зимата, ще водят до директна дисквалификация.
успехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар